FF Sorgu Odası - Hafta 12- Sorgudaki İsim: Kaan955

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
How I Met Your Mother'in en son kaçıncı bölümünü izledin ? En sevdiğin karakter hangisi ?

1X7'yi izlemiştim sanırım, bazı bölümlerin altyazısında sıkıntı olduğundan onları halledip devam ederim o dizeye:) Barney olabilir:D

Sergen Yalçın'ın Galatasaray ve Fenerbahçe de dahil birçok takımda oynamış olması hakkında ne düşünüyorsun ?

Sergen Yalçın'ın Galatasaray ve Fenerbahçe de dahil birçok takımda oynamış olması hakkında ne düşünüyorsun ?

Sergen Yalçın dönemi benim çocukluk dönemime denk geliyordu sanırım:D İlk defa duydum diğer büyüklerde oynadığını:D Bu durumda kararsız kaldım biraz:)

Sergen Yalçın dönemi benim çocukluk dönemime denk geliyordu sanırım:D İlk defa duydum diğer büyüklerde oynadığını:D Bu durumda kararsız kaldım biraz:)

4 büyüklerde oynayan tek futbolcu Sergen:D
xdragxx nicki nasıl sence değiştireyim mi:D

4 büyüklerde oynayan tek futbolcu Sergen:D
xdragxx nicki nasıl sence değiştireyim mi:D

Nick değiştirmeye karşıyım:D Sonra kim kim karıştırıyoruz:D

O nicki değiştirmeden önce avatarı değiştir hacı :D

:D:D
Umut Kaya sever misin? :GDG:

O kim?:D
Sevgilin var mı? Varsa Güzel mi Bari:D

İsyandayım o konularda, beklentilerim var şuan:D Sanırım sıkıntıdan dolayı tüm vücudumu kırmızı benekler sardı:D

Mesajda demiştin üst tur mesajında

OzaN da elenmişti yeniden yarışmaya katılarak kazanmıştı.

Bu bana moral vereceğine moralim bozulmuştu :D çünkü ozanı eleyen bendim sonra ozan beni eledi :D

Mesajda demiştin üst tur mesajında

OzaN da elenmişti yeniden yarışmaya katılarak kazanmıştı.

Bu bana moral vereceğine moralim bozulmuştu :D çünkü ozanı eleyen bendim sonra ozan beni eledi :D

Büyük bir etki yaptığına eminim geçen turnuvaydı sanırım:D motive amaçlı söyledim ilk tur tuttu, primavera'yı yenersen üstüne birde şampiyonluk alırsın kralsın:D

Moderatör olmayi neden istemiyorsun? Bu sorumlulugu neden üstlenemezsin diye korkuyorsun? :)

Moderatör olmayi neden istemiyorsun? Bu sorumlulugu neden üstlenemezsin diye korkuyorsun? :)

Y16P.png

Seneler önce en iyi 2. oyun forum sitesi olan bir forumda yönetici olarak çalıştım, 1 seneye yakın emek vererek s.mod olduğum gün başkaları tarafından nedensizce atıldım:) Ve en son seviye olarak Sites sahibinden bir düşük görevde olan kişininde forumdan ayrılma kararı vermesiyle bir anda bölünme oldu ve yeni bir siteye geçildi.. Zaten orada kısa sürede Admin olmuştuk beklendiği gibi ilk zamanlar büyük başarılar elde ettik ama bu işler biraz ciddi site sahiplerinin hapis durumu çıktı felan kurtuldular, bizde bir baktık işi yapan sadece biziz o anda 3 kişi olarak bizde çıktık bizden yüksek görevdi bir abimiz vardı oda bana uydu felan siteyi götürdük gibi birşey oldu.. Yani bu 2 sene boyunca elde ettiğim tek şey Okan-1 diye bir arkadaş ölümüne güverim ve halen arkadaşız bu forumdada konularını açmıştır beraber aynı hesaptan ekmek yemiştik, burada anlatmak istediğim ben fazlasıyla yoruldum bu tür işlerden bir girdinmi bir daha çıkamazsın ama siz şanslısınız baştaki insan sağlam olunca bu forumda moderatör olasım geldi ama dediğim gibi girdimmi çıkamam bir daha yani çok fazla zaman harcarım bir tür bağımlılık seneyede sınavım var bu riski alamadım, belki gelince çok çok düşük bir ihtimal deneme ihtimalim olabilir.:)

Belki fazla gereksiz şey anlattım ama hikayem bu, googleden aratarak buldum yukardaki resmi ama başka biri satın almış bilgileri bizim eski yerle bir alakası yok:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...