29 Nisan 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 1 6.7%
  • Survivor (Show)

Oy: 7 46.7%
  • Al Yazmalım (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Pazar Sineması Kuşağı (Star)

• Behzat Ç. (Star)

Oy: 3 20.0%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Farklı Desenler (STV)

• Arka Sıradakiler (TNT)

Oy: 2 13.3%
  • Avrupa Avrupa (TRT 1)

• Fenerbahçe - Beşiktaş Maçı ve İlgili Yayınlar

Oy: 4 26.7%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Aynen su pazar gecesi sinamasinda dandik filmler olmasin artik ya

Merak edenler için karşılaştırmalı reyting tablosu ve günün yorumu ikinci mesaj eklenmiştir. :)

Geçence STV'de Yer Altı Canavarı vardı o bile geçmiştir Pazar Sinemasını.

Starin yapamadigini stv yapiyor ucuza eski cocuklarin ve cocuk kalmislarin hosuna gidecek eski filimleri bulup yayinliyor .... bakalim star ne zaman batacak:))))))))))

Parayı nereden basıyor ? Kanallardan zarar ettiği ortada gibi. :) Başka bir sektörden para getirip kanala harcıyorsa bence mantıklı bir iş yapmıyor. :)

zarar ettigini sanmiyorum :D

ntv cnbce star ntvspor kraltv e2 daha unuttugum vardir endgame zararina olan hiçbirseyi tutmazlar

melek çoktan kalkmasi lazımdı hala duruyor :)

ntv cnbce star ntvspor kraltv e2 daha unuttugum vardir endgame zararina olan hiçbirseyi tutmazlar

Zararına olan şeyler hep kanallarda vardır kreys, kanallar toplamda kar edip etmediğine bakar, Star'ın gündüz kuşağının Beni Affet dışında tamamından zarar ettiği ortada, prime-time'da da bir iki işi var, bence durum parlak değil.

NTV, Cnbc-e gibi kanallar prestij için tutulur, o kanalların kar etmediği biliniyor. Belki Kral azıcık kar ediyordur. :)

Entel gorunmek icin yirtindiklarindan ve karizmayi cizdirmemek icin tutuyorlar. melek ustun dokmen coktan kalkmasi lazimdi ama sirf bu yuzden kaldieamiyorlar.

Zararına olan şeyler hep kanallarda vardır kreys, kanallar toplamda kar edip etmediğine bakar, Star'ın gündüz kuşağının Beni Affet dışında tamamından zarar ettiği ortada, prime-time'da da bir iki işi var, bence durum parlak değil.

NTV, Cnbc-e gibi kanallar prestij için tutulur, o kanalların kar etmediği biliniyor. Belki Kral azıcık kar ediyordur. :)

Yok ntv cnbc-e e2 ntv spor kar ediyor..

endgame güldürme beni ntv cnbce kar etmez olurmu entel mentel değil yillardir var o kanal senelerdir ntv bati si avrupasi da var neden bahsediyorsun %50 Si e2 Yabancılarla ortak güldürme beni

endgame güldürme beni ntv cnbce kar etmez olurmu entel mentel değil yillardir var o kanal senelerdir ntv bati si avrupasi da var neden bahsediyorsun %50 Si e2 Yabancılarla ortak güldürme beni

Kreys seninle tartışmanın ya da doğruları söylemenin manası olmuyor, hep aynı düşüncedesin. :)

Ayrıca alay eder bir tavırla "güldürme beni" demen sempatik durmuyor. :)

Arka Sıradakileri İzledim Dün Aksam Sibomuz Düğünü Vardı Bu Reyting Bizi Cok Üzdü ilk 100'a Girememesi İmkansız Nasıl Giremiyo Kesin Bu Reyting Sahte .. Arka Sıradakiler ilk 4 Sezonda ilk 5 'e giriodu Simdi ilk 100'a giremiyo ..bu sbt arka sıradakileri takmıyo ..!!

çok hayalci olmus ntv ntvspor ne kadar çok izlendigini bilmiyorsan diyecek lafım yok

Benim sana hiç diyecek lafım yok zaten, kanalların kar etme oranlarını sadece izlenme oranına bağlamak çok basit bir yaklaşım, giderleri hiç hesap etmiyorsun.

Bu arada bahsi geçen kanallar Türkiye'nin en çok izlenen kanalları gibi konuşmayalım istersen. :)