FF Sorgu Odası - Hafta 12- Sorgudaki İsim: Kaan955

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neden inanmazdın? :5: burcunu özelliklerini taşıyor musun sence? :GDG:

Yazmıyorlar mı yok iyi para kazanıcaksınız yok şu yok bu:D Nasıl inanılır onlara:( Burcumun özelliklerinin ne olduğu hakkında hiçbir birşey gelmiyor şuan:D ama okuyorum 2 burcuda:( doğrum tarihini biliyorum okadar yani:D

benim hakkımda ne düşünüyosun?
dikkat ediyorumda ölümüne kelimesini çok sık kullanıyosun neden :D

O bahsettiğin mesleği yaparken korsan işler mi yapıyordun ?

Böyleyse kendini vicdanen rahat hissediyor musun ?

benim hakkımda ne düşünüyosun?
dikkat ediyorumda ölümüne kelimesini çok sık kullanıyosun neden :D

Senin sinirin forumda iyiliği kapatıyor yani sinirlerin forumda insanların seni sert eleştirmesini sağlıyor diye düşünüyorum:)

Önceki forumda yöneticiydim ve 5-6 kişilik yönetim tayfasında arkadaşlarımız vardı, onlar kullanınca benimde ağzımda takılıp kaldı kelime, ölümle ilgili herhangi bir anlamı yok o şekilde kullanıldığında daha değişik bir anlama geliyor ama gereksiz yere kullanıyorum şuan:D

Misal bu forumda kime ne desem türünde başladım normalde sevmem bu tür şeyleri hacı diye hitap ediyorum, üstüne panpa kelimesinden ölümüne[:D] nefret ederim onuda kullanırmıyım diye korkar oldum, kendimi frenlemem lazım:)

Futbu'da şampiyon olunca naptın ? :D

Zafer turları attım dermişim:D Sabahları telefondan bakıyorum dünde dershaneye yetişmem gerekiyordu ama heyecanlanıp baktım ve dershaneye geç kaldım:D Tüm durum bu:D

O bahsettiğin mesleği yaparken korsan işler mi yapıyordun ?

Böyleyse kendini vicdanen rahat hissediyor musun ?

Meslek değil, harclık kazanma gibi birşey, Vicdan konusunda önemli olan senin düşüncelerin diye düşünüyorum çünkü çok ince konular bunlar, ama şuan eskisinden çok daha rahatım diyebilirim:)

Meslek değil, harclık kazanma gibi birşey, Vicdan konusunda önemli olan senin düşüncelerin diye düşünüyorum çünkü çok ince konular bunlar, ama şuan eskisinden çok daha rahatım diyebilirim:)

Ben o işi yapanları hep hırsızlıkla ve başkalarının emeğini sömürmekle suçlamışımdır, seni aynı sıfatlarla nitelemek istemem, akıllanıp bırakmış olmana sevindim. :D

Panpa kelimesinin uydurma olduğunu düşünüyor musun ? Sence kökeni ne olabilir ?

Sınava daha çok uzun bir süre olmasına rağmen 1 ay kadar sonra bırakmayı düşünüyormuşsun. Sence de bu süre biraz erken değil mi ?

Bence okul biter bitmez çalışmalara başlaman lazım ama hayattan soyutlanmak için erken diye düşünüyorum. Yavaş yavaş arttırarak ilerlemek gerek. Bir yıl zaten yeterince çalışmak zorunda kalacaksın. :)

Ben o işi yapanları hep hırsızlıkla ve başkalarının emeğini sömürmekle suçlamışımdır, seni aynı sıfatlarla nitelemek istemem, akıllanıp bırakmış olmana sevindim. :D

Panpa kelimesinin uydurma olduğunu düşünüyor musun ? Sence kökeni ne olabilir ?

Benim o işi yeminle şekilde bırakmıştım ve bırakma nedenim çok ağırdı hatta hayatımın en kötü demem son derece doğru:(

Benim duyumuma göre kanka qanqa olmuş oda panpa olmuş yönünde:D

Benim hakkımda ne düşünüyon :D

Are You Ready?? :D

Forumda en iyi arkadaşımsın demem benim açımdan son derece doğru:)

Are You Ready?? diye sorduğunda ne tür cevap vericeğimi bilmemem beni çok sıkıştırıyor, utancımdan soramadım:D
Sınava daha çok uzun bir süre olmasına rağmen 1 ay kadar sonra bırakmayı düşünüyormuşsun. Sence de bu süre biraz erken değil mi ?

Bence okul biter bitmez çalışmalara başlaman lazım ama hayattan soyutlanmak için erken diye düşünüyorum. Yavaş yavaş arttırarak ilerlemek gerek. Bir yıl zaten yeterince çalışmak zorunda kalacaksın. :)

Benim durumum biraz farklı, benim şu zamana kadar elde ettiğim bir başarı yok eğitim anlamında düz lisede okuyorum ve bu sene dershaneye gidene kadar dünyanın kaç buçak olduğunu hesap edemedim:) SBS'de de aynı hataya takıldım ama bu sınavlar benim için çok önemli İstanbulda devlet kazanamam ama aklıma birkaç iyi yer var oraların puanlarını tutturmam gerek:) Sonra ders anlamında çok eksiğim var lise 1-2'yi sadece geçmek amaçlı okuduğumu rahatlıkla söylerim çünkü kimse bize birşey dememişti:)

Bu 3 ayda her anlamda arayı kapatmam gerekiyor o nedenle:) Zor olucak ama son bir şans:)

*İşim bittiğimde internette ilk ziyaret ediceğim yerin burası olduğuna eminim çünkü buraya alıştıktan sonra yani arkadaşlara diğer forum sitelerindeki mantıksızlıklarımı rahatlıkca bırakabildim:) Forumda ki aşamamı veda yazımda yazmayı düşünüyorum bu benim için bir ilk olucak sanırım size önem verdiğimden dolayı yazıcağım:)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...