- Reaksiyon puanı
- 50,351
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Fox'un filmi iyi gidiyor, Star'ın filmini izleyen yok.
21:00 - 22:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>reyting 'leri; 1) SHOW: 8.55 , 2) ATV: 6.04 , 3) KANALD: 4 , 4) STAR: 2.46 , 5) FOX: 1.6Fox'un filmi iyi gidiyor, Star'ın filmini izleyen yok.
Star'ın filmini hala izleyen yok, Yalan Dünya'nın yokluğundan bile yararlanamamış. 2,46 nedir ya
ne beklion kardes 100 lerce kez verilmis bir film 2.46 yine iyi yalan dünya yoklugu en çok feriha yarar saglamasi lazımken feriha düsmüs yalan dünya 3 4 22 23 reyting artıramassa totalde 4.5 falan alacak feriha 10 alır yarin beni affet 5 e yakın alir deniz yıldızı 4.12 falan alacak unutma beni 5.50 falan alacak
Sen de her konuyu Unutma Beni'yle Beni Affet'e bağlıyorsun. Konuyla ne alakası var şimdi. 😛
Sonuçta Star'ın filmi izlenmiyor.
kardes sen hala anlamadın galba bugün suan tv iki film var biri tasıyıcı daha yeni basladi digeri yüzüklerin efendisi 20 21 arasi izlenilen deniz yıldızı foxun günlük dizisi
kardes sen hala anlamadın galba bugün suan tv iki film var biri tasıyıcı daha yeni basladi digeri yüzüklerin efendisi 20 21 arasi izlenilen deniz yıldızı foxun günlük dizisi
Ben her şeyi anlıyorum. Star 2.46 reyting yani izlenmiyor. Hatta 20-21 arası 2 reyting bile alamamış.
O saat diliminde Star binlerce kez yayınlanmış filmi koydu sencede 2.46 iyi değilmi? Ve Deniz Yıldızı'nı geçmesini de beklemen mantıksız dizi nerdeyse 2 sezon zirveye oynadı çok güçlü bir yapım...
O saat diliminde Star binlerce kez yayınlanmış filmi koydu sencede 2.46 iyi değilmi? Ve Deniz Yıldızı'nı geçmesini de beklemen mantıksız dizi nerdeyse 2 sezon zirveye oynadı çok güçlü bir yapım...
Böylelerine cvp vermiceksin yoksa saçmalakta sınır tanımıyorlar.
Deniz Yıldızı'nı geçmesini beklediğim nerden çıktı ki. Yazılanlardan nasıl böyle farklı sonuçlar çıkarılıyor gerçekten anlamıyorum sizi.
20-21 arası 2 reyting bile alamamış, 21-22 arası 2,46 reyting. Sonuç olarak durumu kötü. Yani daha ne diyebilirim,
izlenmemiş.