Fatmagül'ün Suçu Neydi Ki ?

@kvp1905; Bende öle sandım :D
@xdragxx; Yanılıyorsun dostum kurtlar vadisi reytingi alt üüst ederdi fatmagül 1 reyting alamıyordu
RevaN; Vadi 10 yıldır yayınlanıyo hala zirvede zirveyi fethetmiş öyle sanıyorsun galiba. Evet bilerek yazdım ne kıskançlığı ? biz bu dizinin reytinglerini mi kıskanıcaz ? hiç güleceğim yoktu 😀d. Evet tecavüz dizisi tabi öyle değil mi arkadaşlar sorun dizinin kendisinde. Boş oyuncak silah bu gün en çok buna güldüm 😀d😀d:d bi kere fantastik değil aksiyon o. İşte tecavüz edilmiş bir kadının hikayesi kendin itiraf ediyorsun dizinin tecavüzden ibaret olduğunu

- - - Ekleme - - -

@capslock; Hayatta tecavüz olabilir dizide de mi olmalı ? teşekkürler gerçekten zekiyimdir ben hesap makinesi gibiyimdir :D

dizi gerçekleri yansıtıyosa olmayacak. o zaman tüm gerçek unsurlar olmasın [sm=s20.gif]

yahu reytingler ortada bi yerinizden uydurup vadi şöyle böyle demeyin artık YETER

- - - Ekleme - - -

ben 1 reyting bile alamaz demedim düşük alır dedim ama yine alır zira ilkokul mezunu kadınlarda var evinde rating ölçülen demi ? eh haliyle fatmagül iffet gibi diziler çok reyting aldı oluyor (!)

kadınları niye küçümsüyorsun zeki o olmasa sende olmazdın

kaliteli bir dizidir.oyunculuklar yönetmen senaryo hepsi güzeldir.özellikle final bölümünde verdiği ders ile ayakta alkışlanması gereken dizidir.:)

Kıskanılan bir dizi. 2 yıldır zireyi fethettiğ için pek sevilmez malesef Vadi izleyenleri tarafından. Tartışılacak tarafı yok bu dizinin. 2 sene boyunca zirvede oldu ve bitti bu kadar!

sonundaki mesajı anlayamayanların hakaret ettiği dizidir. bi akrabanız tecavüze uğramaz umarım

@primevera; Suçu 1.lik koltuğuna oturması evet :D
@RevaN; Biz dizinin neyini kıskanıcaz ? tecavüz sahnelerini mi ? :D. 2 Yıldır zirveye oturmasıyla değil tecavüz sahnesiyle sevilmeyen nefret edilen dizidir bizim tarafımızdan tartışılacak yönü çok var vadi'nin tartışılacak birb şeyi yok vadi 10 yıldır zirvede bu kadar ! nokta.
@capslock; Ne diyon ?
@primevera; Suçu 1.lik koltuğuna oturması evet :D
@RevaN; Biz dizinin neyini kıskanıcaz ? tecavüz sahnelerini mi ? :D. 2 Yıldır zirveye oturmasıyla değil tecavüz sahnesiyle sevilmeyen nefret edilen dizidir bizim tarafımızdan tartışılacak yönü çok var vadi'nin tartışılacak birb şeyi yok vadi 10 yıldır zirvede bu kadar ! nokta.
@capslock; Ne diyon ?
@çocuklarduymasın; o yetmez bu anca :D;
:D :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
@Bütün Vadiciler - Artık söyleyecek söz bulamıyorum. Mesajlarınıza gülücük koyarak anca kendinizi kandırırsınız. Sinirden şu an kim bilir neleri kırdınız evde. Bu gülücükler sahte gülücükler yani. Her mesajınıza bunu koyarak kendinizi haklı çıkaramazsınız unutmayın. Bir lafınız varsa konuşun. Gülücüklerle ört bastır etmenize gerek yok! Böyle smilelar acizlik alametidir. Söylenecekler söylendi zaten her zamanki gibi

@Bütün Vadiciler - Artık söyleyecek söz bulamıyorum. Mesajlarınıza gülücük koyarak anca kendinizi kandırırsınız. Sinirden şu an kim bilir neleri kırdınız evde. Bu gülücükler sahte gülücükler yani. Her mesajınıza bunu koyarak kendinizi haklı çıkaramazsınız unutmayın. Bir lafınız varsa konuşun. Gülücüklerle ört bastır etmenize gerek yok! Böyle smilelar acizlik alametidir. Söylenecekler söylendi zaten her zamanki gibi

Adamlar açıklamış sen sinir oldun diye koymuyacaklar mı?:D:D

@RevaN; Evet her şeyi kırdım bilgisayarı balkondan aşağı attım televizyonu da paramparça oldu hepsi çok pişmanım 5.kattan aşağı düştü kullanılmaz artık onlar :( yahu ne sinirlenicem ben sakin bir insanım ama gerçekleri kabullenmiyorsunuz biz ne yapalım ?

Bu Vadiciler ne kadar kıskanç ya. :D
Fatmagül her hafta parçalıyordu Ayrıca kaliteli bir dizi olmasa o reytinglerde bitirmezlerdi diziy.

o reytingler dediğin 10 reyuting alabildi finalinde :d bir sezonda çok düştü bi sezon daha sürecek ne senaryo ne oyunculuk yoktu zaten 1 sezon daha sürse 5-6 ya düşecekti :d