@kvp1905; Bende öle sandım
@xdragxx; Yanılıyorsun dostum kurtlar vadisi reytingi alt üüst ederdi fatmagül 1 reyting alamıyordu
RevaN; Vadi 10 yıldır yayınlanıyo hala zirvede zirveyi fethetmiş öyle sanıyorsun galiba. Evet bilerek yazdım ne kıskançlığı ? biz bu dizinin reytinglerini mi kıskanıcaz ? hiç güleceğim yoktu 😀d. Evet tecavüz dizisi tabi öyle değil mi arkadaşlar sorun dizinin kendisinde. Boş oyuncak silah bu gün en çok buna güldüm 😀d😀d bi kere fantastik değil aksiyon o. İşte tecavüz edilmiş bir kadının hikayesi kendin itiraf ediyorsun dizinin tecavüzden ibaret olduğunu
- - - Ekleme - - -
@capslock; Hayatta tecavüz olabilir dizide de mi olmalı ? teşekkürler gerçekten zekiyimdir ben hesap makinesi gibiyimdir
dizi gerçekleri yansıtıyosa olmayacak. o zaman tüm gerçek unsurlar olmasın [sm=s20.gif]
yahu reytingler ortada bi yerinizden uydurup vadi şöyle böyle demeyin artık YETER
- - - Ekleme - - -
ben 1 reyting bile alamaz demedim düşük alır dedim ama yine alır zira ilkokul mezunu kadınlarda var evinde rating ölçülen demi ? eh haliyle fatmagül iffet gibi diziler çok reyting aldı oluyor (!)
kadınları niye küçümsüyorsun zeki o olmasa sende olmazdın