Acun Ilıcalı Star'a Transfer Oldu...

Inanmiyorum bu Habere ama eger gecerse bile Show Tv Kanal D gibi dizi Kanali olacak ve Starin 1. Hatta 2. Olacagini zannetmiyorum xD herkez alismis show Tv de acunun yapimlarini izlemeye ... Show Tv de Bomba gibi geliyor mesela "Fetih" bu iddiali dizilerinden biri... o Yüzden Star yine 3.cü :))

Inanmiyorum bu Habere ama eger gecerse bile Show Tv Kanal D gibi dizi Kanali olacak ve Starin 1. Hatta 2. Olacagini zannetmiyorum xD herkez alismis show Tv de acunun yapimlarini izlemeye ... Show Tv de Bomba gibi geliyor mesela "Fetih" bu iddiali dizilerinden biri... o Yüzden Star yine 3.cü :))

çok beklersin m.yüzyıl fatihi ezecek :d
acun cumartesi pazar birinciligi alır show 5.inci :d

acun ve star... her ikisinin de yabancı hayranlığı var.bence kesinlikle starda :)

Erol Köse bu kadar kesin konuştuğuna göre olay bitmiştir. Böyle konularda yanıldığını hiç hatırlamıyorum.

Star için çok iyi bir transfer. A/B'de Star yeni sezonda birinci kanal olacaktır bu hamleyle... 2 gün Acun ve 1 gün Muhteşem Yüzyıl ile zirveye ambargo koyacak. Diğer günler orta karar gitse bile diğer kanalları geçer büyük ihtimalle...

Erol konuştuysa %95 doğrudur.Ayrıca milliyetede çıkmış yani bu iş bitmiştir.
Star tv A/B'de kesin 1.kanal olur.Total belli olmaz ama ordada en az 2.olacagı kesin.

Erol Köse bu kadar kesin konuştuğuna göre olay bitmiştir. Böyle konularda yanıldığını hiç hatırlamıyorum.

Star için çok iyi bir transfer. A/B'de Star yeni sezonda birinci kanal olacaktır bu hamleyle... 2 gün Acun ve 1 gün Muhteşem Yüzyıl ile zirveye ambargo koyacak. Diğer günler orta karar gitse bile diğer kanalları geçer büyük ihtimalle...

Transfer kesin diyor Erol Köse. Artık dönüşü yok gibi.Birincilik için ise, hiçbir şey belli olmaz. Sezon açılınca belli olur herşey. Acun haftanın 3 günü yayın yapacaksa Star'ın bazı dizilerinin diğer kanallara transferleri başlayacaktır yavaş yavaş.Ben iki günden aşağı olmayacağını düşünüyorum Acun yayınlarının. Dolayısıyla Popstar için de tehlike çanları çalar. Popstar büyük ihtimalle başka kanala geçecektir.Show Tv bu durumda dizileri arttıracaktır belki bir yeni yarışma başlatacaklardır ancak ağırlığın dizilere kayacağını düşünüyorum. Bu yeni yapılanma onlar için daha hayırlı. Çünkü çok çok ciddi paralar ödeniyor Acun Medya'ya, artık Yetenek,Survivor gibi 3.4. senelerini gören programların yorgunluk yaşaması olasıdır. Acun Ilıcalı yeni formatlara yönelmeliydi ancak yine Yetenek Sizsiniz'i tercih etti, izleyicinin sıkılmadığını düşünüyor olmalı. Reytinglerde göreceğiz ben de merak ediyorum. Ama Star kağıt üstünde iyi iş yaptı. Show ise hangi yeni dizileri sürecek onu görünce gelecek sene ne duruma geleceği hakkındaki yorumlarımı yazacağım.

star acunu aldıysa tek gün vermezler :) en az 2 gün

iffet cumartesi pt2 alir acunun ardından

Acunu bu kadar büyütme karşısında rakip olsa o kadar yüksek rakamlar alamaz .Bu sene Cumartesi : Yahşi Cazibe,Akasya,İffet Acunun rakibi bunlardı Pazar gününe gelirsek: Umutsuz Ev Kadınları ,Arka Sıradakiler bunlarda rakip değil .Acun Ilıcalının karşısına kaliteli bir iş çıkarsa 8-9 reyting rüyasında görür

Transfer kesin diyor Erol Köse. Artık dönüşü yok gibi.Birincilik için ise, hiçbir şey belli olmaz. Sezon açılınca belli olur herşey. Acun haftanın 3 günü yayın yapacaksa Star'ın bazı dizilerinin diğer kanallara transferleri başlayacaktır yavaş yavaş.Ben iki günden aşağı olmayacağını düşünüyorum Acun yayınlarının. Dolayısıyla Popstar için de tehlike çanları çalar. Popstar büyük ihtimalle başka kanala geçecektir.Show Tv bu durumda dizileri arttıracaktır belki bir yeni yarışma başlatacaklardır ancak ağırlığın dizilere kayacağını düşünüyorum. Bu yeni yapılanma onlar için daha hayırlı. Çünkü çok çok ciddi paralar ödeniyor Acun Medya'ya, artık Yetenek,Survivor gibi 3.4. senelerini gören programların yorgunluk yaşaması olasıdır. Acun Ilıcalı yeni formatlara yönelmeliydi ancak yine Yetenek Sizsiniz'i tercih etti, izleyicinin sıkılmadığını düşünüyor olmalı. Reytinglerde göreceğiz ben de merak ediyorum. Ama Star kağıt üstünde iyi iş yaptı. Show ise hangi yeni dizileri sürecek onu görünce gelecek sene ne duruma geleceği hakkındaki yorumlarımı yazacağım.

Star'ın 3 gününü vereceğini sanmıyorum. Büyük ihtimal haftasonunu verecektir sadece. Yetenek Sizsiniz tek güne iner, Survivor ise iki güne... Yok Böyle Dans ise yayınlanmayabilir bu yıl.

Popstar'ın başka bir güne geçmesine kesin gözüyle bakabiliriz. Bunun dışında zaten geçen seneden kalan fazla dizisi yok. Yaz dizilerinden bazıları bitecek. Ayrıca günde iki dizi yayınlanacağını düşünüyorum. Bu nedenle çok fazla sıkıntı olmaz. Yalnız İffet şu an çok gereksiz gözüküyor zaten kanalın politikasına da pek uymuyor. O gözden çıkarılabilir.

Pazartesi: Hayatımın Rolü - Bir Çocuk Sevdim
Salı: Sudan Bıkmış Balıklar - Evlerden Biri
Çarşamba: Muhteşem Yüzyıl - Eyvah Düşüyorum
Perşembe: Dila Hanım - İşler Güçler - İnsanlar Alemi
Cuma: Babalar ve Evlatları - Atlılar - Bir Erkek Bir Kadın
Cumartesi: Yetenek Sizsiniz - Bir Erkek Bir Kadın
Pazar: O Ses Türkiye - Behzat Ç. - Acayip Hikayeler

Bu tarz bir yayın akışıyla Star iki grupta da birinci kanal bile olabilir işler yolunda giderse. Atladığım dizi var mı bilmiyorum ama varsa da 1-2 dizilik yer açılacaktır tutmayan işler kaldırıldığında.

Acun star'a yeni işler yapmalı çünkü sıkmaya başladı artık.Hele ki hem program bölümleri haftalık ve toplamda artıyor hemde süreleri uzut tuttukca insanı sıkıyor.O ses TR amerikada yayınladiği gun 1. olmayı başarirken bizim acun programı 4 ay yapti bırakın birinciliği ilk ona girmeyi zor başarıyordu.Acun kendine seyırlık birşey yapmamalı halka yapmalı bunu ne zaman kafası basacak onu merak ediyorum.Umarım star dizilere verdiği süre kısaltmayı acun'ada verir.

Adminde Star hayrani cikti. :d Bu Star'da ne var boyle anlamiyorum. Kaliteliyiz diye geldiler ama kalitenin k'si yok. :)

Adminde Star hayrani cikti. :d Bu Star'da ne var boyle anlamiyorum. Kaliteliyiz diye geldiler ama kalitenin k'si yok. :)
Ben bu kanalcıları anlamıyorum nesini tutuyorsunuz?:D.Starından tut Show tv Showdan tut Fox'a Foxtan tut Atv Atv'den tut Kanal D hepsi birbirinden kalitesiz

Son düzenleme:
Star'ın 3 gününü vereceğini sanmıyorum. Büyük ihtimal haftasonunu verecektir sadece. Yetenek Sizsiniz tek güne iner, Survivor ise iki güne... Yok Böyle Dans ise yayınlanmayabilir bu yıl.

Popstar'ın başka bir güne geçmesine kesin gözüyle bakabiliriz. Bunun dışında zaten geçen seneden kalan fazla dizisi yok. Yaz dizilerinden bazıları bitecek. Ayrıca günde iki dizi yayınlanacağını düşünüyorum. Bu nedenle çok fazla sıkıntı olmaz. Yalnız İffet şu an çok gereksiz gözüküyor zaten kanalın politikasına da pek uymuyor. O gözden çıkarılabilir.

Pazartesi: Hayatımın Rolü - Bir Çocuk Sevdim
Salı: Sudan Bıkmış Balıklar - Evlerden Biri
Çarşamba: Muhteşem Yüzyıl - Eyvah Düşüyorum
Perşembe: Dila Hanım - İşler Güçler - İnsanlar Alemi
Cuma: Babalar ve Evlatları - Atlılar - Bir Erkek Bir Kadın
Cumartesi: Yetenek Sizsiniz - Bir Erkek Bir Kadın
Pazar: O Ses Türkiye - Behzat Ç. - Acayip Hikayeler

Bu tarz bir yayın akışıyla Star iki grupta da birinci kanal bile olabilir işler yolunda giderse. Atladığım dizi var mı bilmiyorum ama varsa da 1-2 dizilik yer açılacaktır tutmayan işler kaldırıldığında.

Bu kadar çok dizi yayınlamazlar. Dikkat et Kanal D'ye, günde bir dizi yayınladı yıl boyunca. Saat 23.00'den sonra artık yayınlanan programların reytingi düşük oluyor önceki sene gibi değil. Dolayısıyla yaz dizilerinin neredeyse tamamı, kış sezonu için anlaşılan dizilerin de biri ikisi yayın akışından çıkacaktır.

Show TV kalitesiz degil bana gore ama digerlerinin kalitesiz oldugunu soylemek guc degil. Mesela atv en kalitesiz hangi diziler varsa aliyor bunyesine. Fox pek dizi almiyor ama alincada en kotu dizileri aliyor. Star'da atv'nin yolundan gidiyor. Show ve Kanal D ise oyuncu kadrosunun duzgunlugune ve konuya bakarak aliyor. Show TV genelde dram-aksiyon tarzi alirken Kanal D ise dram agirlikli diziler aliyor. Bu yonden bence Turkiye'de iki kaliteli kanal olmuslardir. :)