1 Haziran 2012 Cuma Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Program sıralamaları belli oldu.[FONT=verdana, arial, sans-serif]
[/FONT]

Son düzenleme:
Fox'un filmi iyi gidiyor, Star'ın filmini izleyen yok.:D
21:00 - 22:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>reyting 'leri; 1) SHOW: 8.55 , 2) ATV: 6.04 , 3) KANALD: 4 , 4) STAR: 2.46 , 5) FOX: 1.6

bu bir ikincisi 20 21 arasi deniz yıldızı yayinlaniyor foxun filmi iyi gitmemis aksine çok kötü gitmis 1.6

yani fox film yayinlamadi tasıyıcı filmi daha yeni basladi arkadaslar yapmayin bilip bilmeden konusmayin..

Son düzenleme:
Star'ın filmini hala izleyen yok, Yalan Dünya'nın yokluğundan bile yararlanamamış.:D 2,46 nedir ya

Star'ın filmini hala izleyen yok, Yalan Dünya'nın yokluğundan bile yararlanamamış.:D 2,46 nedir ya

ne beklion kardes 100 lerce kez verilmis bir film 2.46 yine iyi yalan dünya yoklugu en çok feriha yarar saglamasi lazımken feriha düsmüs yalan dünya 3 4 22 23 reyting artıramassa totalde 4.5 falan alacak :) feriha 10 alır yarin beni affet 5 e yakın alir deniz yıldızı 4.12 falan alacak unutma beni 5.50 falan alacak :)

ne beklion kardes 100 lerce kez verilmis bir film 2.46 yine iyi yalan dünya yoklugu en çok feriha yarar saglamasi lazımken feriha düsmüs yalan dünya 3 4 22 23 reyting artıramassa totalde 4.5 falan alacak :) feriha 10 alır yarin beni affet 5 e yakın alir deniz yıldızı 4.12 falan alacak unutma beni 5.50 falan alacak :)

Sen de her konuyu Unutma Beni'yle Beni Affet'e bağlıyorsun. Konuyla ne alakası var şimdi. 😛

Sonuçta Star'ın filmi izlenmiyor.

Sen de her konuyu Unutma Beni'yle Beni Affet'e bağlıyorsun. Konuyla ne alakası var şimdi. 😛

Sonuçta Star'ın filmi izlenmiyor.

kardes sen hala anlamadın galba bugün suan tv iki film var biri tasıyıcı daha yeni basladi digeri yüzüklerin efendisi :) 20 21 arasi izlenilen deniz yıldızı foxun günlük dizisi

kardes sen hala anlamadın galba bugün suan tv iki film var biri tasıyıcı daha yeni basladi digeri yüzüklerin efendisi :) 20 21 arasi izlenilen deniz yıldızı foxun günlük dizisi

Ben her şeyi anlıyorum.:) Star 2.46 reyting yani izlenmiyor.:D Hatta 20-21 arası 2 reyting bile alamamış.:D

Ben her şeyi anlıyorum.:) Star 2.46 reyting yani izlenmiyor.:D Hatta 20-21 arası 2 reyting bile alamamış.:D

O saat diliminde Star binlerce kez yayınlanmış filmi koydu sencede 2.46 iyi değilmi? Ve Deniz Yıldızı'nı geçmesini de beklemen mantıksız :) dizi nerdeyse 2 sezon zirveye oynadı çok güçlü bir yapım...

O saat diliminde Star binlerce kez yayınlanmış filmi koydu sencede 2.46 iyi değilmi? Ve Deniz Yıldızı'nı geçmesini de beklemen mantıksız :) dizi nerdeyse 2 sezon zirveye oynadı çok güçlü bir yapım...

Deniz Yıldızı'nı geçmesini beklediğim nerden çıktı ki. Yazılanlardan nasıl böyle farklı sonuçlar çıkarılıyor gerçekten anlamıyorum sizi.:D

20-21 arası 2 reyting bile alamamış, 21-22 arası 2,46 reyting. Sonuç olarak durumu kötü. Yani daha ne diyebilirim,
izlenmemiş.:D

Deniz Yıldızı'nı geçmesini beklediğim nerden çıktı ki. Yazılanlardan nasıl böyle farklı sonuçlar çıkarılıyor gerçekten anlamıyorum sizi.:D

20-21 arası 2 reyting bile alamamış, 21-22 arası 2,46 reyting. Sonuç olarak durumu kötü. Yani daha ne diyebilirim,
izlenmemiş.:D

Sonuç itibariyle 20-21 arası Deniz Yıldızı yayınlanıyor diyorum ya çok güçlü bi yapım ve smdi sezon finaline yaklaşıyo heyecan artıyo arkadasım o film ise kaç kez yayınlanmış bir film... Deniz yldızıyla ilk 1 saati baslangıcta aynı millet dnz yldıznı izliyo o film ise 2.46 alarak ii bir iş çıkarmış kaç kez tkrarı verildiği halde blkide foxta olsa 1,89 gibi oran alır veya atv show...

1) show: 8.55 , 2) atv: 6.04 , 3) kanald: 4 , 4) star: 2.46 , 5) fox: 1.6