daha bitmedi belli olmazAşkın Halleri'nin 3 alacağını sanmıyorum ama en azından İşler Güçler'den daha çok umut vaat ediyor.![]()
Yoo ama %90 stardayım star da bir tek işler güçleri izlemiyorum onunda malesef ilk 2 bölümünü kaçırdım daha da izlliyemedimnalan2 sen bir tek starin dizilerinimi izliyorsun?
bu hafta pek bir şey olmadı genelde oyuncular tanıtıldı falan 2.bölüm de asıl olaylar başlıyor tabii ki artacaktır.Abartmayın bence Aşkın Halleri haftaya düşecektir bu hafta sırf meraktan izlendi 😉
Abartmayın bence Aşkın Halleri haftaya düşecektir bu hafta sırf meraktan izlendi 😉
bu hafta pek bir şey olmadı genelde oyuncular tanıtıldı falan 2.bölüm de asıl olaylar başlıyor tabii ki artacaktır.
cbu hafta pek bir şey olmadı genelde oyuncular tanıtıldı falan 2.bölüm de asıl olaylar başlıyor tabii ki artacaktır.
Kesinlikle Harikaydı Aşkın HalleriiiBu bölümü izleyen 2.bölümü kesin izler dizi haftaya başlıyor bu bölüm tanıtımdı
- - - Ekleme - - -
bugün 2-3 kere aynı şeyleri aynı anda yazdık![]()
Görüşeceyiz cnm merak etme sen 😉aynen olaylar 2.bölümde başlayacak ama haftaya düşecek diyenler var haftaya görüşelim sizinle![]()
katılıyorum Aşkın Halleri gelince İşler Güçler'de düştüYalnız Aşkın Halleri 2 reytingi geçince herkes sustu kaldı.![]()
Yalnız Aşkın Halleri 2 reytingi geçince herkes sustu kaldı.![]()
Fox Star Mı ki ? Bak Star' a yavaş yavaş türkiyenin en iyi kannalı olmaya yaklaşıyorYarın Arayıcının Efsanesi'de iyi gider ama Fox Çarşamba'ya bir çare bulmalı İsmail Baki Tv berbat gidiyor.