Ya bizim star 18.00 dan sonra sinyal yok offss. ben nasıl izlicem ssb'yi ??
- - - Ekleme - - -
Bu konularda şaka yapmasak ?
ınternet sınırsızmı ben lınk atarım premıumlu tek tıklamayla ıner anı yasamak ist.osan frekkans yenılemen lazım
Ya bizim star 18.00 dan sonra sinyal yok offss. ben nasıl izlicem ssb'yi ??
- - - Ekleme - - -
Bu konularda şaka yapmasak ?
Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal Hilal
hayırlı olsun lale devri
Anlaştıktamam olur :-(
Ne kürşatmış bene kürşat ve hilalmii![]()
ne kürşat ve hilalmii![]()
Star'ın sitesinden izlerim de frekans verirsin ya olmassaınternet sınırsızmı ben lınk atarım premıumlu tek tıklamayla ıner anı yasamak ist.osan frekkans yenılemen lazım
Bence sen git yat
adı kürşat hilalmiymiş o nasıl birşey yahu![]()
şaka cnm şakaAnlaştık
- - - Ekleme - - -
Ne kürşatmış beHocam bari sen yapma :/
forumu terketmelisin
adı kürşat hilalmiymiş o nasıl birşey yahu![]()
şaka cnm şaka
- - - Ekleme - - -
forumu terketmelisin![]()
oooo bu çok sertBu ne ya ben yokken adım konuşulmuş.Ben bir kızı çok beğenirim bunuda söyleyim savunayım kendimi.![]()
Bu ne ya ben yokken adım konuşulmuş.Ben bir kızı çok zor beğenirim bunuda söyleyim savunayım kendimi.![]()
Savunmaya baakBu ne ya ben yokken adım konuşulmuş.Ben bir kızı çok zor beğenirim bunuda söyleyim savunayım kendimi.![]()