Geçence STV'de Yer Altı Canavarı vardı o bile geçmiştir Pazar Sinemasını.
ama o film güzel yer alti canavar izlemistim ben
Starin yapamadigini stv yapiyor ucuza eski cocuklarin ve cocuk kalmislarin hosuna gidecek eski filimleri bulup yayinliyor .... bakalim star ne zaman batacak)))))))))
para basan grup batmaz
Parayı nereden basıyor ? Kanallardan zarar ettiği ortada gibi. Başka bir sektörden para getirip kanala harcıyorsa bence mantıklı bir iş yapmıyor.
para basan grup batmaz
Kryes Allah için bi kezde yazdiklarimi dogru anla gurup batar demiyom kanal batar diyom )))))))
zarar ettigini sanmiyorum
ntv cnbce star ntvspor kraltv e2 daha unuttugum vardir endgame zararina olan hiçbirseyi tutmazlar
melek çoktan kalkmasi lazımdı hala duruyor
zarar ettigini sanmiyorum
ntv cnbce star ntvspor kraltv e2 daha unuttugum vardir endgame zararina olan hiçbirseyi tutmazlar
melek çoktan kalkmasi lazımdı hala duruyor
Zararına olan şeyler hep kanallarda vardır kreys, kanallar toplamda kar edip etmediğine bakar, Star'ın gündüz kuşağının Beni Affet dışında tamamından zarar ettiği ortada, prime-time'da da bir iki işi var, bence durum parlak değil.
NTV, Cnbc-e gibi kanallar prestij için tutulur, o kanalların kar etmediği biliniyor. Belki Kral azıcık kar ediyordur.
Zararına olan şeyler hep kanallarda vardır kreys, kanallar toplamda kar edip etmediğine bakar, Star'ın gündüz kuşağının Beni Affet dışında tamamından zarar ettiği ortada, prime-time'da da bir iki işi var, bence durum parlak değil.
NTV, Cnbc-e gibi kanallar prestij için tutulur, o kanalların kar etmediği biliniyor. Belki Kral azıcık kar ediyordur.
endgame güldürme beni ntv cnbce kar etmez olurmu entel mentel değil yillardir var o kanal senelerdir ntv bati si avrupasi da var neden bahsediyorsun %50 Si e2 Yabancılarla ortak güldürme beni
Kreys seninle tartışmanın ya da doğruları söylemenin manası olmuyor, hep aynı düşüncedesin.
Ayrıca alay eder bir tavırla "güldürme beni" demen sempatik durmuyor.
çok hayalci olmus ntv ntvspor ne kadar çok izlendigini bilmiyorsan diyecek lafım yok