23 Mayıs 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bak revan ne yazmisim 5. sayfada. muhteşem düşmesıne rağmen millet bana takmış anlamadim gitti :))))))

- - - Ekleme - - -
okumayanlar için 5. Sayfadaki mesajim:

skoru hazmedemeyen taraftarlar var :d

Vay be 17 almış muhteşem kreys tebrikler tutturdun ne diyelim. kreysi değil ama muhteşemi kutlarız yalnız normal durum sanırım valide sultanin ölümü muhteşemi birinci yaptı. ama biliyoruz kurtlar vadısınden . böyle olumlerden sonra dizinin reyting dip yapıyor

Bak revan ne yazmisim 5. sayfada. muhteşem düşmesıne rağmen millet bana takmış anlamadim gitti :))))))

- - - Ekleme - - -
okumayanlar için 5. Sayfadaki mesajim:

Vay be 17 almış muhteşem kreys tebrikler tutturdun ne diyelim. kreysi değil ama muhteşemi kutlarız yalnız normal durum sanırım valide sultanin ölümü muhteşemi birinci yaptı. ama biliyoruz kurtlar vadısınden . böyle olumlerden sonra dizinin reyting dip yapıyor

valideden çok ibo nun olayının ortaya çıkması etkili yanlış anlamışın bence

muhteşem düşmemiş 11 den 12 ye çıkmış ne düşmesi :d

Takas 2 saatir biz neden bahsediyoruz ab reytınglerınden

geçen hafta muhteşem ab reytingi 15.40
bu hafta 15.20
0.20 puan düşüş var üstelik maçta yok :)))))))))))))

- - - Ekleme - - -

valideden çok ibo nun olayının ortaya çıkması etkili yanlış anlamışın bence

Ibonun olayı 3-4 bölümündur biliniyor zaten ama türk dizilerinde olumler her zaman reyting getirir

Takas 2 saatir biz neden bahsediyoruz ab reytınglerınden

geçen hafta muhteşem ab reytingi 15.40
bu hafta 15.20
0.20 puan düşüş var üstelik maçta yok :)))))))))))))

- - - Ekleme - - -

Ibonun olayı 3-4 bölümündur biliniyor zaten ama türk dizilerinde olumler her zaman reyting getirir
bu bölümdeki farklıydı fragmanda gülşah açık açık olayı açıklıyordu

ben sana demedim beyazsoya diyom :D

banane ab reytinginden totale bakarım ben sonuçta içinde abside var cd si de hepsi total dedir :D

Sen totalden bahsette biz kreysle dünden beri ab den bahsedıyoruz :)))))) Total bizi sarmaz para ab de ağa :))))))

23 Mayıs 2012 Uçankuş Focus Reytnigleri

ucankusfocus24mayis.jpg

Kurtlar ab de yüksek alıyor olsaydı sende kreys gibi ab ci olurdun ya neyse :))))) 8 reyting nerde muhtesemın 15 reytingi nerde :)))))))))

yok öyle bişey total adı üstünde tüm kişiler :D vadi 1 kez totalde 2. olup ab de fatmagülü geçtiğinde de aynı şeyi söylüyodum

0.20 dusmus totelde 1 artmis beyazsoy kabullenemiyosan bakma sonuclara agir geldi sana

Kreys hani ab daha önemliydi hemen cark ettin bakıyom . biz totalı değil ab yi konuşuyoruz dunden beri. sen 18 alacak dedin ben 13 alsın opsun başına koysun obzgnin kaderini paylaşacak havalar iyi maç olmamasına rağmen dusecek dedim düştü ışte zaten 5. sayfada da muhtesemın haftalik reytıngınde birinciliğini kutladim. cekememezlik yok

Kreys hani ab daha önemliydi hemen cark ettin bakıyom . biz totalı değil ab yi konuşuyoruz dunden beri. sen 18 alacak dedin ben 13 alsın opsun başına koysun obzgnin kaderini paylaşacak havalar iyi maç olmamasına rağmen dusecek dedim düştü ışte zaten 5. sayfada da muhtesemın haftalik reytıngınde birinciliğini kutladim. cekememezlik yok
maç total grubunu hitap eder herkes izler gene yanlış noktadan girdin:F

muhtesem ab 1.Ci kesin

- - - Ekleme - - -

30 ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ (TKR) KANAL D 23:19:53 25:29:57 01:40:59 2,54 11,40

maç total grubunu hitap eder herkes izler gene yanlış noktadan girdin:F

İlla bana karşı yazmak için salıyon :)))))))) atv dışından bütün maçların spor programlarin ab si yuksektir. hem geçen hafta maç 9 reyting ab de almıştı az mi .bu hafta 9 reyting alan baska rakip mi var. buna rağmen muhteşem düşmüş işte niye kabulenılmıyor kardesim

ben muhtesımı 5. sayfada birinciligini tebrik ettim ama muhtesemciler düştüğünü kabul etmiyor :)))))))))