Ben anlıyorum zaten sen merak etme. İnsan öldürmek farklı bir olay bunu da söylemiştim. Orda cinayeti işleyen adam insan öldürerek o insanın ailesi dahil bir çok kişiyi mutsuz ediyor. Sonuçta toplum huzuru bozulmuş oluyor. Ve o cinayeti işleyen adam normal olmadığı için birçok kişiyi öldürme kapasitesine sahip.
Ama kürtajda durum farklı. Sonuçda ebeveynler buna karar veriyor. Embriyo dışında kimse de bundan zarar görmüyor.
Bu zaman kadar kürtaj yapılmış demek ki tıp okuyanlar yalan okumuş.
tıp okuyanlar yalan okumuş şimdi bu nedemek hangi kafya yazdı anlayamadım )))))))
islam annenin öleceği durumlarda kürtaja izin verir zaten yani tıptakiler boşa okumamış oluyor.
ona bakarsan kürtaj ayapan kadın bir canlıyı öldürdüğüne göre diğer canlılarıda acımadan öldürebilir bu potansiyel var )))))))) potansiyele göre ceza verilmez
dedim emriyoyu öldürerek ondan üreyecek tüm canlıları öldürmüş oluyorsun bda topmlumsa olarak zarardır. bunları bırakalım. emriyonun kendini savunamması kimsesi olmadıgı için öldürülmesi onaylansın mı yani.. ozama annesi babsı ölen bütün insanları öldürelim nede olsa arkasından üzülecek kimse yok )))))))))))))))