paran vadiye kurban olsun diyon ama sinema filmine gitmiyon ))))))))
ben hayatımda hiç sinemaya gitmedim öyle bi alışkanlığımız yok bizim sülale gitse rekor ölümsüz olarak kalmıştı ırak ta
paran vadiye kurban olsun diyon ama sinema filmine gitmiyon ))))))))
ben hayatımda hiç sinemaya gitmedim öyle bi alışkanlığımız yok bizim sülale gitse rekor ölümsüz olarak kalmıştı ırak ta
sana sinemaya git izle demiyorum ki bilet alsaydin vadi zarar etmeyeydi ))))
Kvp1905 sanirim o otomatik olarak gonderilen bir mail
taaks sende mi 2bin kişiyle ölçülen reytingleri ciddiye alıyon ))) bol bol taktik ver kesin dediklerini yaparlar bu sayede iyice düşer reytingleridün 2 kez ev telefonuyla aradım adam küfür etçek bana senle mi uğraşacam diye neyse bikaç gün geçsin ararım yine yeni sezonda sık sık ararım reytingler düşünce çıkıonca taktik veririm
taaks sende mi 2bin kişiyle ölçülen reytingleri ciddiye alıyon ))) bol bol taktik ver kesin dediklerini yaparlar bu sayede iyice düşer reytingleri
dün 2 kez ev telefonuyla aradım adam küfür etçek bana senle mi uğraşacam diye neyse bikaç gün geçsin ararım yine yeni sezonda sık sık ararım reytingler düşünce çıkıonca taktik veririm
Kurtlar Vadisi Pusu'nun akibeti durumunda bir yazi yazdim.. Ilgili kisiler okuyabilirler.. Reklam olmasin diye link veremiyorum..
Gördüm yazını ve okudum ayrıca.