1 Haziran 2012 Cuma Reyting Sonuçları

tasiyici filmi iyi gidecektir o film her kanalda tkr yayinlandi hepsinde 3 5 arasi aldi hatirliyorum...

Eve Düşen Yıldırım'da sanırsam tekrar yayınlanıyor... yeni bölüm yok mu?

Eve Düşen Yıldırım'la olmaz bu iş daha güçlü bir yapım olması gerek Cuma'ya.

Sonuçlar eklendi. Adını Feriha Koydum, Yalan Dünya'nın yokluğunda her iki grupta da zirvede! :)

Adını Feriha Koydum süper giderek 1.olmuş :)
Hayat Devam Ediyor oranlarını arttırarak 2.olmuş, tebrikler ATV'ye :)
FOX'taki Unutma Beni süper oranlar almaya devam ediyor, yine ilk 3'de :)
Star'daki Beni Affet ise ilk 5'e girerek sevilen bir dizi olduğunu yine kanıtlamış :)
FOX'daki Deniz Yıldızı Cuma günü reytingleri çok düşmüş ama yine de 10.olarak sevilen bir dizi olduğunu kanıtlamış. Umarım Pazartesi yeniden güçlenir ve yeniden ilk 5'de olur! :)
FOX'un Taşıyıcı filmi yine süper oranlar alarak FOX'u sevindirmiş :) Artık FOX sineması tutuyor! :)
Fox'daki Criminal Minds'te yayınlandığı saate göre süper oranlar alarak FOX'u mutlu etmiş! :)
Yer Gök Aşk (tkr) bölümü çok iyi gitmeye devam etmiş :)
1 Erkek 1 Kadın çok vasat gitmiş. :)
FOX'daki Dinle Sevgili yine yükselememiş. Bence artık FOX bu diziyi bitirmeli. Gerçi ben hep izliyorum ve çok güzel bir dizi :) ama reytingleri umarım düzelir :)

- - - Ekleme - - -

FOX'daki UNUTMA BENİ en yüksek share almış :) :
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]27,25[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Moderatörün son düzenlenenleri:
foxa sbtnin kıyak yaptığı bir kez daha kanitlandi gece 02:15 yayına giren ulusa sesleniş ab de 81.sırada. çarşamba atv 22:15de yayınladı ab de 91. olmuş :))))))

burdan şu çıkıyor millet gece gündüz demiyor fox izliyor :)))))))))))

foxa sbtnin kıyak yaptığı bir kez daha kanitlandi gece 02:15 yayına giren ulusa sesleniş ab de 81.sırada. çarşamba atv 22:15de yayınladı ab de 91. olmuş :))))))

burdan şu çıkıyor millet gece gündüz demiyor fox izliyor :)))))))))))

evet herkes FOX izliyor :) reytinglerde apaçık belli :) helal FOX'A :)

Adini Feriha Koydum her iki grupta zirvede. Dunku bolum cok basariliydi. Eve Dusen Yildirim'in yeni bolum fragmanlari cikmasina ragmen tekrar bolumu yayinlanmis.

Esra Erol AB grubunda 7.siraya kadar yukseldi, tebrikler!

evet herkes FOX izliyor :) reytinglerde apaçık belli :) helal FOX'A :)

sbt geldiğini fark edince millet ayrı bir şevkle fox izlemeye başlamış :))))))) sanırım bu yukardaki durum foxtaki çoğu programın çarşamba 1-2reyting artmasıyla bağlı. zaten bugün sbt bu durumu biraz düzeltti

Bunun FOX ile SBT arasında bir ilişkisi yada alakası yok :)
FOX zaten haziran ayında en çok izlenen 2.kanal olmuştu bir ara. şimdi yine öyle olacak :)
Bu ara reytingleri de süper zaten :)