Fatmagül'ün Suçu Neydi Ki ?

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
Hayatımda gördüğüm en kalitesiz dizidir tecavüz var dizinin içinde resmen

2 yıl boyunca zirveyi fetheden bir dizi. Adının yanlış yazılması kıskançlık eseri. Kaliteli bir dizi. Final bölümünde tecavüz dizisi diyenleri utandırmadıysa sorunu dizide aramamak gerek. Boş oyuncak silahlardan ibaret fantastik bir dizi değildi. Tecavüze uğramış, mağdur kadının hayat hikayesini anlatıyordu ki, Finalde de bütün Türkiyeyle tek yürek oldular

@kvp1905; Bende öle sandım :D
@xdragxx; Yanılıyorsun dostum kurtlar vadisi reytingi alt üüst ederdi fatmagül 1 reyting alamıyordu
RevaN; Vadi 10 yıldır yayınlanıyo hala zirvede zirveyi fethetmiş öyle sanıyorsun galiba. Evet bilerek yazdım ne kıskançlığı ? biz bu dizinin reytinglerini mi kıskanıcaz ? hiç güleceğim yoktu 😀d. Evet tecavüz dizisi tabi öyle değil mi arkadaşlar sorun dizinin kendisinde. Boş oyuncak silah bu gün en çok buna güldüm 😀d😀d:d bi kere fantastik değil aksiyon o. İşte tecavüz edilmiş bir kadının hikayesi kendin itiraf ediyorsun dizinin tecavüzden ibaret olduğunu

- - - Ekleme - - -

@capslock; Hayatta tecavüz olabilir dizide de mi olmalı ? teşekkürler gerçekten zekiyimdir ben hesap makinesi gibiyimdir :D

Yanılıyorsun dostum kurtlar vadisi reytingi alt üüst ederdi fatmagül 1 reyting alamıyordu

Onurun yazdığı mesaj. Hayatta 9un altına inmeyen Fatmagül 1 alıyordu. Fatmagül Vadiyi 3e bile katlamışsa o zaman 1/3=0.3 Takribi rakam olarak Vadinin de reytingi böyle oluyor senin yorumuna göre. Neyse, zevkler tartışılmaz. Anlaşılan o ki, Fatmagül, Beren yıldır zirveyi almış ki, canınınızı bu kadar yakıyor. Sürekli onunla ilgili konular açıyorsunuz. Merak etmeyin bu sezon yok Beren. Bakalım yeni düşman diziniz Vedayı nasıl eleştireceksiniz? Beni Affet haftada bir gün yayınlansa Perşembe 2cilik de onun olur. Size 3cülükte başarılar

Son düzenleme:
ali baba; gider tabi vadiye laf edene bizde karşılık vermeliyiz yada biz vadiyi eleştirdiğimizde onlar bize karşılık veriyor bizde karşılık vermeliyiz fatmagülü eleştirenlere

- - - Ekleme - - -

Revan; Evet 1 alıyordu. Ne diyon ya vadi fatmagülü 10'a katlıyordu sencede öyle değil mi ? hatta 100'e katlıyordu 100x1= 100 reyting alıyordu. Canım yanmıyor sizin canınız yanıyor biz çok mutluyuz çünkü vadi 100 reyting alıyor ülke genelinde. Açarız tabi vadinin birinciliğini kabullenmiyorsunuz Veda atatürk'ün hayatınımı ne anlatacak herhalde öyle bir diziye düşman olmam ben ! size son 50 listede başarılar

Yanılıyorsun dostum kurtlar vadisi reytingi alt üüst ederdi fatmagül 1 reyting alamıyordu

Onurun yazdığı mesaj. Hayatta 9un altına inmeyen Fatmagül 1 alıyordu. Fatagül Vadiyi 3e bile katlamışsa o zaman 1/3=0.3 Takribi rakam olarak Vadinin de reytingi böyle oluyor senin yorumuna göre. Neyse, zevkler tartışılmaz. Anlaşılan o ki, Fatmagül, Beren yıldır zirveyi almış ki, canınınızı bu kadar yakıyor. Sürekli onunla ilgili konular açıyorsunuz. Merak etmeyin bu sezon yok Beren. Bakalım yeni düşman diziniz Vedayı nasıl eleştireceksiniz? Beni Affet haftada bir gün yayınlansa Perşembe 2cilik de onun olur. Size 3cülükte başarılar

beni affetin vadiyi geçeceğini sanan kişilere selam olsun :D tv le aran bu kadar kötü olmalı ki hiçbişey bilmiyon beni affett kim ki vadiyi geçecek veda kim ki vadiyi geçecek tartışmaya bile gerek duymuyorum..

beni affet kaçını sırada vadi kaçıncı sırada hemde tnt de iken bi bak istersen :

SacitAslan.com - Güncel Haber Portalı

tnt de bu ratingleri alan atvde ortalığın.. tozunu attırır :ok:

beni affetin vadiyi geçeceğini sanan kişilere selam olsun :D tv le aran bu kadar kötü olmalı ki hiçbişey bilmiyon beni affett kim ki vadiyi geçecek veda kim ki vadiyi geçecek tartışmaya bile gerek duymuyorum..

beni affet kaçını sırada vadi kaçıncı sırada hemde tnt de iken bi bak istersen :

SacitAslan.com - Güncel Haber Portalı

tnt de bu ratingleri alan atvde ortalığın.. tozunu attırır :ok:

Benim düşüncem bu. Görüyomusun yanlış düşününce biri düzeltmek istiyorsunuz. Vadinin atv'de bile 8-9'u görmüşlügü var. Tabii 15i heçecek diyorsan, buna inanmak istiyorsan yapacak bir şey yok. Zaman gösterir diyecegim ama zaman 9 yıldır gösteremiyo, şimdi mi gösterecek? Eylülde 7-8 aldığında olan yine TNS'ye olacak. Şike damgası yiyecek masum şirket. Hani 4 defa birinci olmuatu ya Vadi helal falan demislerdi, ardindan 2ci olurken şike şike denilmişti. Hatta capslock konusunu da açmıştı. Önce biz sadık izleyiciyiz flash tv'de bile izleriz demiştin, sonra TNT'de az reyting aliyoruz atv'de 15i geceriz dedin. Hani her yerde izlenirdi Vadi? Hatta sana bunu konuda bile gostermistim de herkes gulmustu. Daha fazla laf kalabalığına gerek yok. Bu benim fikrim. Soz de Fatmagul TNT'de 1 reyting alamaz diyorsunuz. Beni Affetin Vadiyi gecmesi bile daha imandırıcı :d

Benim düşüncem bu. Görüyomusun yanlış düşününce biri düzeltmek istiyorsunuz. Vadinin atv'de bile 8-9'u görmüşlügü var. Tabii 15i heçecek diyorsan, buna inanmak istiyorsan yapacak bir şey yok. Zaman gösterir diyecegim ama zaman 9 yıldır gösteremiyo, şimdi mi gösterecek? Eylülde 7-8 aldığında olan yine TNS'ye olacak. Şike damgası yiyecek masum şirket. Hani 4 defa birinci olmuatu ya Vadi helal falan demislerdi, ardindan 2ci olurken şike şike denilmişti. Hatta capslock konusunu da açmıştı. Önce biz sadık izleyiciyiz flash tv'de bile izleriz demiştin, sonra TNT'de az reyting aliyoruz atv'de 15i geceriz dedin. Hani her yerde izlenirdi Vadi? Hatta sana bunu konuda bile gostermistim de herkes gulmustu. Daha fazla laf kalabalığına gerek yok. Bu benim fikrim. Soz de Fatmagul TNT'de 1 reyting alamaz diyorsunuz. Beni Affetin Vadiyi gecmesi bile daha imandırıcı :d

ben 1 reyting bile alamaz demedim düşük alır dedim ama yine alır zira ilkokul mezunu kadınlarda var evinde rating ölçülen demi ? eh haliyle fatmagül iffet gibi diziler çok reyting aldı oluyor (!)

Çocukların TV başında olduğu bir saatte 4 kişinin yaptığı tecavüzü ayrıntılı bir şekilde gösteren dizi.

Yalniz Revan vadiyi cok kotu elestiriyosun.Beni affet persembe yayinlansa 2.olur falan...agir laflar bunlar.

İçinde çok ama çok iyi oyuncuların olduğu ama hikaye bakımından 2 sezondur aynı olaylar üstüne gidinmiş dizi.