31 Mayıs 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Senin Vadi izleyicisi dediğin bunlarmı ben PANA Filmin sitesine ömrümde girmedim.Diyelim Twitter,Facebook hesabımda yok TNT'yide izlemiyorum.Dolayısıyla haberdarda olamıyorum.Yani Vadi kitlesinin yarısı bundan haberdar değildi.Çünkü sizin mantıgınıza göre herkez masabaşı iş yapıyor veya herkez evinde oturuyor veya herkez Sana ortamda takılıyor.

ya bilmiyor olsalar bile dün ben tekrari izledim ve TNT kac defa alt yazi gecti bu aksa yeni bölüm yok diye isteyen kanali degistirebilirdi

vadinin tekrarı bile suskunları geçmiş :D burda geçen gün suskunlar vadiyi geçecek diyenler nerde ?

- - - Ekleme - - -

bu arada sbt ciler vadinin tekrarı olduğunu bilirler siz neyin kafasındasınız ? ;D

Fatmagulun sucu he yine tozu dumanı kaldırmış veee cokkk iyi oranlar olarak totelde haftanın 2. Si olmayı basarmış , dibi gördü diyenlere inat..

Suskunlar kvp' nun yokluğundan yükselmiş ama haftaya yine 3 lere iner...

Bu ; unutma beni'nin shr si nie bu kadar çokk anliyamadim..

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD]UNUTMA BENİ müthiş giderek FOX'un en güçlü dizisi olduğunu kanıtlamış. Zaten sezon finaline yaklaştıkça rahatça %7,00 olacaktır! :)
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Fatmagulun sucu he yine tozu dumanı kaldırmış veee cokkk iyi oranlar olarak totelde haftanın 2. Si olmayı basarmış , dibi gördü diyenlere inat..

Suskunlar kvp' nun yokluğundan yükselmiş ama haftaya yine 3 lere iner...

Bu ; unutma beni'nin shr si nie bu kadar çokk anliyamadim..

sharin yükseliği şundan kaynaklanıyor. eger bir program az izlenen satte yani milletin tvsi kapalıyken yüksek reyting alırsa shari yüksek olur. share o dakika tvsi açık kişler arasından nekadar pay aldıgı. az tv açık olup üstüne bu az kişiden çogu bu diziyi izlerse shari yüksek olur. demekki beni unutmanın saatinde milletin tv açık olmuyor. bu durum ya gündüz kuşagında yada gece24 den sonra oluyor

sharin yükseliği şundan kaynaklanıyor. eger bir program az izlenen satte yani milletin tvsi kapalıyken yüksek reyting alırsa shari yüksek olur. share o dakika tvsi açık kişler arasından nekadar pay aldıgı. az tv açık olup üstüne bu az kişiden çogu bu diziyi izlerse shari yüksek olur. demekki beni unutmanın saatinde milletin tv açık olmuyor. bu durum ya gündüz kuşagında yada gece24 den sonra oluyor

pekiii teşekkürler :)
artık icime dert olmuştu , baya merak etmiştim :)))

fatmagülün suçu ne çekemeyenlere inat zirvede fırtınalar estiriyor.. zirvede yine tek kral.. hem totalde hem ab grubunda silip süpürmüş ortalığı helal olsun fatmagül..

unutma beni totalde ikinciliği kapmış
vadi final bölümünü izlediklerini zannedenlere rağmen 6 reytingi zor kurtarmış:))

suskunlar ab grubunda 5 küsür reytingle biraz hareketlenmiş ama tns gelse vadiyi rahatlıkla geçip ikinci sırada yer alır.. kalite olarakda seyirci olarakta daha üst sıralarda yer alacaktır ..

miss turkeyci arkadaşlar dün birinci olacak diye iddiada bulunan arkadaşları haklı çıkarıp totalde 17. ab de 13. olarak büyüüük başarılara imza atmış:))

Son düzenleme:
fgs kurtlar v.p yokluğunda +4 artmış
unutma beni en çok izlenen dizi olmuş tebrik edrm
beni affet ve deniz y. iyi gtmş
suskunlar artmış +3
miss t.2012 17 ve 12. olmuş vasat denebilir

fatmagülün suçu ne çekemeyenlere inat zirvede fırtınalar estiriyor.. zirvede yine tek kral.. hem totalde hem ab grubunda silip süpürmüş ortalığı helal olsun fatmagül..

vadi final bölümünü izlediklerini zannedenlere rağmen 6 reytingi zor kurtarmış:))

suskunlar ab grubunda 5 küsür reytingle biraz hareketlenmiş ama tns gelse vadiyi rahatlıkla geçip ikinci sırada yer alır.. kalite olarakda seyirci olarakta daha üst sıralarda yer alacaktır ..

miss turkeyci arkadaşlar dün birinci olacak diye iddiada bulunan arkadaşları haklı çıkarıp totalde 17. ab de 13. olarak büyüüük başarılara imza atmış:))

tamam

seni anlıyoruz destere kardeş ama sen inanıyormusun vadinin düşeceğine hayyatta vadiyi geçemez suskunlar heleki s.finalini

ayrıca sezon finali olmadığını tüm vadiciler biliyor. çünkü internet kullanıcısı çok vadinin :D

Ya destere bilip bilmeden konusuyor TNS de AB grubu daha kücük olacak yani Total e daha az yansiyacak! Bu yüzden TNS de AB si total de zayif olan diziler yükselecek.

Suskunları izledim. Harika bir bölümdü. Grur artık Gazanfer oluyor. Hastalığı filanda geri döndü.

Senin Vadi izleyicisi dediğin bunlarmı ben PANA Filmin sitesine ömrümde girmedim.Diyelim Twitter,Facebook hesabımda yok TNT'yide izlemiyorum.Dolayısıyla haberdarda olamıyorum.Yani Vadi kitlesinin yarısı bundan haberdar değildi.Çünkü sizin mantıgınıza göre herkez masabaşı iş yapıyor veya herkez evinde oturuyor veya herkez Sana ortamda takılıyor.

be insan hiçmi gazete okumuyosun zaten vadi izleyicisi olsan nette yada gazetede karşılaşırdın yani sıkıntı yok sen hangi ağrı kesiciyi kullanıyosan söyle belli iyi kafa yapıyo

Fatmagul'un Sucu Ne? izledim mutis bi bolumdu ve her 2.gruptada 12 reyting almis cok sevindim.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun tekrari iyi gitmis ve 6 reyting almis.

Suskunlar ise yukselis yasamis.

Alemin Kirali a/b grubunda 2.4 reytingte kalmis , bence cok az.

Bence Miss Turkey 2012 basarili olmus , her 2 gruptada 3 reyting almis.

Son düzenleme:
alemin kralı dün akşamki sonuçlara göre suskunların önündydi listede geri kalmış garip çok güzel bir bölümdü
suskunlar gene vasat
unutma beni sezon finaline doğru heyecan artıyor süper gidiyor özeti bile haftalık dizilerle kapışıyor:D
bu arada öbgz tekrarları vadiden çok izleniyor:F