Kurtlar Vadisi Pusu kesinlikle ATV de!!!

paran vadiye kurban olsun diyon ama sinema filmine gitmiyon :)))))))))

ben hayatımda hiç sinemaya gitmedim öyle bi alışkanlığımız yok bizim sülale gitse rekor ölümsüz olarak kalmıştı ırak ta :d

beyler panadan cevap geldi.. gerçi net bişey söylemediler ama olsun cevap vermeler, önemliydi benim için...

panaff.png

sevinmiş yazık vurmayın daha fazla :d

- - - Ekleme - - -

sevinmiş yazık vurmayın daha fazla :d

yaw bu kurtlarcınların düştüğü durama bakın fellik fellik kanal arıyorlar :))))) ufak bir işarette nasılda seviniyorlar. ama nedense hepsi boş çıkıyor işte :)))))

Son düzenleme:
ben panayı bi daha arıyorum :D
ya söyletecem ya söyletecem ama kaç kontör gider biri söylesin ya :D

takas ev telefonla arasan dakisı 8 kuruş 6 daki konuşan 50 kuruş. 50 kuruş feda olsun kurtlara :))))))))))

dün 2 kez ev telefonuyla aradım adam küfür etçek bana senle mi uğraşacam diye :D neyse bikaç gün geçsin ararım yine yeni sezonda sık sık ararım reytingler düşünce çıkıonca taktik veririm :d

dün 2 kez ev telefonuyla aradım adam küfür etçek bana senle mi uğraşacam diye :D neyse bikaç gün geçsin ararım yine yeni sezonda sık sık ararım reytingler düşünce çıkıonca taktik veririm :d
taaks sende mi 2bin kişiyle ölçülen reytingleri ciddiye alıyon :)))) bol bol taktik ver kesin dediklerini yaparlar bu sayede iyice düşer reytingleri

Kurtlar Vadisi Pusu'nun akibeti durumunda bir yazi yazdim.. Ilgili kisiler okuyabilirler.. Reklam olmasin diye link veremiyorum..