Acun Ilıcalı Star'a Transfer Oldu...

Yaz icinde oyle soyleniyordu. Haftanin 7 gunu totalde zirvede
ne 7 günü be sallama :D ayrıca kışın en güçlü dizisi 11 reyting alabilen öbgzk onda da çıkan çıkana 5-6 almazsa iyidir yükselmesi imkansız düşeceği kesin perşembe vadiye ezilecek haftasonu acuna çarşamba muhteşem cuma belli değil yani anlayacağın kanal d bitti artık :D

ne 7 günü be sallama :D ayrıca kışın en güçlü dizisi 11 reyting alabilen öbgzk onda da çıkan çıkana 5-6 almazsa iyidir yükselmesi imkansız düşeceği kesin perşembe vadiye ezilecek haftasonu acuna çarşamba muhteşem cuma belli değil yani anlayacağın kanal d bitti artık :D
Sallamıyorum 7 gunu totalde birinci. Arastir gorursun. Gecen haftaya bak, ondan onceki haftaya bak
Kanal D'nin bitmis ya da bitmemis olmasi benim umurumda degil. Ben kanal fanatiki degilim. Kanal D dizilerinin hepsini ve ya sadece kanal D dizileri izlemiyorum. Sadece reytingler onu ovmeme sebep oluyor. Eylulde gorusuruz. Veda Persembeleri zirvede olacak

he he görüşürüz vadi yi bu sezon feriştahı gelse geçemez

Dila Hanım ile yer değiştirirler o zaman. Listeyi yazdıktan sonra ben de farkettim o hatayı. :):)

Show gerçekten kaliteli diziler yapıyor zaman zaman fakat genel yayın politikası anlamında çok başarısız bence ve izleyici memnuniyetinden ziyade reyting peşindeler. Mesela ben uzun süredir Show'da başarılı bir PT2 işi hatırlamıyorum. Çünkü önemsemiyorlar. Gündüz programı tekrarı falan koyuyorlar.

Acun, Muhteşem Yüzyıl, Feriha ve Pis Yedili varken tutulan bir aylık sıralama listesi var mı şu an hatırlamıyorum net ama bir ay Show, Kanal D'yi geçmişti A/B'de diye hatırlıyorum.

Bir de geçen sene Kanal D daha güçlüydü. Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Umutsuz Ev Kadınları çok güçlüydü. Fatmagül'ün Suçu Ne vardı. Şu an yeni sezon akışını bilemiyoruz tam olarak ama gelen haberlere göre çok fazla yeni iş yok. Eski işler ise bence artık düşüşe geçmeye başlamış işler.
EDY gece Pt2'de iyi oranlar aliyor. Mesela bir iki degisik dizi daha alabilir Show TV. Star TV'de de Pt2'de kaliteli olarak bir tek Behzat C. var. Onun disinda Acayip Hikayeleri kaliteli olarak gormuyorum. Ayni sekilde Kucuk Hesaplar'in kaliteside ortada zaten. Dizide bir oyunculuk yok. İzlerken sıkılıyorum. :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
EDY gece Pt2'de iyi oranlar aliyor. Mesela bir iki degisik dizi daha alabilir Show TV. Star TV'de de Pt2'de kaliteli olarak bir tek Behzat C. var. Onun disinda Acayip Hikayeleri kaliteli olarak gormuyorum. Ayni sekilde Kucuk Hesaplar'in kaliteside ortada zaten. Dizide bir oyunculuk yok. İzlerken sıkılıyorum. :)

Eve Düşen Yıldırım evet istisna oldu ama bence Eve Düşen Yıldırım da PT2 dizisi olarak planlanmadı. Sonradan PT1 için güvenemediler ve PT2'de yayınladılar.

Star'da Bir Erkek Bir Kadın var, Eyvah Düşüyorum var, Acayip Hikayeler var, yabancı diziler - filmler var. En azından uğraşılıyor, özen gösteriliyor yani.

Eve Düşen Yıldırım evet istisna oldu ama bence Eve Düşen Yıldırım da PT2 dizisi olarak planlanmadı. Sonradan PT1 için güvenemediler ve PT2'de yayınladılar.

Star'da Bir Erkek Bir Kadın var, Eyvah Düşüyorum var, Acayip Hikayeler var, yabancı diziler - filmler var. En azından uğraşılıyor, özen gösteriliyor yani.

1E1K iyi sayilabbilir ama yinede kaliteli degil. İcimiz bayiliyor izlerken. Ayni sekilde Eyvah Dusuyorum'da oyle. Sunuculuk bilmeyen birine sunuculuk yaptiriyorlar. :d