Kanka mı ? ne kankası la hem bizi satıyon hem bizden nefret ediyorsun kvp1905'in aldığı cezaları beğenmişsintakas sakın haa sen sen ol kabadayılık yapma birilerinin yanındatamamı kanka
dizilerde infazcı kesilen oğlanlar gerçek hayatta tecavüzcü çıkıyor ...
Kanka mı ? ne kankası la hem bizi satıyon hem bizden nefret ediyorsun kvp1905'in aldığı cezaları beğenmişsin
oktay kaynarca ya mı diyon
kaynarcaya laf yok.... genel konuştum...
Sende ceza alsan ve o cezayla banlansan hemen beğenir onu adama bak hem bizi satıyo hemde cezalarımızı beğeniyooktay kaynarca ya mı diyon
- - - Ekleme - - -
aga aklınca dalga geçiyo ben bunla bi dalga geçerim kur an çarpsın neye uğradığını şaşırır
infazı o yapıyo.
ayrıca necati şaşmaz ın adamlığına kimse laf edemez
gürkan uygun da aynı şekilde
infazı o yapıyo.
ayrıca necati şaşmaz ın adamlığına kimse laf edemez
gürkan uygun da aynı şekilde
NECATİ ŞAŞMAZ:UMREYE GİTTİM Bİ DAHA GİTMEK İSTERİM..!! | Facebook
bu adama kimse laf söyleyemez
hakettiği değeri de görüyo zaten
umreye giden her adam adam olsa çevremizde bir çok dolandırıcı üçkağıtcı hacı olmazdı.. her teke sakallıyı hacı her köseyide bacı sanmayacaksın)))
capslock sizin kafa alana kadar her konuya yazarım gerekirse necati şaşmaz a laf söyletmem adam gibi adamdır o
- - - Ekleme - - -
adamın bi ters hareketini söyle neyi var söyle çarpılcan la çarpılcan
capslock sizin kafa alana kadar her konuya yazarım gerekirse necati şaşmaz a laf söyletmem adam gibi adamdır o
- - - Ekleme - - -
adamın bi ters hareketini söyle neyi var söyle çarpılcan la çarpılcan
necatinin kişiliğine hiçbişey söylemem burda söylediğimiz espri zaten .. ama necati hakkında tek bildiğim şey çok yeteneksiz bir oyuncu olmasına rağmen hakkettiğinden 1000 kat fazla değer görmesi ..normalde necati gibi oyuncular torpilli olmadıkları için dizilerde figüran rolüne anca çıkabiliyorlar...
necatinin kişiliğine hiçbişey söylemem burda söylediğimiz espri zaten .. ama necati hakkında tek bildiğim şey çok yeteneksiz bir oyuncu olmasına rağmen hakkettiğinden 1000 kat fazla değer görmesi ..normalde necati gibi oyuncular torpilli olmadıkları için dizilerde figüran rolüne anca çıkabiliyorlar...