13 Mayıs 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 2 13.3%
  • Survivor (Show)

Oy: 6 40.0%
  • 2 Yaka Bir İsmail (ATV)

Oy: 5 33.3%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 1 6.7%
  • Pazar Sineması Kuşağı (Star)

• Behzat Ç. (Star)

• Babam İçin (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Farklı Desenler (STV)

• Arka Sıradakiler (TNT)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

• Futbol Yayınları

Oy: 3 20.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
umutsuz ev kadınları klasik uyarla-ma dizilerin akıbetini ugradı. bunu her uyarlama dizi başladıgında yazıyorum. amerikan dizileri ilk başta iyi başlar ama sonu vahim olur. ki kanal d bu uyarla-ma dizilerde çok tecrübeli ama ısrarla bu tür kültürümüze uzak diziler yazmakta ısrarlı. neyse Allah akıl fikir versi.. canım içide benzer durum var..

umutsuz ev kadınları klasik uyarla-ma dizilerin akıbetini ugradı. bunu her uyarlama dizi başladıgında yazıyorum. amerikan dizileri ilk başta iyi başlar ama sonu vahim olur. ki kanal d bu uyarla-ma dizilerde çok tecrübeli ama ısrarla bu tür kültürümüze uzak diziler yazmakta ısrarlı. neyse Allah akıl fikir versi.. canım içide benzer durum var..

O dizinin gitmeyeceği çok belliydi aslında, Amerika versiyonu da sonradan berbatlaşıyor, sadece sekse dönüşüyor kısa süre içinde, Türkiye'de nasıl yayınlayacaktın ki onu, dizi baştan hata, artık kendileri uyduracaklar senaryoyu büyük ihtimalle.

Sonucta Kanal D en kaliteli kanal bunu her kes biliyor. Hic bir yerde olmayan farkli isler yapiyor ve farkini ortaya koyuyor. Bence Rtuk asil buna izin verneneli. bu kadar kaliteli isler Acun yuzunden bitiyor. Boyle vaka gecen sene Kucuk Sirlarda da yasandi. Survivor gelir gelmez dizi 8 reytingden 4-5 reytinge dustu.
Mesela Kanal D'de hic ozenti tekrar diziler yok. Klasik hikayeli diizisi yok. Polis disi bir tek Kanal D de var. Eskiden de Memoli, hirsiz polis ilk ondaydi. Diger kanallarin polisiyesi titmadi
Donem dizisi olarak dram ilk KanalD de vardi. Yabanci ulkeden sevgilisiyle gelerek ailesini kapi disari edeb bir baba
Babasinin olumunun en buyuk suclusu olan cocuklar Yaprak dokumu
Dusman kardeslerin hikayesi kuzey guney
Yedigi kaba pisleyen bir gencin hikayesi Aski Memnu
Taksi dizisi Akasya Duragi
ve 5 kadinin zorlu hikayesi Umutsuz ev kadinlari
Yani demek istedigim benzer olsa da hikayesi tamamile frakli diziler var KanalD'de

ÖBGZ ilk sezonuyla çok orjinaldi ki çoğu köşe yazarı da övmüştü, o konuda haklısın, büyük başarı. Ama sonu gelmedi. :)

Kanal D bu işi biliyor.

Star'ın logosunda neden YEŞİL yok?(!):D

Madem rengarenk bir logo yapılacakmış neden Nbc ve Show'daki gibi tüm renkler kullanılmamış?

İlluminati, yeşili sevmiyor mu?(!):D

Son düzenleme:
survivor fark atmış yine farklı desenlere helal olsun valla stv de aldığı reytinge bak umutsuz ev kadınları stv de olsa ilk 500 bile giremez

Umutsuz Ev Kadınları resmen dağılmış. Kanal D acilen bu dizinin yeni sezonunda gününü değiştirmeli ya da bitirmeli :) Çünkü bu reytingler Kanal D'ye hiç yakışmıyor :)
Survivor tek kelimeyle harika gitmiş, Acun'a tebrikler :)
''Kıyametten Sonra'' filmi Kanal D'yi kurtarmış. O da olmasa işi çok zordu :) xD
En çok izlenen dizi Farkı Desenler ile STV olmuş :) Ne diyelim artık tebrikler :)
kim milyoner olmak ister çok iyi giderek ATV'yi sevindirmiş.
atv'nin yepyeni dizisi İki yaka bir ismail pek yeterli gidememiş. Ratinglerini arttırması şart olacak :)
M.Ö.10000 Star'ı idare etmeyi başarmış.
FOX 14.olarak orta gitmeyi başarmış. FOX bir an önce pazar gününe çare bulmalı. zaten FOX yeni sezonda pazar günlerini araf zamanını yayınlanmaya devam edecek :) Umarım en azından o iyi gitmeye başlar :)
FOX yeni sezona bomba gibi iddialı dizilerle girecek . Ve hepsi de başarılı olacak inşallah :)

Survivor her zaman ki gibi zirvede olmayı başarmış.

Farklı Desenler çok iyi oranlar almaya devam ediyor.

Umutsuz Ev Kadınları gerilerde kalmış biraz.

Star TV'deki film geçen haftadakilere göre iyi gitmiş.

İki Yaka Bir İsmail iyi bir başlangıç yapamamış. ATV'nin Pazar akşamları sinema kuşağı yapması lazım bence.

Behzat Ç. bu hafta müthiş bir yükseliş göstererek A/B'de 5. olmayı başarmış. Dizi Twitter'da da TT oldu.

Kıyametten Sonra filmi çok iyi oranlar almayı başarmış. Kanal D her Pazar PT-2'de TV'de İlk Kez Sinema Kuşağı yapsa çok iyi oranlar alır :)

Survivor ve biraz 2 Yaka Bir Ismail izledim.Bence Ismail cok basariliydi.
Duruma bakarsak , evet benim beklentilerimin altina reyting almis ben 5-6 bekliyodum ama 3 reytingde vasat degil yani ilk 15'e girmis her iki gruptada.Insallah yukselir.

Survivor ve biraz 2 Yaka Bir Ismail izledim.Bence Ismail cok basariliydi.
Duruma bakarsak , evet benim beklentilerimin altina reyting almis ben 5-6 bekliyodum ama 3 reytingde vasat degil yani ilk 15'e girmis her iki gruptada.Insallah yukselir.

bencede biraz düzelme şansi var gibi :)

Son düzenleme:
Survivor her zaman ki gibi zirvede olmayı başarmış.

Farklı Desenler çok iyi oranlar almaya devam ediyor.

Umutsuz Ev Kadınları gerilerde kalmış biraz.

Star TV'deki film geçen haftadakilere göre iyi gitmiş.

İki Yaka Bir İsmail iyi bir başlangıç yapamamış. ATV'nin Pazar akşamları sinema kuşağı yapması lazım bence.

Behzat Ç. bu hafta müthiş bir yükseliş göstererek A/B'de 5. olmayı başarmış. Dizi Twitter'da da TT oldu.

Kıyametten Sonra filmi çok iyi oranlar almayı başarmış. Kanal D her Pazar PT-2'de TV'de İlk Kez Sinema Kuşağı yapsa çok iyi oranlar alır :)

aynen :) :)

survivor yine harikaydı. survivor reklam aralarında erdal özyağcıların yeni dizisi ve uek a baktım. yeni diziyi hiç beğenmedim ama uek dün güzeldi.

Behzat Ç'nin 5.olması çok iyi bi durum :) Star'ı sevindirmiştir :) Aynı Şekilde M.Ö 10.000 de çok iyi gitmiş :)

Umutsuz Ev Kadınları eski günlerini mumla arıyor cidden...

Survivor her zaman ki gibi zirvede :)

İki Yaka Bir İsmail ise İsimden kaybetmiş olmalı bence :D

Acun Medya'nin hazirlayip sundugu ve dün heyecanli bir bölümüyle ekrana gelen "Survivor" iki grupta da birinci oldu.

Basrollerini; Songül Öden, Bennu Yildirimlar, Ceyda Düvenci Akgün, Evrim Solmaz ve Özge Özder gibi basarili oyuncularin paylastigi ve Medyapim (Fatih Aksoy)'un yapimciligini üstlendigi "Umutsuz Ev Kadinlari" dizisi bu hafta düsüs yasamis, özellikle TOTAL grubunda. Dizinin dün yayinlanan bölümü çok güzel olmasina ragmen düsüs biraz sasirtici oldu. Umuyoruz, dizi gelecek haftalarda yeniden yükselir.

Erdal Özyağcılar, Rana Cabbar, Meltem Gülenç, İbrahim Kendirci, Eylem Yıldız, Bülent Şakrak, Nail Kırmızgül, Serhat Özcan, Gökhan Yıkılkan, Gizem Denizci, Cansu Dağdelen, Şener Kökkaya, Özlem Şendiç, Zeynep Kankonde, Elini Filini, Keti Papanika, Manolois Sarmonis, Zafiris Katramadas, Stefanos Damatos, Georgia Liossi, Giannis Chatssigeorgious gibi bir çok basarili oyuncularin barindirdigi ve dün aksam ilk bölümüyle atv'de ekrana gelen "Iki Yaka Bir Ismail" dizisi beklenen basariyi maalesef elde edemedi. Sosyal medyada, diziyi begenenler kadar begenmeyenlerde oldu. Bakalim dizi gelecek haftalarda yükselebilecek mi.

Kim Milyoner Olmak Ister yine basarisini sürdürürken, Farkli Desenler A/B grubunda gerilerde kalmis. Behzat Ç. ise A/B grubunda 5.siraya kadar yükseldi ve hem Star'i hem yapimci sirketini Adam Film'i tatmin etti.

FOX'ta ekrana gelen "Babam Için" dizisi kötü giderken, ögle kusaginda yayinlanan "Bez Bebek" her iki grupta da ilk 25'e girmeyi basardi.
[/B]
Dün hangi yapimlari izledim?
Umutsuz Ev Kadinlari (Kanal D)
Iki Yaka Bir Ismail (atv)
[/SIZE][/COLOR][/FONT]

Acun Medya'nin hazirlayip sundugu ve dün heyecanli bir bölümüyle ekrana gelen "Survivor" iki grupta da birinci oldu.

Basrollerini; Songül Öden, Bennu Yildirimlar, Ceyda Düvenci Akgün, Evrim Solmaz ve Özge Özder gibi basarili oyuncularin paylastigi ve Medyapim (Fatih Aksoy)'un yapimciligini üstlendigi "Umutsuz Ev Kadinlari" dizisi bu hafta düsüs yasamis, özellikle TOTAL grubunda. Dizinin dün yayinlanan bölümü çok güzel olmasina ragmen düsüs biraz sasirtici oldu. Umuyoruz, dizi gelecek haftalarda yeniden yükselir.

Erdal Özyağcılar, Rana Cabbar, Meltem Gülenç, İbrahim Kendirci, Eylem Yıldız, Bülent Şakrak, Nail Kırmızgül, Serhat Özcan, Gökhan Yıkılkan, Gizem Denizci, Cansu Dağdelen, Şener Kökkaya, Özlem Şendiç, Zeynep Kankonde, Elini Filini, Keti Papanika, Manolois Sarmonis, Zafiris Katramadas, Stefanos Damatos, Georgia Liossi, Giannis Chatssigeorgious gibi bir çok basarili oyuncularin barindirdigi ve dün aksam ilk bölümüyle atv'de ekrana gelen "Iki Yaka Bir Ismail" dizisi beklenen basariyi maalesef elde edemedi. Sosyal medyada, diziyi begenenler kadar begenmeyenlerde oldu. Bakalim dizi gelecek haftalarda yükselebilecek mi.

Kim Milyoner Olmak Ister yine basarisini sürdürürken, Farkli Desenler A/B grubunda gerilerde kalmis. Behzat Ç. ise A/B grubunda 5.siraya kadar yükseldi ve hem Star'i hem yapimci sirketini Adam Film'i tatmin etti.

FOX'ta ekrana gelen "Babam Için" dizisi kötü giderken, ögle kusaginda yayinlanan "Bez Bebek" her iki grupta da ilk 25'e girmeyi basardi.
[/B]
Dün hangi yapimlari izledim?
Umutsuz Ev Kadinlari (Kanal D)
Iki Yaka Bir Ismail (atv)
[/SIZE][/COLOR][/FONT]

bence FOX tv, sihirli bir dizi çekmeli (örn: bez bebek gibi) ama yazın çekmeli :D