1 Haziran 2012 Cuma Reyting Sonuçları

SHOW TV
Adını Feriha Koydum Yalan Dünyanın yokluğundan faydalanıp totalde 1.63 artmış .ab de ise aylar sonra zirveyi eline almış
Eve Düşen Yıldırım ise tekrar bölümü ile total de 7. abde 5. olmuş ilgin çekici yanı ise geçen haftanın yeni bölümünden çok izlenmesi.
KANAL D
Yalan Dünyanın tekrarı total de 5. ab de 2. olmuş bir dizinin tekrarına göre iyi sonuç
Beyaz Show totalde 11. sırada geçen haftaki sonua göre 3 sıra yükselmiş fakat reytingde _0.38 düşüş söz konusu ab de ise 4. sırada
STAR
Yüzüklerin ef. totalde 15. ile vasat denebilir ab de de iise ilk 10 a girebilmiş starın düşlr sineması tutmuyo gbi
1 Erkek 1 Kadın totalde 35. olmuş reytinginde 1,56 artış var yine de eski reytinglerini mum gibi arıyor ab de de ise 18. olmuş ab dede dizi birazz iyi.
Canımın İçi dizisi totalde vasat ab de de totale göre iyi sonuçla alıyor
Fox
foxun günlük dizileri fırtına gibi esiyor
Unutma Beni total de 3. ab de de 8. olomuş muhteşem
Deniz Yıldızı total de ilk 10 a girmeyi başarmış ab de de ise 11. sırada
Dinle Sevgilini bana göre final yapması lazım dizi total de berbat
ATV
Hde 2 tarafta da artmış total de alışıldığı gibi zirvede ab de de ise geçen haftaya göre iyi

3 UNUTMA BENİ FOX 15:22:21 16:28:36 00:50:43 5,04 27,25
4 BENİ AFFET STAR TV 17:30:28 18:32:50 00:54:53 4,54 21,29

Bu Ne Ya?

3 UNUTMA BENİ FOX 15:22:21 16:28:36 00:50:43 5,04 27,25
4  BENİ AFFET STAR TV 17:30:28 18:32:50 00:54:53 4,54 21,29

Bu Ne Ya?

iki dizide harika ne si bu

- - - Ekleme - - -

Bunun FOX ile SBT arasında bir ilişkisi yada alakası yok :)
FOX zaten haziran ayında en çok izlenen 2.kanal olmuştu bir ara. şimdi yine öyle olacak :)
Bu ara reytingleri de süper zaten :)

ikinci kanalmı :)))))))

AFK Total de yine rahat bir sekilde zirvenin sahibi olmus, AB de ise Yalan Dünya nin yoklugunda zirveyi kapmis ama oranlarini yükseltememis.

HDE Total de 7 Reytingle ikinci siranin sahibi olmus, AB de ise artik 4 Reytingin üstüne cikamiyor.

Yalan Dünya nin tekrari baya iyi gitmis AB de 7 Reytingi gecerek zirveyi kil payi kacirmis.

Beyaz Show yine AB de cok iyi gitmis ama Total de bir türlü ilk 10 a giremiyor.

2 Yaka bir Ismail in tekrari yine gayet iyi gitmis iki grubtada 10 Share i gecmis, dün gece son bir saatini izledim ve cok eglendim.

Hayat Devam Ediyor izledim yine cok iyidi , Yuzuklerin Efendisi - IKI KULE ise baya iyi gitmsi bu kadar cok yayinlanmasina ragmen 3 reyting almis.

Adini Feriha Koydum finale cok yaklasmasina ragmen reytingleri cok iyi degil ben finale 2 bölüm kala hemde yalan dünya yokken AB de biraz daha yüksek gelmesini bekliyordum

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD]4[/TD]
[TD]BENİ AFFET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]17:30:28[/TD]
[TD]18:32:50[/TD]
[TD]00:54:53[/TD]
[TD]4,54[/TD]
[TD]21,29[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

oldukça iyi :D cüneyt feride ayni odada kaldılar basından beri cüneyt feride üstüne tamamen kurulsaydi 25 share geçerdi süperdi

Fox cuma günlerini sinema gecesi yapar artık oranlar çok iyi 3 haftadır criminal minds de iyi gitmiş yer gök ask in tekrarıda 2 gündür yükselişte

- - - Ekleme - - -

Ulusa sesleniş hep gece yayınlanır 22.15 te tabiki izlenmez kimse görmemiştir fatmagul kurtlar izlemekten

- - - Ekleme - - -

Hacı en kötü 4 alırdı dünkü bölümde baya heycanlıydı ya özellikle Suna, Berna sahneleri yerimden oynadım yakalanıcak diye :D

Fark ettin mı onceden 20.30 da biterdi kaç gündür 20:45te bitiyor düşüş bundan olabilir

Adını Feriha Koydumu izledim dün. Beyaz Showa bakim dedim ama İzel gelmiş. Sanırım 4. oluyo. Her hafta İzel geliyo herhalde :d

ne beklion kardes 100 lerce kez verilmis bir film 2.46 yine iyi yalan dünya yoklugu en çok feriha yarar saglamasi lazımken feriha düsmüs yalan dünya 3 4 22 23 reyting artıramassa totalde 4.5 falan alacak :) feriha 10 alır yarin beni affet 5 e yakın alir deniz yıldızı 4.12 falan alacak unutma beni 5.50 falan alacak :)
starı korumana gerek yok herkes biliyo starın ne halde olduğunu :D