Adını Feriha Koydumu izledim dün. Beyaz Showa bakim dedim ama İzel gelmiş. Sanırım 4. oluyo. Her hafta İzel geliyo herhalde
3 defa ust uste cikmis
Adını Feriha Koydumu izledim dün. Beyaz Showa bakim dedim ama İzel gelmiş. Sanırım 4. oluyo. Her hafta İzel geliyo herhalde
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD]4[/TD]
[TD]BENİ AFFET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]17:30:28[/TD]
[TD]18:32:50[/TD]
[TD]00:54:53[/TD]
[TD]4,54[/TD]
[TD]21,29[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
oldukça iyi cüneyt feride ayni odada kaldılar basından beri cüneyt feride üstüne tamamen kurulsaydi 25 share geçerdi süperdi
Fox cuma günlerini sinema gecesi yapar artık oranlar çok iyi 3 haftadır criminal minds de iyi gitmiş yer gök ask in tekrarıda 2 gündür yükselişte
- - - Ekleme - - -
Ulusa sesleniş hep gece yayınlanır 22.15 te tabiki izlenmez kimse görmemiştir fatmagul kurtlar izlemekten
- - - Ekleme - - -
Fark ettin mı onceden 20.30 da biterdi kaç gündür 20:45te bitiyor düşüş bundan olabilir
feride iyi de cüneyti nerden bulmuşlar basrol oyuncu hem yakisikli hem iyi oyuncu olur ya )))))))
22:15Ulusa sesleniş hep gece yayınlanır 22.15 te tabiki izlenmez kimse görmemiştir fatmagul kurtlar izlemekte
cüneyt acayip sevilio kemal var dizide o daha yakisikli ama cuneyt feride aski daha cok sevilio
edy pt2de bile ilk 5e giriyor seneye ferihanın oranlarını alır
Bu yaz 50 yeni bölüm yayınlanacakmis[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]51[/TD]
[TD]NINJA WARRIOR - WOMEN OF (TKR)[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]24:28:59[/TD]
[TD]25:16:02[/TD]
[TD]00:40:53[/TD]
[TD]1,43[/TD]
[TD]7,6
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bu programda çok güzel geçen yaz soluksuz izliyordum
öle deme be çok güzel bi dizi bide sürükleyici22:15
de çok kişi ekranda hadi diyelim fatmagulu izlediler show tv de 23:30 yayınladı oda ab 64 totalde 90 lardaydı . saat 2ile 3 arasında millet uyumak yerine sıkıcı ulusa seslenişi izledi .. ne diyeyim helal olsun
))))))))))
- - - Ekleme - - -
sanırım bu ev içindekılerin yorumu )))feride dizide en iyi oynayan kız. hemde dizinin en güzeli ondan kaynaklanıyordur. yoksa cüneyt bildigin odun ))))))))
- - - Ekleme - - -
ferıha sayesinde izleniyor ferıha giderse kimse izlemez.
işte ozaman düşer inşallah pt1 olmazewe dusen yildirim carsamba 90 kusuruncu oldu pt1 de cok kotu gider
öle deme be çok güzel bi dizi bide sürükleyici
- - - Ekleme - - -
işte ozaman düşer inşallah pt1 olmaz
- - - Ekleme - - -
Hacı en kötü 4 alırdı dünkü bölümde baya heycanlıydı ya özellikle Suna, Berna sahneleri yerimden oynadım yakalanıcak diye
ızlenmesi için tek neden var )))))))) kreys bile sırf onun için internetten indiriyor )))))))
- - - Ekleme - - -
- - - Ekleme - - -
gizem karaca faktörü aga indirip izliyorum ama diziyi deil bi site var orda özel videolari kesip biçip koyuyolar ordan