23 Mayıs 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

totalde baya artmıs ab 0.20 dümüs haftalık sıralamada birincili kesilesti totalde 0.36 farkla ö.b.g.z birinci ama fatma gül olabilir

Anlasildigi gibi; Muhtesem Yüzyil TOTAL grubunda yaklasik 1 reyting artarak günün açik ara lideri oldu. Muhtesem Yüzyil'in 61.bölümünde emegi geçen herkese tebrikler. Nebahat Çehre'ye de tebrikler, 61 bölüm boyunca muazzam bir oyunculuk sergiledi. Yeni projelerde görüsme dilegiyle..

totalde öbgz nin 0.5 falan gerisinde ab de ise öne geçmişiz :D artık olaylar arttı düşmez gibi muhteşem
çocuklar duymasın da da bir artış var en azından sıralamasında
kuzey güney artık o reytinglere mahkum
focus film gene süper gitmiş :D

Muhteşem Yüzyıl geçen haftaki başarısının da üstüne çıkmış. Özellikle totalde en az 0,41 reyting daha alsaydı totalde de haftanın 1.si olacaktı. Kıl payı kaçırdı. a/b'de ise rahat bir şekilde haftanın 1.si olacaktır.

Beni Affet de biraz daha zorlasa Unutma Beni'yi geçecekmiş. Anlaşılan Star dün başarılı bir gün geçirmiş.

dipnot: Canımın İçi neden düşük? Ben seviyorum o diziyi. Başlarda itici gelmesine rağmen alıştım. :) En az 2 reyting alması gerekiyor bence.

Son düzenleme:
Muhtesem totelde sadece 1 reyting artmiş.. Validenin ölmesi bile totelde geçirememiş obgzk :))))
ab De de düşmüş azda olsa..
Haftaya obgzk geçecektir ab de..

Muhteşem Yüzyıl güzel bir bölümle yükselmiş tebrikler
Kuzey Güney güzel oranlar almış
Eyvah Düşüyorum Starın gece kuşağını uçurmuş
Beni Affet yine 5 reytinge çıktı. Tebrikler

Kurtlar vadisi pusu 9 yıldır devam etmiyor sen asıl sasırıyon . kurtlar vadisi pusu altı üstü 4 yıldır devam edıyor

vadi 5+4 9

- - - Ekleme - - -

focus film dizisinde feride dügünden kaçtı cüneyt eskiyi hatırladi.. drama dozu yüksekti sonuclar normal çok çok iyi oranlar aliyor ..
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]

[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]5[/TD]
[TD]BENİ AFFET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]17:31:48[/TD]
[TD]18:32:56[/TD]
[TD]00:52:23[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]21,29[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

Beyazsoy sen hala niye kabullenemiyon a/b'de 13 alacagini soyledin 15 aldi.Total'de ise 1 reyting yukselis var hala neyi kabullenemiyosun ayrica Valide'nin olmesi son sahneydi yani bastan sona cok iyi bir bolumdu hem Oyle Bir Gecer Zaman Ki hem total hem a/b reyting kaybetti a/b'de 2 reyting buna ragmen Muhtesem a/b'de yine 15 aldi.

beyazsoy 13 alcak demedi ama öle birseyler ima etti muhtesem yüzyıl çok heycanlı bir dizi total yani 55 ekran izleyenlerle 106 ekran izleyenler arasinda 3 reyting küsür var 106 ekranlarin %40 türkiyenin ekranlara kilitlenmis yaklasik

Beyazsoy sen hala niye kabullenemiyon a/b'de 13 alacagini soyledin 15 aldi.Total'de ise 1 reyting yukselis var hala neyi kabullenemiyosun ayrica Valide'nin olmesi son sahneydi yani bastan sona cok iyi bir bolumdu hem Oyle Bir Gecer Zaman Ki hem total hem a/b reyting kaybetti a/b'de 2 reyting buna ragmen Muhtesem a/b'de yine 15 aldi.

Yazılarımı tam okuyup anldan yine sallıyon :)))))
ayrıca muhtesemı ab deki birinciliğini kutlandı don 3 mesaj öncesine bak. ben muhteşem 13 alırsa olsun başına koysun dedim 13 alacak demedim

takas kreysi anlıyodum sürekli yanlış anlıyordu sende bu kervana katıldın tebrikler :)))))

Vadi 6-7 yıldır devam ediyor ne 4 yılı yazete.com a gir bu haftaki fragmana bak ve yanda kaçıncı sezon olduğunu gösteriyor şu anda okulda olduğum için yazete ye giremiyorum

arkadaşlar beyazsoy u biliyosunuz hiçbişeyi kabul edemez yediremiyo bazı şeyleri bunu kaç kez susturdum hatırlıyosunuz kreys aga bırak uğraşma yediremiyo :D

- - - Ekleme - - -

muhteşem 1 reyting artarak rahat şekilde zirvede kuzey güney reytingi sabit 6-7 arası sakarya fıratta gayet iyi gitmiş

arkadaşlar beyazsoy u biliyosunuz hiçbişeyi kabul edemez yediremiyo bazı şeyleri bunu kaç kez susturdum hatırlıyosunuz kreys aga bırak uğraşma yediremiyo :D

- - - Ekleme - - -

muhteşem 1 reyting artarak rahat şekilde zirvede kuzey güney reytingi sabit 6-7 arası sakarya fıratta gayet iyi gitmiş

He valla içimi okumuşsun. :) Baktı Muhteşem Yüzyıl yükseldi diyecek bir şey bulamıyor yediremiyor sonra da Vadi'ye sardırıyor. İlla ki muhalefet olacak ya.

kreys ve muhtesemyuzyil siz de cevap vermeyin onda bahane çok.:D Muhteşem başarılı olmuş ben bile kabul ettim.:)

Dediklerim ortada herhangi bir iddiada bulunmadım. kreys 17 alacak dedi bende uçma kreys 13 alsın opsun başına koysun dedim

takas zaten muhteşemden daha kötü anlamakta :)))) yanlış anladı kurtların fenerin bu yılki uefa maçlarını geçtiğini ispatlamaya kalktı :))))
yanlış anlayıp sallayıp duruyorsunuz :))))))

yine çarşamba günlerinin efsane dizisi muhteşem yüzyıl şov yapmış tebrikler

Ahan da dün kreysin söylediği benim cevabım

- - - Ekleme - - -

bakalım :dMuhtesem yüzyıl 16 lari geçecegi kesin ab de birinciligimiz kesinlesti maç varken 15:41 maç yokken 16 18 civari aliriz ve haftalık sıralamada kesin birinciyiz

ö.b.g.z soner aylin acı çektirirlerse böle düser reytingler cemile kaçırırlarsa top çevirirlerse düser..!

kryes uctun yahu havalar cok iyi ondan buyuk dusus var. gecen hafta havalar cok kotuydu ondan reytingler yuksekti. bu hafta 13 alirsa op basina koysun. ve bu hafta pek heyecanli bir bolum yok. muhtesemde obzgnin kaderini payasacak. senin tek tesellin kuzey guneyi yine ikiye katlayacak bununla avunursun artik :))))))))

Sabahdan beri kavga ediyorsunuz yahu. Beyazsoy neden Muhteşem Yüzyılı tebrik etmek gibi kolay bir yolu seçmiyorsun? ÖBGZK de Muhteşem Yüzyıl da iyi oranlar almıştı. Tamam kreysin tahmini tutmadı ama sonuçta dizi yükseldi. Her iki diziye de tebrikler. Şu an Türkiyenin en çok izlenen dizileri durumundalar

muhteşem düşmemiş 11 den 12 ye çıkmış ne düşmesi :d