RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Millet bu arada okulun basket takımındayım geleceğin millilerindenim şimdiden söyleyeyim söylemişti dersiniz![]()
adam şimdinin millileri ben ilerde millilerdeyim dememişti
Millet bu arada okulun basket takımındayım geleceğin millilerindenim şimdiden söyleyeyim söylemişti dersiniz![]()
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Esra'm çıktımı nasıl ya neden niye ki ne zaman benim niye haberim yok :S
ztn dizi kolik çıktı dizimdenyerine prncss katıldı
)
teklif var ısrar yokNeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Esra'm çıktımı nasıl ya neden niye ki ne zaman benim niye haberim yok :S
@Mustafa fikirlerini kendine sakla![]()
Geleceğin dedik ya Aynştayn
adam şimdinin millileri ben ilerde millilerdeyim dememiştiEinstein misali
hilalin uc sayılık atısı ve basket![]()
bak bende iyi baslet oynarımNeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Esra'm çıktımı nasıl ya neden niye ki ne zaman benim niye haberim yok :S
@Mustafa fikirlerini kendine sakla![]()
atarım tabi 😉hayırlı olsun bizim için atarsın bir kaç basket![]()
bir kro daha işte aynştaynmış pehGeleceğin dedik ya Aynştayn
- - - Ekleme - - -
![]()
Off önceden haberim olsa konuşurdum
teklif var ısrar yokben teklif ettim sonra kabul etti sonra sıkıldı çıkmak istedi yapacak brsey yok
)
bir kro daha işte aynştaynmış pehbilmiyorsan bakıpta yazsaydın
Sevgiline söylede gelsin öğretsin yakınız madem
bir kro daha işte aynştaynmış pehbilmiyorsan bakıpta yazsaydın
iyidir iyi, sen konus ama ısrarcı olma kıra bilir seniOff önceden haberim olsa konuşurdumYa bu prncss bi ben tanımıyorum galba ?
Off önceden haberim olsa konuşurdumYa bu prncss bi ben tanımıyorum galba ?
Konuşmamın bi faydası varmı ki ?
iyidir iyi, sen konus ama ısrarcı olma kıra bilir seni))
Sevgiline söylede gelsin öğretsin yakınız madem![]()