Bir ara harbiden fanatikliği abartmış mıydım?
Herkes aynı şeyi diyor da
Fazlasıyla abartmıştın bence Ama şuan şaşırtıcı şekilde iyi haldesin
Bir ara harbiden fanatikliği abartmış mıydım?
Herkes aynı şeyi diyor da
Ölümüne güveniyorum tabii aynı okuldayız Evine gitmek istesem 10 dakika evindeyim
Bence bulaşma, para kazanırsın kazanmasına ama hayatından zaman öldürmeye gerek yok diye düşünüyorum, üstüne soap yasasından sonra sağlam bir kasa kalmadı gibi yani %50 bir kazanç azlığı muhtemel gibi.. Ve ölümüne güvendiğin bir arkadaşın olmalı, benim bir arkadaşım vardı Eskişehirden sadece internette tanıştık ama ölümüne güvenirim ve beraber para kazandık en çok kazanç o şekilde geldi ortak birlik
Nasıl bir fanatikliğimi unutamadın mesela?
Fazlasıyla abartmıştın bence Ama şuan şaşırtıcı şekilde iyi haldesin
Klasik soruyu soruyorum:
Benim hakkımda ne düşünüyorsun?[😉]
Ölümüne güveniyorum tabii aynı okuldayız Evine gitmek istesem 10 dakika evindeyim
1 ayda kaç para kazanırız
Nasıl bir fanatikliğimi unutamadın mesela?
10-15 de iyidir 100-200 harçlığımı çıkarır iyiymiş
Foruma ilk geldiğimde sen moderatördün diye hatırlıyorum sadece, son döneme bakıcak olursan kısa bir stres atmadan sonra, nasıl bir insan olduğunu çözmüş gibiyimSon 1 haftada forumdaki karşıtlıkların aksine çok iyi bir insan olduğunu düşünüyorum, fakat şuan tam olarak analiz edememiş bulunuyorum 1 haftalık bir tanıma süreci iyi gider
Şimdi bu işler bilgi ve mantığa dayanır.. Yani önce tecrübe edenine kadar 10-15 bişiler alırsın sonra 100-200 olur rahatlıkla.. Bu işi ilerletenlerin ayda 4-5 bin aldıkları bir gerçek ben görüyordum fakat okadar ilerleyemeden bıraktım
Zaten artık fanatiklik yok
İşte unutturduğun için hatırlamıyorum Son durum ezer her türlü bunu bilmen yeterli
10-15 de iyidir 100-200 harçlığımı çıkarır iyiymiş
Zaten artık fanatiklik yok
benim hakkımda ne düşünüyorsun
futbunun ilk sezonunda şampiyon olmak nasıl bi duygu? belki 10 yıl sonra bu oyun fifa kadar ünlü olacak ve sende efsane olabilirsin
Bana biraz uzun uzadıya anlatar mısın?
$ bazında söyledim Benim geçen yazım bu işlerle geçti yorucu fakat iyi kazanırsın tek çıkar yol o Misal ramazanda yemek yemeden önce gece 3-4'e kadar işlerimi halleder sonra yemek yer yatardım
Bana biraz uzun uzadıya anlatar mısın?
Ne yapmak lazım? Günde kaç saatim gider
sanırım beşiktaşlısın peki neden beşiktaşlı değilde galatasaraylı gibi duruyorsun oysa beşiktaşlı azınlıkta forumda.. beşiktaşı daha ön plana çıkarman gerkmiyormu????
klasik soru: benim hakkımda ne düşünüyorsun....
sıfır beden hakkında ne düşünüyorsun? öyle bir sevgilin olsun ister miydin? :GDG:
soruma tam cevap gelmemiş gibi)
pardon acele etmişim )
neden millete mesaj veriyorsun buradan? forumda senin yaşına uygun kız var mı ki?