2011 En Favori Üye 2011 - Yarı Final - Fks14 vs Neferet

Hangisi finale çıksın ?

• Fks14

Oy: 6 33.3%
  • Neferet

Oy: 12 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu baştan sonra okudum. Öncelikle benim forumda olmadığım dönemde yaşanan bu tartışmaya oldukça üzüldüğümü belirtmeliyim.

Forum Oyunları, Konu Dışı ve mesaj sayılarıyla ilgili diğer konulara girmeden bir şeyler yazmak istiyorum. Bu konuyla ilgili detaylı açıklama az sonra yapılacak zaten.

Şimdi konuya dönelim:

Öncelikle Fks14 bu konuda haksız olan taraf. Yarı finale kadar yükselerek büyük bir başarı elde etmiş bir kişinin "Ben finali hak ediyorum" şeklinde bir açıklama yapması son derece yanlış. Üstelik bunu yapan kişi FF Moderatörü ise.

Şunu kavramak gerekiyor. Forumda başarı sadece somut yönlerle değil soyut yönlerle de elde edilir. Mesaj sayısı, konu sayısı gibi şeyler başarıyı belirlemez kesinlikle. İşin soyut yönü ele alındığında son yıllarda forumdaki en başarılı kişi kesinlikle Neferet'tir. Bilindiği gibi geçen yıl da rahat bir şekilde En Favori Üye seçilmişti.

Okudum birçok mesajında Şubat'tan beri üyeyim falan yazmışsın. Tamam Şubat'tan beri üyesin ve TV bölümünde gerçekten iyi işler yapıyorsun ama karşındaki kişi senden çok daha önce de vardı. En Favori Üye 2010, Mart 2010'da yapılmış. Bu durumda En Favori Üye 2011'in kapsama alanı Mart 2010 - Ağustos 2011 aralığıdır. Bu sürecin büyük bir kısmında (senin daha üye bile olmadığın kısımda) Neferet benle birlikte en aktif kişi durumundaydı. Ayrıca senin üye olduğun kısımdan sonra da yöneticiliğini son derece başarılı bir şekilde sürdürdü. Bugün bu forum dimdik ayaktaysa bunda en büyük paylardan biri de Neferet'indir hiç şüphe yok ki.

He diyelim ki sen, Neferet'ten her konuda daha iyisin. Neferet çok kötü bir üye olsun. Forumda 200 mesajı, 25 konusu olmuş olsun sadece ve oylamada yine bu sonuç olsun. O zaman bile itiraz etmek son derece yanlış olur. Herkes, bu forumda üyelerin verdikleri oylara saygı duymak zorunda. Senin yapman gereken kendi hatanı aramak olur.

Tekrar şu anki duruma dönecek olursak sen yarı finale gelerek zaten iyi bir başarı göstermişsin. Bence seninle aranda çok fazla fark olmayan cevaa, emreemreu gibi kişiler çeyrek finale bile çıkamadan elendiler. İtiraz ettiler mi ? Hayır. Bu şekilde davranarak anca kendini düşürürsün.

Sonuç olarak eğer başarılıysan bırak seni başkası övsün, sen kendini değil. Zaten kendini öven kişiyi, kimse övmez. Kendi kaybeder yani...

Bundan sonra bir FF Moderatörüne yakışır şekilde davranmanı umuyorum. Aksi takdirde moderatörlüğünün de tehlikeye girebilir...

gözlerimi yaşarttın ozan. bakalım sanada aynı düzeyde çemkirebilecek mi arkadaş çok büyük merak içindeyim. senin anlatmaya çalıştığını anlattım ama yok yok yok. o akşam deli olmadığıma şükrediyorum.

Fks14 sana hiç yakışmadı bu. Konuyu yeni okuyorum ve çok şaşırdım... Öncelikle söylemem gereken; yenilmeyi hazmedemiyorsan, hiçbir yarışmaya girmeyeceksin. Ki bu sanal bi ortam yani, hiç bişey gerçek değil. Ayrıca Doğan'dan iyi olduğunu etmişsin ama istatistikler ve değerler ortada... Tamam son dönemlerde önemli bi yükseliş göstermiş olabilirsin ama bu Doğan gibi önemli bi adminden daha iyi olduğun anlamına gelmez. Bak ben bile bu forumda yeri büyük olan bir adminim, Doğan'ın büyüklüğünü yani daha iyi olduğunu kabul ediyorum. Çünkü Doğan bu forumu doğru düzgün hiç bırakmadı, her zaman forumdaydı ve büyük emekler gösterdi. Sürekli yönetimdeydi... Sana diyeceğim bu forumda 2 kişi varsa; 1.Ozan 2.Doğan'dır... Kimsenin zoruna gitmesin arkadaşlar... Forumda da artık tatsızlık istemiyorum bu ne be çocuk gibi yaptığınız muhabbetlere bak, birisi ders vah benim 500-600 mesajım, birisi der ben daha iyiyim... Neyse, iyi forumlar...

sende gözlerimi yaşarttın düşüncelerimi paylaştığın için :D

merhaba panpalar yazılanları yeni okudum.

Ozan ve Tahir düşünceleriniz için gerçekten teşekkürler.Sizin gibi gerek yönetici gerekse insan olarak kaliteli kişilerin hakkımda olumlu düşüncelerinin olması mutluluk verici.Zamanında hatalarım oldu mutlaka benim de,bunları sizlerin de katkılarıyla düzelttik.hala da oluyor oldukça da ben düzeltmeye devam edeceğim.

tahir'e katılıyorum bir daha böyle gereksiz sebeplerden tartışmalar çıkmaz umarım.

tebrikler doğan abi:D ozan adminin dediklerinde baştan sona kadar haklı bu kuralarda biraz da şans gerekirdi bazen çok iyi iki üye kapışırken oylamalarda bazen de pek aktif olmayan iki üye yarıştı benim için bu güzel forumda ilk sekize girmek bile başarıydı

Bu oylamada bazıları gerçekten çok şanssız kuralar çekerek önceden elendiler :)

OzaN ve Türk_genç'in yazdıklarının altına da imzamı atarım.

Umarım bir daha böyle tatsız olaylar olmaz. Etkinlikleri güzel bir şekilde tamamlarız. Doğan Abi'yi de tebrik ederim finale çıktığı için.

ben yokken neler olmuş :)

oylama bitmiş ama ben yine oy atam:)

ilk önce Fks 14 e gelem ;

Fks 14: Aktif üyeler arasında

Neferet: Aktif üyeler arasında ama fks 14 den daha iyi bir üye bana sorarsınız ama bu oylama 2008 oylaması değil 2011 olduğu için fks 14 daha fazla aktif olduğu için reyting bölümde özellikle 2011 yılı içinde diyorum yalnız onun için sadece 2011 e bakıyorum başlık bu :) onun için oyum

Fks 14 ama fks 14 mesajlarına baktığımda 2011 de yaptıklarını bir anda sildi geçti gözümde boş sayfa gibi oldu

Oyum: Neferete

xdragxx çok değişmiş de Furkan'da pek bir değişme göremedim heral de o yüzden bu konuya bakmamdan bu kadar rahatsız olup linki kimin attığını öğrenmek için özel mesajlarıma bakılmasını istedi :)

xdragxx çok değişmiş de Furkan'da pek bir değişme göremedim heral de o yüzden bu konuya bakmamdan bu kadar rahatsız olup linki kimin attığını öğrenmek için özel mesajlarıma bakılmasını istedi :)

Evet çünkü bu eski konular ve eskide kalmali. Tekrardan up'lamanin ne anlami var?

niye bence uplanması çok iyi oldu iyiki upladım

Up'layamazsınız diye bi yasak yok isteyen istediği konuya mesaj atabilir bence sorun yok :D

Niye rahatsız oldun yenildim diye mi:D
Bende 13 sayı fark yedim:D

yeni taktiğinde bu pişmanlık mı ama nedense hala aynı davranışlardasın bunu toplantıda gördük ki ben en büyük şoku orda yaşamıştım ama burdakileri okuyunca herşey oturdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...