21 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Diyosun Bak Bu Yazını Biryere Not Ediyorum Eğer Vadiyle ilgili Laf Edersen Bu Yazını Hatırlatırım Bilesin😉

sadece 3 ay rahat bırakırım sizi üç ay sonra vadiye rakip kim olursa o diziyi desteklerim fazla sevinme rahatladık diye :)))

- - - Ekleme - - -

sen git bakalım malatya ya vadi izlemeyen 5 kişi sayamazsın :D

benim çevremde 600 bin malatyalı tanıyorum 5 vadici çıkmaz aralarında varsada utanırlar vadi izlediklerini açıklamaya :)))

yapma bunu siz malatyalı olamazsınız :D

- - - Ekleme - - -

2000 kişiyle bu işlerin olmayacağını bi biz söylemiyoz revan herkes söylüyo :D fatmafül basit bi diziydi ve çok kötü bi finalle bitti 2 haftaya ismi bile hatırlanmayacak bir dizi

Ama takas Aşkı Memnu da 23-27 reyting aldı yine aynı şeyi söyledin. Aşkı Memnu Fatmagül gibi değildi. Sürükleyici bir hikayesi vardı. Ama Fatmagulun mesajları izlenmeye değerdi. Aşkı Memnu Finalinda de haberlerde millet vekilleri çabuk olun dizinin finali var diyorlardı. Bu rakamı alması çok doğal. Yine söylüyorum Fatmagül Aşkı Memnu değil olamaz da.

yapma bunu siz malatyalı olamazsınız :D

- - - Ekleme - - -

2000 kişiyle bu işlerin olmayacağını bi biz söylemiyoz revan herkes söylüyo :D fatmafül basit bi diziydi ve çok kötü bi finalle bitti 2 haftaya ismi bile hatırlanmayacak bir dizi

yoksa sende mi malatyalısın ??? :)

yasin sen kral adamsın yorumunda herzamanki gibi süper... mesajını beğenen takas keşke mesaj yazma konusundada seni örnek alsa sadece beğenmekle olmuyor bu işler:))

- - - Ekleme - - -

nasıl bilmezsin yakup 6 aydır burda mişmişin yararlarından bahsediyoruz malatyadan bahsediyoruz görmemen ilginç bizim malatyalı oluşumuz normalde takasda malatyada doğmuş kazayla :))) vee elazığlı yeteneksiz polata hayran malatyalı olması imkansız :)))

valla yeni gördüm malatyalı olduğunu :) ama takas'ı duyunca şokun babasını geçiridim :)) bencede kaza :)))

Ama takas Aşkı Memnu da 23-27 reyting aldı yine aynı şeyi söyledin. Aşkı Memnu Fatmagül gibi değildi. Sürükleyici bir hikayesi vardı. Ama Fatmagulun mesajları izlenmeye değerdi. Aşkı Memnu Finalinda de haberlerde millet vekilleri çabuk olun dizinin finali var diyorlardı. Bu rakamı alması çok doğal. Yine söylüyorum Fatmagül Aşkı Memnu değil olamaz da.

aşkı memnu da 23 olmasada 18-19 olur bence final reytingi hiç yoktan finali konuşulmuştu o dizinin ama fatmagül harbiden çok basit ve kötü bi final yaptı :D bu herkes söylüyo

sadece 3 ay rahat bırakırım sizi üç ay sonra vadiye rakip kim olursa o diziyi desteklerim fazla sevinme rahatladık diye :)))

- - - Ekleme - - -

benim çevremde 600 bin malatyalı tanıyorum 5 vadici çıkmaz aralarında varsada utanırlar vadi izlediklerini açıklamaya :)))

sen kendini ne sanıyon rahat bırakmazmış ta asıl senin bizden kurtuluşun yok :D
ben 3 milyon malatyalı tanıyom toplasan 5 fatmagül izleyen çıkmaz buna ne dicen :D

şaka maka istanbul da baya malatyalı var toplam malatyalı nüfusu 2 milyon vardır tahminime göre

ben 3 milyon malatyalı tanıyom toplasan 5 fatmagül izleyen çıkmaz buna ne dicen :D

ben ergenleri saymadım 18 üstündekileri saydım:)) sen ergenlikten çıkamayanlara bakmışsındır bir daha bak aklı başında olan malatyalılar vadi izlemez:))))

- - - Ekleme - - -

şaka maka istanbul da baya malatyalı var toplam malatyalı nüfusu 2 milyon vardır tahminime göre

malatyada 1 milyon tüm türkiye çapında 3 milyon kişi vardır .. istanbuldada en az bir milyon malatyalı var ama istanbulda rekor sivaslı arkadaşlarda:))

aynen çoğu ortamlarda illa malatyalı olacak.. eğer malatyalı olmazsa sanki başıma kötü bişey gelecekmiş gibi oluyo :)) alıştırdılar bizi her ortamda malatyalı gördürmeye... :)

3mılyon malatyalı :)))) daha malatya buyuksehır olacak nufusa sahıp degıl konusuyon. bı kezde sıkmadan konussan hanı :))))

3mılyon malatyalı :)))) daha malatya buyuksehır olacak nufusa sahıp degıl konusuyon. bı kezde sıkmadan konussan hanı :))))

beyazsoy malatyadaki nufus la malatyalıları karıştırma birbirine göçler sonucu boşalan bir çok kent var .. türkiyenin heryerine yurtdışına dağlmış durumda iki milyon malatyalı var.. bizim köyün en az 6 hanesi yurtdışında yıllardır.. onlarcasıda diğer şehirlerde ..

ben sana malatya nüfusunu söylemiyorum malatyalı nüfusunu söylüyorum malatya da 1 milyon ya var ya yok ama istanbulda en az 1.5 milyon malatyalı var buna eminim

- - - Ekleme - - -

bizim sülalenin %90 ı malatya da değil mesela az bi kısım kalmış durumda malesef herkes istanbul a geliyo ama malatya merkezi muhteşem gelişmiş ve bundan sonra nüfus artacaktır çok süper olmuş