endgame kendisi de söylemiş nasıl tahmin yaptığı herkes tarafından biliniyor, yine çok yaklaştı nerdeyse tutturacaktı
endgame öğleden sonra yok ortada sabahları gelip kaçıyor biraz takılacaktık hevesimiz kursağımızda kaldı
endgame kendisi de söylemiş nasıl tahmin yaptığı herkes tarafından biliniyor, yine çok yaklaştı nerdeyse tutturacaktı
sultan çok iyi başlamış ama bence ilerleyen zamanlarda düşecektir survivor yine 1.olmuş
ben izlemedim izlememde ama kanal d de yayınlanan diziler daha avantajlı yoksa bu reytingleri alamaz.sultan kimsenin beklemediği şekilde yüksek oranlar aldı yaz ayında düzgün dizi kalmıyor bence yükselecek düşeceğini sanmıyorum ..
oyuncu kadrosu biraz daha kaliteli olsa mesela başrole şahin dışında birini bulsalar 15 e çıkardı reytingi bayanlarda sorun yok nurgül ve yardımcısı çok iyi iş çıkarıyor
özellikle dicle karakterini sevdim tek şiveyi beceren o ...
ben bu kızı sevdim merve altınkaya... daha öncede dizilerde görmüştümde tam çıkaramıyorum sanki bir çok dizide izlediğim biri ..
aaaaaa hatırladım bitmeyen şarkıda yamanla(bülent inal) evlenmeye çalışıyordu )))
Evet.. Fakat olmadi bir türlü..
Ooo takas sessız sedasız gelmıs. )))) dun survıvor dustu. ıkı hafta oncede dusuktu.. takastan bu duruma yorum daha dogrusu bahane bulmasını rıca edıyoruz))))))
bu arada engame kutların bırıncılıgı kımseye takas bıle kaptırmıyor. sultanın.teytıngınde yuzde 50 yanılma gosterek yanlıs tahmınde rekorunu kımseye bırakmadı )))))) arkadaslar bundansonra engamemın yorumları cıddıye alına cunku ne dese tersı cıkıyor ))))))))
bak kardeş dün kanal d nin yeni dizisi başladı sultan ve reytingleri çok iyi 10 da başladı galiba ve survivor zaten 9 da başlıyo oyunlar falan 10 gibi heycanlı yerleri konseyde 11 de oluyo yani yeni diziyle çakıştı yine de 1.oldu almeda elenmiş büyük süpriz bence
Iyıde takas bahane bul dedıkte senden bukadar dusuncesızce bahane bul demedık ))) eskıden arka sokaklar 23:15 de bıtoyordu. yanı eskıdende survıvorun karsısında dızı vardı
e tamam geçen haftaki sonuçlarına bak ayrıca pazartesi çokta iyi olmuyo bi sembol oyunu var haftasonu rakibi yok.
ıyıde bızde pazartesılerı karsılastırıyoruz kı. her pazartesı aynı durum var. kısacası sen gecen hafta anıldan dolayı yukselmedıgını ıddıa etmıs haftaya bakarız demıstın. sonuc ortada
Survivor izledim muhtesemdi.Almeda elendi cok uzuldum , ben sunu anlamiyorum , Almeda'nin 60 bin takipcisi var , Begum'un 15 bin ama Almeda eleniyo bence bu imkansiz , ama yinede cok iyi bi bolumdu ve zirveyi birakmamis.
- - - Ekleme - - -
Hayat Devam Ediyor 14.99 en cok aldi yani 15 , 16 aldigi yok.
Aynen Cevher'le Hayim çok bile durdular.Bence Cevher , Hayim'de gider finalenil,Nihat,Hasan,Begum kalir.
hava bulut sende bahane tükenmiyor maşallah ))))))sen taktın anıl a anıl kim gözünü sevim alp le falan kaldı onun da etkisi var ayrıca geçen hafta biraz gergindi onun da etkisi var ayrıca bu hafta yeni dizi başladı onun da etkisi var anladın mı?
sorun 0.01 mi yani )))))))))) sbt nin reytinglerinde 16nın da üstüne çıktı sanırımSurvivor izledim muhtesemdi.Almeda elendi cok uzuldum , ben sunu anlamiyorum , Almeda'nin 60 bin takipcisi var , Begum'un 15 bin ama Almeda eleniyo bence bu imkansiz , ama yinede cok iyi bi bolumdu ve zirveyi birakmamis.
- - - Ekleme - - -
Survivor izledim muhtesemdi.Almeda elendi cok uzuldum , ben sunu anlamiyorum , Almeda'nin 60 bin takipcisi var , Begum'un 15 bin ama Almeda eleniyo bence bu imkansiz , ama yinede cok iyi bi bolumdu ve zirveyi birakmamis.
- - - Ekleme - - -