Polat Şaşmaz
Favori Üye
bu iyiydi aga harbi güldüm
Merak etme 20 bölüm geriye alıp Flash Tv`den başlatırlar yeniden o zaman izlersin. Bu da Gamzenin rüyası olur
8 reyting iyi bi rakam burda o kadar şişiriyosunuz o kadar abartıyosunuz 40larda alacaz falan o yüzden dalga geçiliyor. kimse anasından vadi düşmanı doğmuyor
Bugün vadinin tekrarı mı vardı
Bugün vadinin tekrarı mı vardı
hacı dizi niye başladı biliyonmu herkez finali eski oyuncularla istedi arka sıradakiler umut yayından kalktığı için tepki gösterdi herkez hamdide finali eski oyuncularla yapmak için 23 bölümlük bir senryo hazırlamıs iste
Merak etme 20 bölüm geriye alıp Flash Tv`den başlatırlar yeniden o zaman izlersin. Bu da Gamzenin rüyası olur
imzanı küçült ban yersin geceleri yapıyosun sürekli
hacı dizi niye başladı biliyonmu herkez finali eski oyuncularla istedi arka sıradakiler umut yayından kalktığı için tepki gösterdi herkez hamdide finali eski oyuncularla yapmak için 23 bölümlük bir senryo hazırlamıs iste
Kendinde diyorsun vadi düşmanım diye.İşte yapmayın düşmanlık aramızda arada öteki vadicilerle sorun olmaz.Sen benim ne günden ne güne FSN kötülediğimi gördün?(Yapmışımdır eskilerden onun sebebide sizin vadi ile ilgili resimler paylaşılmasından)
gene naptı imzam
Ama çok saçma oldu gerçekten. O güzelim diziyi zamanında bitirmeliydiler zaten. Bir düşün Foxta yayınlananların hepsi rüyaydı. Hatta gördükleri rüya bile rüyaydı. Ne hikmetse 80 bölüm rüya gördü Oktay. Sibelin botoks yaptıracağını bile rüyasında görmüşhacı dizi niye başladı biliyonmu herkez finali eski oyuncularla istedi arka sıradakiler umut yayından kalktığı için tepki gösterdi herkez hamdide finali eski oyuncularla yapmak için 23 bölümlük bir senryo hazırlamıs iste
Herkes diyorsunda ben istemedim .Herkes çok istesedi ilk 100 içinde olurdu ama yok belki 200 içindede yoktur
Ama çok saçma oldu gerçekten. O güzelim diziyi zamanında bitirmeliydiler zaten. Bir düşün Foxta yayınlananların hepsi rüyaydı. Hatta gördükleri rüya bile rüyaydı. Ne hikmetse 80 bölüm rüya gördü Oktay. Sibelin botoks yaptıracağını bile rüyasında görmüş
yoksa yok izleyen izliyo valla bende pek begenmesemde bu sezonu finali acayip merak ediyom eski yuncularla süper olucak
Ama çok saçma oldu gerçekten. O güzelim diziyi zamanında bitirmeliydiler zaten. Bir düşün Foxta yayınlananların hepsi rüyaydı. Hatta gördükleri rüya bile rüyaydı. Ne hikmetse 80 bölüm rüya gördü Oktay. Sibelin botoks yaptıracağını bile rüyasında görmüş
Aynen. O zaman Küçük Sırlar da rüya olsun. Tekrar okul sahnesi başlasın. Diyelim ki, Ayşegül kafeye giderken kafasını çarptı ve 55 bölümlük bir rüya gördühayatımda gördüğün en saçma dizi olayıdır o arkadasıradakiler çok iyidi buna gerek yoktu
Öyle olmazdı ama Gamze falan evlenmişdi çocukları falan olmuştu. Ayrıca Arka Sıradakiler 5 sezon sürdü, her sezonda da okuldaydılar. Demekki dizi başlarken bu kazık kadar adamlar 6cı sınıftaydılarevet çok saçmaydı orası mesela şöle olabilrdii akasya durağı stardaki finalden devam etti aynen arka sıradakiler de foxtaki umutun finalinden devam etse belki tnt de ilk 20 de olurduk rüya felan acayip saçma olmus
yok polat ilk bölüm uyku hapı alıp uyusun 9 sezon rüya görsün