21 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

bikere forum ikiye ayrılmıs kurtlar vadisi sevenler sevmeyenler

vadi sevmeyebilirsiniz ama saygı göstermek zorundasınız tnt Gibi berbat bir kanal Da 14 reyting geçti fatmagül tnt olsa ilk 100e giremezdi açık ve net

Kurtlar Vadisi Kimleri Ünlü Etmediki İşte KVP KAHRAMANLARI :d

İskender Büyük
Çakır
Memati
Polat
Abdülhey
Erhan
Cahit
Pusat
Ersoy Ulubey
Kara
Laz Ziya
Mehmet Karahanlı
Kılıç
Cevat Akarsu
Zaza
Muro

daha neler neler :D

fatmagül dün dediğim gibi 10.5 civarı alarak kötü bir bitiş sergiledi. suskunların sezon finali yükselmiş olur okadar kurtlar vadisi olmadıgı zaman anaca idare eder seneye ezeli taklit ederek nereyekadar gider

Fatmagulun sucu ne acik ara zirvede yer aldi ve cok basarili sonuclar elde etti. 80 bolum boyunca diziye emek veren herkesin ellerine saglik.

fatmagül yüksek reytingli dizlerden anca kurtları geçebildi. büyük ihtimal ferihaın sezon finali fatmagülü geçek gibi.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? - VEDA[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:59:44[/TD]
[TD]23:15:17[/TD]
[TD]01:30:43[/TD]
[TD]10,46[/TD]
[TD]31,47[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]2[/TD]
[TD]ÇEK CUMHURİYETİ - PORTEKİZ FUTBOL KARŞILAŞMASI - 2. DEVRE[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]22:46:03[/TD]
[TD]23:49:06[/TD]
[TD]00:54:47[/TD]
[TD]6,32[/TD]
[TD]19,74[/TD]
[/TR]
[TD]3[/TD]
[TD]FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? - OZET (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]19:59:21[/TD]
[TD]20:53:36[/TD]
[TD]00:48:17[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]23,30[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
en azından 1.5 saat final diğerleri gibi 2-3 saat değil 😉
özet bile 6 almış buda finalin sıradanlığını gösterir millet toplanmış ama 1. bölümü görünce bırakmışlar

Eyvah düşüyorum yükselmiş ınsanlar alemi düşmüş artık ınsanlar alemini kanal hangi güne koyar bilemiyorum çünkü haftaya işler güçler saat 22:00'da yayınlanacak kanalın resmi sitesinde ve reklamlarda gösterildi bencef ınsanlar alemi pazar 22:00'a alınabilir :)

insanlar alemi hafta yükselir çünkü fatma gül suskunlar yok

ölüm hattı 12 de yayınlanmasina ragmen 11.ci olmus 15 share elde etmis

beni affet basarili bir sonuc elde etmis eyvah düsüyorum ab ilk 20 yerlesmis

benim güzel evim bu hafta ciddi yükseliste

Fatmagul 10 la bitirmiş finali :(
neyse sbt deyip gecelim. dizi ekibine çok teşekkürler böyle guzel bi diziyi 2 sene bize kaliteli bı sekilde izlettikleri için..

[TD]1[/TD]
[TD]FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? - VEDA[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:59:44[/TD]
[TD]23:15:17[/TD]
[TD]01:30:43[/TD]
[TD]10,46[/TD]
[TD]31,47[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]2[/TD]
[TD]ÇEK CUMHURİYETİ - PORTEKİZ FUTBOL KARŞILAŞMASI - 2. DEVRE[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]22:46:03[/TD]
[TD]23:49:06[/TD]
[TD]00:54:47[/TD]
[TD]6,32[/TD]
[TD]19,74[/TD]
[/TR]
[TD]3[/TD]
[TD]FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? - OZET (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]19:59:21[/TD]
[TD]20:53:36[/TD]
[TD]00:48:17[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]23,30[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
en azından 1.5 saat final diğerleri gibi 2-3 saat değil 😉
özet bile 6 almış buda finalin sıradanlığını gösterir millet toplanmış ama 1. bölümü görünce bırakmışlar

paso kendini kandırıp bahane üretiyon aynı kurtlarcıların aslında vasi 30 reyting alıyor dedikleri gibi :))))))
millet birinci bölümü görünce neden bıraksın adamlar fatmagülü ugralamak için ekrana oturdular yapacakları daha iyi bişey mi var niye bıraksınlar dizinin içinde ara ara yeni sahneler vardı.

- - - Ekleme - - -

Eyvah düşüyorum yükselmiş ınsanlar alemi düşmüş artık ınsanlar alemini kanal hangi güne koyar bilemiyorum çünkü haftaya işler güçler saat 22:00'da yayınlanacak kanalın resmi sitesinde ve reklamlarda gösterildi bencef ınsanlar alemi pazar 22:00'a alınabilir :)
atv de tutmayan şeyi neden alırsın yahuu anlamak mümkün değil :))))) starın yöneticilerin insallar alemini alırken kafasını merak ediyorum :)))))))

fatmagülün gerçek reytingi 30 civarıdır sbtnin 2000 kişisine mi bakacaz sallama reytingler

fgsn açık farkla önde alemin kralinın yükselmesini bekliyorum suskunlar seneye kanal d dram dizişi koyarsa bu oranlarda kalir tnt çizgı filmleri liştede programları tutmayan kanalınçizgi filmlerine laf yok trt 3 demediginizi bırakmadınız

Fatmagülün Suçu Ne? Muhteşem bir Finalle zirvede yer aldı. Ama Aşk-ı Memnu değil. Tabii ki, Aşk-ı Memnu gibi sürükleyici olmadığı için 23-27 reytinge ulaşamadı
Suskunlar eski günlerine geri dönüyor gibi. Tebrikler

fatmagülün reytinglere gülüp geçiyorum 10 reytingle FİNAL yapmış ne diyelim :D
yaz geldi şöyle oldu böyle oldu diye bahane bulanlar suskunların reytingine baksınlar adamlar herhafta yükseliyo bunun tek nedeni kurtlar vadisi nin olmayışıdır eğer suskunlkar başka bi gün oynarsa totalde 6-7 ab de 8-9 reyting alabilir vadi izleyenlerin bir bölümü başka günde suskunları izleyecektir fatmagül falan hikaye suskunları direk vadi etkiliyor fatmagül final yapmasına rağmen suskunlar artmış ab de 6 yı geçmiş totalde 5 almış ne diyelim show tv bunu göremiyosa seneye 3-4 reytingleri geçemeyecek.

[TD]91[/TD]
[TD]THE POWERPUFF GIRLS[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]15:37:33[/TD]
[TD]16:35:53[/TD]
[TD]00:58:20[/TD]
[TD]0,75[/TD]
[TD]3,83
[/TD]
[/TR]