21 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

zaten beren düşmanı olduğun için olumlu mesaj yazsan şaşardım :)))) seni tubacı seni :)))

Bunun tubacı olmamla bir ilgisi yok :D
sonuç ortada reytingler düşük gelmiş işte aşkı memnu final reytinglerine bak birde buna demek ki marifet berende değil dizi ve karakterdeymiş :)

Bunun tubacı olmamla bir ilgisi yok :D
sonuç ortada reytingler düşük gelmiş işte aşkı memnu final reytinglerine bak birde buna demek ki marifet berende değil dizi ve karakterdeymiş :)

öbgz de aynı reytingi aldı ama böyle bir yorum yapamadın geçen hafta feriha 8 reyting aldı feriha batmış çökmüş demedin ama fatmagül 111 reytingle düşük almış oluyor neden acaba:)))

Fatmagül'ün Suçu Ne dizisi çok iyi giderek ekranlara veda etti. Gerçekten güzel bir diziydi ama o gün FOX'la dolu olduğum için izlemeyi çoktan bırakmıştım :)
Unutma Beni, Deniz Yıldızı ve Beni Affet yine çok iyi gitmişler :)
Çek Cumhuriyeti - Portekiz maçı iki grupta da süper başarılı gitmiş. Ama TRT 1 sadece bu maçlarla iyi gidiyor bu ara :D
Suskunlar sezon finaliyle orta derecede iyi gitmiş. Gelecek sezon reytingleri ciddi şekilde düşecektir kesin :)
ATV'nin en iddialı bilgi yarışması yine üst sıralarda yer almış, gerçekten Kenan Işık çok güzel bir sunucu ve yarışmada çok güzel :)
Alemin Kralı özetsiz 19:59'da başladı ve atv için güzel reytingler alabilmiş :)

Son düzenleme:
öbgz de aynı reytingi aldı ama böyle bir yorum yapamadın geçen hafta feriha 8 reyting aldı feriha batmış çökmüş demedin ama fatmagül 111 reytingle düşük almış oluyor neden acaba:)))

Onların bölümleri final değildi ki
Fatmagül final yaptı ona rağmen çok düşük gelmiş reytingleri annem diğer odada final diye fatmagülü izlemeye gitti yarım saat sonra oda bize katıldı ilk bölümü veriyolar sıkıldım diyerek sönük bir final ve sönük reytingler gelmiş.Fatmagül'ü efsane olarak adlandıranlar herşeyi reytingle ölçenler bu sonuca ne diyecek merak ettim.Bugüne kadar finali en çok izlenen dizilerin reyting oranları ile fatmagülün reytingleri arasında uçurum var

[h=1]Son 10 yılın en çok reyting alan finalleri[/h]
[h=4]1- Asmalı Konak: 28.50 reyting - yüzde 81.0 izlenme payı
2- Aşk-ı Memnu: 27.09 reyting - yüzde 67.31 izlenme payı
3- İkinci Bahar: 24.9 reyting - yüzde 51.09 izlenme payı
4- Yaprak Dökümü: 23.62 reyting - yüzde 57.79 izlenme payı[/h]

Fatmagül final yaptı ona rağmen çok düşük gelmiş reytingleri annem diğer odada final diye fatmagülü izlemeye gitti yarım saat sonra oda bize katıldı ilk bölümü veriyolar sıkıldım diyerek sönük bir final ve sönük reytingler gelmiş.Fatmagül'ü efsane olarak adlandıranlar herşeyi reytingle ölçenler bu sonuca ne diyecek merak ettim.Bugüne kadar finali en çok izlenen dizilerin reyting oranları ile fatmagülün reytingleri arasında uçurum var

Son 10 yılın en çok reyting alan finalleri

1- Asmalı Konak: 28.50 reyting - yüzde 81.0 izlenme payı
4- Yaprak Dökümü: 23.62 reyting - yüzde 57.79 izlenme payı

aslında çok haklısın. FGS dizisi Büyük Final bölümüyle aslında bekleneni tam olarak verememiş. Ama yine de Kanal D için süper oranlar bunlar, ne diyelim artık olan oldu dizi bitti, herkese tebrikler. Beren'i de inşallah seneye FOX'da görürüz :D

destere kabul et fatma gulden kac reytıng beklıyodun kac aldı :)))))) zar zor 10 reytıng aldı ve berbat bır fınalle bıttı dızı. sen hala fatmagulu savunuyorsun :)))))))))

dızının verdıgı mesaj dızının kedısı celıstı zaten :)))))). dızının son bolumde mahkemeler turkıyede tecavuze yeterlı ceza vermıyor dedıyor dızıde herkese (kerım harıc :)))))) ) ceza verdı adam oldursen zaten okadar alırsın.. bu nasıl celıskı yahuu. bu kadar kotu ve kendıyle celısen bır dızı gormedım . madem mahkemeler bu kadar cok ceza verıyor da dıger tecavuz madurlarına vermıyorlar. en kotu fınal yapan dızı katagorusunde 2.lıge oturdu. bırıncı tabıkı yahsı cazıbe :)))))

Son 10 yılın en çok reyting alan finalleri

1- Asmalı Konak: 28.50 reyting - yüzde 81.0 izlenme payı
4- Yaprak Dökümü: 23.62 reyting - yüzde 57.79 izlenme payı

o saydıklarının hepsi AGB oranları AGB olsa fatmagülde 30 reyting alırdı sbt ye rağmen bu aldığı oranlar muhteşem ötesi . sbt de kreş denekleri var kreş denekleride akşam erken uyuyor hiçbir dizinin finali 20 nin üstüne çıkmaz:)))

Fatmagül'ün Suçu Ne dizisi büyük finalle ekranlara veda etti.
Bu dizi ilk baştan çok iyi gidiyordu ama sonra zamanlarda iyice sıktı ve izleyicinin de ilgisini çekmemeye başladı ve bu yüzden zar zor %10 aldı :D

- - - Ekleme - - -

Neyse bu arada
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]ŞEBEKE (TKR) güzel oranlar almış :D
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

destere kabul et fatma gulden kac reytıng beklıyodun kac aldı :)))))) zar zor 10 reytıng aldı ve berbat bır fınalle bıttı dızı. sen hala fatmagulu savunuyorsun :)))))))))

dızının verdıgı mesaj dızının kedısı celıstı zaten :)))))). dızının son bolumde mahkemeler turkıyede tecavuze yeterlı ceza vermıyor dedıyor dızıde herkese (kerım harıc :)))))) ) ceza verdı adam oldursen zaten okadar alırsın.. bu nasıl celıskı yahuu. bu kadar kotu ve kendıyle celısen bır dızı gormedım . madem mahkemeler bu kadar cok ceza verıyor da dıger tecavuz madurlarına vermıyorlar. en kotu fınal yapan dızı katagorusunde 2.lıge oturdu. bırıncı tabıkı yahsı cazıbe :)))))

dizinin finali verdiği mesajla muhteşemdi bu dizide hakedenler hakettiği cezayı aldı ama gerçek hayatta tecavüzcü soytarılar sokakta kolunu sallayarak geziyor dendi süperdi ..

ben sbt ye göre bekledim 10 un üzerine çıkmasıydo zaten geçen gün öbgz yi 9 a indirince sbt cibiliyetini belli ettti ne mal olduğunu gösterdi herkese o açıdan fatmagülün aldığı oran sbt ye göre rekordu ..

ben dizinin gerçek reytingi 20 den aşağı imkansız gelmez diyorum AGB olsaydı 20 küsürlü rakam çıkardı ..

1.o oranlar ab grubu reytingleri 2.side agb nin şikeli reytingleri vadi finali oynadığı sırada türkiye de hayat durmuştu 35 i geçmiştir o finaliyle ki şikeli agb reytinglerine rağmen vadi finali aşkı memnu ve yaprak dökümünü geçti bu ab grubu vadi farkı :D
la destere bu reyting sistemi olmasa fatmagül 5 i geçemez bi de eleştiriyon kimsenin taktığı yok final berbat ötesi reytingleri şişirmeye rağmen berbat ötesi ne diyim vadiyle kıyaslayanlar utansın :D

- - - Ekleme - - -

dizinin finali verdiği mesajla muhteşemdi bu dizide hakedenler hakettiği cezayı aldı ama gerçek hayatta tecavüzcü soytarılar sokakta kolunu sallayarak geziyor dendi süperdi ..

ben sbt ye göre bekledim 10 un üzerine çıkmasıydo zaten geçen gün öbgz yi 9 a indirince sbt cibiliyetini belli ettti ne mal olduğunu gösterdi herkese o açıdan fatmagülün aldığı oran sbt ye göre rekordu ..

ben dizinin gerçek reytingi 20 den aşağı imkansız gelmez diyorum AGB olsaydı 20 küsürlü rakam çıkardı ..

la agb nin son dönem şikeyi tavan yaptığı dönemde bile 20 yi geçemedi şimdi mi geçecek kimsenin taktığı yok dizi final olmuş kimse konuşmuyo vadi de memati vurulunca ortalık toz duman :D

kvp ciler ne ddiyodu suskunlar önce 5 i geçsin :d al 6 almıs :)

vadi varken tekrarımızı geçemediğini hatırlatmak isterim emre5757 :D
bak bu diziye lafım yok başka gün olsa bende izlicem ve zirveye de oynar ama perşembe günü 3-4 reytingten fazlası hayal

1.o oranlar ab grubu reytingleri 2.side agb nin şikeli reytingleri vadi finali oynadığı sırada türkiye de hayat durmuştu 35 i geçmiştir o finaliyle ki şikeli agb reytinglerine rağmen vadi finali aşkı memnu ve yaprak dökümünü geçti bu ab grubu vadi farkı :D
la destere bu reyting sistemi olmasa fatmagül 5 i geçemez bi de eleştiriyon kimsenin taktığı yok final berbat ötesi reytingleri şişirmeye rağmen berbat ötesi ne diyim vadiyle kıyaslayanlar utansın :D

sen durunca hayatıda kendinle duruduruyorsun sanırım hayat senden ibaret değil çevreye bak biraz ergen ölçüm şirketi sbt ye göre bile 8 reytingle final yaptınız tutunacak adalınız yok hala masal anlatıyorsunuz ..:)))

kimsenin taktığı yok demişsin sanırım kendinden ibaret kimseden bahsediyorsun ama fatmagülünde kimseyi taktığı yok merak etme iki yıl krallar gibi geldi rüzgar gibi geçti efsaneyim diyen dizileri hallaç pamuğu gibi attı artık bu diziler tnt de bile tutunmaz oldu insanların ağlanacak hallerine bahaneler bulup gülebilmesi psikolojik açıdan bünyeye faydalı bir durum masal anlatmaya devam edin sağlığınıza iyi gelir :)))

- - - Ekleme - - -

Beyazsoy Fatmagülü eleştir Suskunları eleştir Vadiyi eleştir sen hangi dizileri takip ediyorsun:D

pepeeyi izliyor :))))

10 yıllık vadiyi kanal d de tecavüzle şikeyle reklamla vs. vs. geçemiyosa ölsün zaten ki geçemiyo da saçma sapan reyting sistemine rağmen arada 1-2 reyting fark oluyo :d vadi tnt ye geçerek reytingleri takmadığını göstermiştir zaten istediği zaman 1.oluyo sen rahat ol polat vurulduğu an tecavüz etseler bile fatmagüle tüm bölüm yine vadiyi geçemez :D

- - - Ekleme - - -

la ayrıca sen FİNAL le sezon finalini ayırt edemiyon heralde bak bu sözümü bi yere kaydet pusu seneye final yaptığında reytingi uçacak ve tüm herkes finali konuşacak bunu kayıt altına al tamam mı :D

bu ne la vadiyle yarışan fatmagül vadiyi sezon finalinde 12 reytingle geçiyorken finalinde 10 reyting nasıl alıyor trt yine kendine almış reytingleri güven yok sbt ye tnsyi bekliyoruz :)

bu ne la vadiyle yarışan fatmagül vadiyi sezon finalinde 12 reytingle geçiyorken finalinde 10 reyting nasıl alıyor trt yine kendine almış reytingleri güven yok sbt ye tnsyi bekliyoruz :)

aynen tns yi bekliyoruz 25 reytinglik fatmagüle 12 reytingi reva gören kreş deneklerinden oluşan sbt reytinglerini kınıyoruz ..

- - - Ekleme - - -

10 yıllık vadiyi kanal d de tecavüzle şikeyle reklamla vs. vs. geçemiyosa ölsün zaten ki geçemiyo da saçma sapan reyting sistemine rağmen arada 1-2 reyting fark oluyo :d vadi tnt ye geçerek reytingleri takmadığını göstermiştir zaten istediği zaman 1.oluyo sen rahat ol polat vurulduğu an tecavüz etseler bile fatmagüle tüm bölüm yine vadiyi geçemez :D

- - - Ekleme - - -

la ayrıca sen FİNAL le sezon finalini ayırt edemiyon heralde bak bu sözümü bi yere kaydet pusu seneye final yaptığında reytingi uçacak ve tüm herkes finali konuşacak bunu kayıt altına al tamam mı :D

sen bu hikayeleri iki yıldır anlatıyorsun hatta dört yıldır aşk- menuyla başladı berenin saltanadı parlak polata şans tanımadı buldozer gibi geçti ama hala akıllanmadınız bu gidişlede akıllanacak gibi değilsin :)))

berenle yarışmak hiç kimsenin harcı değil heleki yetenek yoksunu abi kıyağıyla dizide oynayan birilerinin hiç harcı değil önce oyunculuk eğitimi alsın nasıl oynanır onu öğrendsin sonrada kendi sesinden utanmasın kendi sesini kullansın dublajlı sesle bu işler gitmiyor .. :))))

aynen tns yi bekliyoruz 25 reytinglik fatmagüle 12 reytingi reva gören kreş deneklerinden oluşan sbt reytinglerini kınıyoruz ..

35 tir bence o 25 az :d la tüm ülkeyi ölçseler 5 bile çıkmayacak ilk bölümü final dizi oynatan efsane dizi helal be :d :d

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

sen bu hikayeleri iki yıldır anlatıyorsun hatta dört yıldır aşk- menuyla başladı berenin saltanadı parlak polata şans tanımadı buldozer gibi geçti ama hala akıllanmadınız bu gidişlede akıllanacak gibi değilsin :)))

berenle yarışmak hiç kimsenin harcı değil heleki yetenek yoksunu abi kıyağıyla dizide oynayan birilerinin hiç harcı değil önce oyunculuk eğitimi alsın nasıl oynanır onu öğrendsin sonrada kendi sesinden utanmasın kendi sesini kullansın dublajlı sesle bu işler gitmiyor .. :))))

SÖZÜN BİTTİĞİ AN (NECATİ ŞAŞMAZ FARKI)

- - - Ekleme - - -

oyuncu değil dediğin adam parti başkanları gibi beren bu kadar kalabalığı bir arada görmüş mü hiç :d :d

Moderatörün son düzenlenenleri:
35 tir bence o 25 az :d la tüm ülkeyi ölçseler 5 bile çıkmayacak ilk bölümü final dizi oynatan efsane dizi helal be :d :d

tüm türkiyeyi ölçseler 65 reyting alır ama denekleri kreşten seçerlerse 12 ye düşer şimdiki gibi ve bazı sahte kahramanlarda haketmediği şekilde yüksek reyting alır bugünkü gibi yinede kreş bile size yaramadı 0-4 yaş arası çalışmanız lazım :))))

takasla kardes degılsınız dımı :))))))))))