39.Altın Kelebek Ödül Töreni | Yorum Konusu | Canlı Yayın - Kanal D

Bu Ödüllere ben takmiyorum cünki sonuclarin 50% gercek olmadigina inaniyorum ... Ama Hazal Kaya ve Beren Saat Türkiyede en kaliteli ,Güzel ,BOL REYTiNG getiren, Yapimcilari pesinden sürükleyen ve Türkiyede en cok Fan'e sahip olan Tek 2 Kadin!! Meryemi kIyaslayamassIn bile, Meryem sadece Komik olmasiyla düzgün konusamamasiyla sempatikliginden dolayi ödülü aldi!

- - - Ekleme - - -

Bu Ödüllere ben takmiyorum cünki sonuclarin 50% gercek olmadigina inaniyorum ... Ama Hazal Kaya ve Beren Saat Türkiyede en kaliteli ,Güzel ,BOL REYTiNG getiren, Yapimcilari pesinden sürükleyen ve Türkiyede en cok Fan'e sahip olan Tek 2 Kadin!! Meryemi kIyaslayamassIn bile, Meryem sadece Komik olmasiyla düzgün konusamamasiyla sempatikliginden dolayi ödülü aldi!

Bence gelecek sene için sunucular daha iyi seçilmeli. Basarisizdi sunuculuk, özellikle Sarp Apak.

sunucular samimiydi ama kötü sundular başlangıç için çok büyük bi yer.

beren 3 yıldır ödül topluyor bi yılda almasın kreys

hep kanald ödül çıkar kendi kanalı oylama benim gözümde pek değerli deil

:d :d :d aga komedi ya maç var ben onu izliom maç varken bunu kimse izlemez :d :d

Evet oylama kesinlikle dogru adaletli süper bir oylama kanald açtim reytingler aksin kanald herkez bugun kanald açsin

geometrinde baya iyi sanırım dönme açını hesaplayamadım.

ödüller adaylara göre verilmiyor. kvp kanal ddeykende ödül alamadı kimse diyemezki 'aday olmadık'