Yanılıyorsun dostum kurtlar vadisi reytingi alt üüst ederdi fatmagül 1 reyting alamıyordu
Onurun yazdığı mesaj. Hayatta 9un altına inmeyen Fatmagül 1 alıyordu. Fatagül Vadiyi 3e bile katlamışsa o zaman 1/3=0.3 Takribi rakam olarak Vadinin de reytingi böyle oluyor senin yorumuna göre. Neyse, zevkler tartışılmaz. Anlaşılan o ki, Fatmagül, Beren yıldır zirveyi almış ki, canınınızı bu kadar yakıyor. Sürekli onunla ilgili konular açıyorsunuz. Merak etmeyin bu sezon yok Beren. Bakalım yeni düşman diziniz Vedayı nasıl eleştireceksiniz? Beni Affet haftada bir gün yayınlansa Perşembe 2cilik de onun olur. Size 3cülükte başarılar
beni affetin vadiyi geçeceğini sanan kişilere selam olsun tv le aran bu kadar kötü olmalı ki hiçbişey bilmiyon beni affett kim ki vadiyi geçecek veda kim ki vadiyi geçecek tartışmaya bile gerek duymuyorum..
beni affet kaçını sırada vadi kaçıncı sırada hemde tnt de iken bi bak istersen :
SacitAslan.com - Güncel Haber Portalı
tnt de bu ratingleri alan atvde ortalığın.. tozunu attırır
Benim düşüncem bu. Görüyomusun yanlış düşününce biri düzeltmek istiyorsunuz. Vadinin atv'de bile 8-9'u görmüşlügü var. Tabii 15i heçecek diyorsan, buna inanmak istiyorsan yapacak bir şey yok. Zaman gösterir diyecegim ama zaman 9 yıldır gösteremiyo, şimdi mi gösterecek? Eylülde 7-8 aldığında olan yine TNS'ye olacak. Şike damgası yiyecek masum şirket. Hani 4 defa birinci olmuatu ya Vadi helal falan demislerdi, ardindan 2ci olurken şike şike denilmişti. Hatta capslock konusunu da açmıştı. Önce biz sadık izleyiciyiz flash tv'de bile izleriz demiştin, sonra TNT'de az reyting aliyoruz atv'de 15i geceriz dedin. Hani her yerde izlenirdi Vadi? Hatta sana bunu konuda bile gostermistim de herkes gulmustu. Daha fazla laf kalabalığına gerek yok. Bu benim fikrim. Soz de Fatmagul TNT'de 1 reyting alamaz diyorsunuz. Beni Affetin Vadiyi gecmesi bile daha imandırıcı