23 Mayıs 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

hayat devam ediyor salı olsa bence ö.b.g.z ciddi anlamda düser ayni tip kitleye sahip olduklari kesin..

aga hayat ilk başladığında salı günü olsa varya öbgzk dağılırdı yemin ediyom ve salı günü başlasa şimdi düşmezdi bu kadar seneye zaten dibi görür

gecen hafta;

19 KURTLAR VADİSİ PUSU - OZET (TKR) TNT 19:57:54 20:56:07 00:45:13 3,18 9,22

eminmisin 14lerde oldugunaaa ???
Yoksa yinemi hayal evrenindemisim..
Gel bu tarafa.

la ben özet mi diyom tekrar diyom :d :d

PROGRAM ADI KANAL Rt-TOTAL Sh-TOTAL
1 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 15.80 38.80
2 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 11.50 25.30
3 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 10.80

Yakup'a 2 puan ceza verildi hakaretten dolayi. Ne olursa olsun, hakaret etme hakkina sahip degildir kimse. Tekrarinda böyle hakaretler edilecek olursa, 5 puan ceza verilecektir. Duyurulur.

yav güldürme beni ne alakası var show tv vadi final yaptıktan sonra haftada 5 gün vadi tekrarıyla zirveye oynamış bunu yapabilecek hiçbir dizi yok. vadi farkı de geç :D

Bunu ben demiyorum.o zamanın show tv genel müdürü canlı yayında söyledi. herkes kurtların bu reytıngıne sasırıyor bunun sebebi ilk zamanlar kurtlar düşük reyting alıyordu. yani millet ızlememıstı ilk bolumlerı . kurtları.sonradan izleyenler ilk bolumlerı yeni bölüm niyetine ızledı dedi ...

Sonra ilk bolumler bitince reytıngler düştü show da ilk bolumlerı yayınlamaktan vazgeçti :)))))

Bunu ben demiyorum.o zamanın show tv genel müdürü canlı yayında söyledi. herkes kurtların bu reytıngıne sasırıyor bunun sebebi ilk zamanlar kurtlar düşük reyting alıyordu. yani millet ızlememıstı ilk bolumlerı . kurtları.sonradan izleyenler ilk bolumlerı yeni bölüm niyetine ızledı dedi ...

öyle bişey olamaz kimse sonu belli olan şeyi izlemez zaten bilinen şeyler vadi farkı de geç :D eski vadiyi de tartışacak değiliz

Konuyla alakasiz ve gereksiz mesajlar silinmistir.

Reyting konusunda dini tartismasi yapilmasi son derecede yanlis. Ayrica Kurtlar Vadisi Pusu'nun tartismasini yapmakta yanlis bir Çarsamba reyting konusunda. Bundan sonra böyle tartismalarin olmamasi dilegiyle.

öyle bişey olamaz kimse sonu belli olan şeyi izlemez zaten bilinen şeyler vadi farkı de geç :D eski vadiyi de tartışacak değiliz

Bunu saner ayar dedi canlı yayında. zaten o.pek ızleyenmeyen ilk bolumlerın bitip ızlenen bölümler gelince reyting düştü show da kurtları yarıda kesti

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
5 OCAK 2006 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING
(%) SHARE
(%)
1 SOHRET [NET] ATV 9,10 23,90
2 GECMISIN
INTIKAMI (Y.S)
[NET] SHOW 8,00 20,80
3 IKISI BIR
ARADA-1 STAR 7,90 20,80
4 KURTLAR
VADISI (TKR)
[NET] KAND 7,50 21,7

Bak kurtların bittip aynı gün tekrarı aldığı reyting ortada ... dedim gibi kurtların reytingi 25 lere çıkmıştı .o ilk bölümlerin reytingi 5-10 cıvarıydi. o ilk bolumlerı izlemeyen o 15 reytinilik kesim merak edip eski bölümü ızlememıs . buna benzer durum yaprak dokumunde oldu. yaprak dokumununde ilk bolumlerı ızlenmememıstı kanal d sabah yazın tekrarlarını veriyordu ilk 10 Da rahat oluyordu. bazen birin bile oluyordu.

- - - Ekleme - - -

Ha birde ikinci bahar efsanesi var. ikinci bahar da zamanında fazla ızlenmedı . atv yazın primetıme da tekrarını verdi. hep gün birincisi oldu.

o tekrar kanal d ninmiş o zaman daha tekrar bölümler başlamamıştı sonradan 15 i buldu tekrar reytingleri

beyazsoy lig ve kupa maçlarıyla avrupa maçları farlı gs ya da maçı totalde izlenir barcelona ya da chelsea maçı ab de hep yanlış noktadan atıp tutuyon boşa gidiyor:D

Yakup09'a mis gibi cevap:
Oyle Bir Gecer Zaman Ki rakipleri:
- Pis Yedili - 6,9
- Firar - 2,5
- Al Yazmalim - 1,6
- Ucurum - 4,0
- Seksenler - 4,0
- Dinle Sevgili - 2,1
- Farkli Boyut - 1,3

Sonuc: - 22.4

Muhtesem Yuzyil rakipleri:
- Turk'un Uzayla Imtihani - 3.2
- Kuzey Guney - 6.6
- Cocuklar Duymasin - 3.2
- Sefkat Tepe (TKR) - 2.1
- Dinle Sevgili - 2.6
- Sakarya Firat - 4.5
- Ve Fox Tv filmi - 1.6 (Ucurum'u saydim Fox Tv filmini'de saymak lazim ne'de olsa ayni saatlerde yayinlaniyorlar.)

Sonuc: - 23.8
Yani goruldugu gibi arada 1.50 reyting fazla var.Bu demek oluyo ki Muhtesem Yuzyil'in rakipleri daha cok.Oyle Bir Gecer Zaman Ki'de bu rakipler olsaydi 10 reyting alacakti.

beyazsoy lig ve kupa maçlarıyla avrupa maçları farlı gs ya da maçı totalde izlenir barcelona ya da chelsea maçı ab de hep yanlış noktadan atıp tutuyon boşa gidiyor:D

Allah aşkı lig maçları zaten şifreli. nasıl olctunde karar verdin :))))))) Atv deki maçlar hepsi olmasada çoğunun totalı düşüktür.
ama stardakı bjk maçlarının ab si yuksektir. durum yerel takımlarla alakası yok

Yakup09'a mis gibi cevap:
Oyle Bir Gecer Zaman Ki rakipleri:
- Pis Yedili - 6,9
- Firar - 2,5
- Al Yazmalim - 1,6
- Ucurum - 4,0
- Seksenler - 4,0
- Dinle Sevgili - 2,1
- Farkli Boyut - 1,3

Sonuc: - 22.4

Muhtesem Yuzyil rakipleri:
- Turk'un Uzayla Imtihani - 3.2
- Kuzey Guney - 6.6
- Cocuklar Duymasin - 3.2
- Sefkat Tepe (TKR) - 2.1
- Dinle Sevgili - 2.6
- Sakarya Firat - 4.5
- Ve Fox Tv filmi - 1.6 (Ucurum'u saydim Fox Tv filmini'de saymak lazim ne'de olsa ayni saatlerde yayinlaniyorlar.)

Sonuc: - 23.8
Yani goruldugu gibi arada 1.50 reyting fazla var.Bu demek oluyo ki Muhtesem Yuzyil'in rakipleri daha cok.Oyle Bir Gecer Zaman Ki'de bu rakipler olsaydi 10 reyting alacakti.

Suu küçük hesapları gecelim.
Kabullen oyle bir gecer zaman bazi haftalar haric ( o da 9 ayin 4 haftasi)
diger 8 ay oyle bir gecer zaman ki onde..
Kabullen kuculmessin..

o tekrar kanal d ninmiş o zaman daha tekrar bölümler başlamamıştı sonradan 15 i buldu tekrar reytingleri

Dedim gibi ilk bolumlerı ızlenmeyen dizilerin ilk bolumlerı tekrar verilince çok izlenir buna yaprak dokumu ve ikinci bahar örnekleri var. yaprak dokumunun tekrari sabah yayınlandı ama ikinci bahar in tekrarı gün birincisi oluyordu