haftaya %90 1.oluruz sinyal verildi bu hafta bu arada suskunlar ilk başladığında vadiyi geçecek diyenlere o zaman da gülmüştüm şimdi kahkaha atıyom tekrarımız fark atmış erkekler vadi varken başka dizi izlemez bunu unutmayın.
fb türkiye kupasını 29 yılda alıyorsa vadi de 10 haftadır falan 1.olamıyorsa 20 hafta içinde kesin zirvede
iki yıl oldu ne 10 haftası hatta 4 yıl oldu aşk-ı memnuyla başladı hüzran 4 yıldır devam ediyor berenden Allah razı olsun nefes aldırmıyor vadiye ))))))
şu an kral tv de kenan doğulu var aç dinle😀d
şu anda mükemmel gidiyor[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]2[/TD]
[TD]UNUTMA BENİ[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]15:29:10[/TD]
[TD]16:43:21[/TD]
[TD]00:45:50[/TD]
[TD]6,44[/TD]
[TD]32,04[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Unutma Beni mükemmel gitmiş
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]2[/TD]
[TD]UNUTMA BENİ[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]15:29:10[/TD]
[TD]16:43:21[/TD]
[TD]00:45:50[/TD]
[TD]6,44[/TD]
[TD]32,04[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Unutma Beni mükemmel gitmiş
kenan doğuludan nefret ediyorum ))
adam bereni kapmış seni mi takar
kenan doğuluda tip olsa anlayacağımda ne bulmuş o yumurta kafadan onu anlamadım ..
bir kendime bakıyorum bir kenana kenan yanımda sıfır kalıyor) boşuna dememişler aşk bu çiceğede konar fokada )))
haftaya %90 1.oluruz sinyal verildi bu hafta bu arada suskunlar ilk başladığında vadiyi geçecek diyenlere o zaman da gülmüştüm şimdi kahkaha atıyom tekrarımız fark atmış erkekler vadi varken başka dizi izlemez bunu unutmayın.
kendine niye fok dedin şimdi
kenan dedim karıştırma şimdi )
kenan doğuluda tip olsa anlayacağımda ne bulmuş o yumurta kafadan onu anlamadım ..
bir kendime bakıyorum bir kenana kenan yanımda sıfır kalıyor) boşuna dememişler aşk bu çiceğede konar fokada )))
panpa üzülme güzel kızlar çirkin erkeklerden hoşlanıyor ışte )))) kızlar için denir ama bu duruma çok uydu boşuna dememisler Allah çirkin şansı versin diye )))