onu geçecen işte 6 reytingten aşağısı imkansız sen çok ezbere konuşuyon ordan burdan duyduğun lafları söyleme bana izlenen diziler bunlarbu dizilerin izlenme oranı 3 civarıdır 6-7 reyting yok zirve yarışı falan ütopik şeyler bunlar
onu geçecen işte 6 reytingten aşağısı imkansız sen çok ezbere konuşuyon ordan burdan duyduğun lafları söyleme bana izlenen diziler bunlarbu dizilerin izlenme oranı 3 civarıdır 6-7 reyting yok zirve yarışı falan ütopik şeyler bunlar
onu geçecen işte 6 reytingten aşağısı imkansız sen çok ezbere konuşuyon ordan burdan duyduğun lafları söyleme bana izlenen diziler bunlar
kanal d düşüyor zaten geçen yıl nerdeyse 3 dizisi 20yi geçiyordu bu yıl 20yi görmüşlüğü yok. tabi sbt oranlarıyla..
senden iyi biliyorum o işleri takas sen aileni 20 milyonla falan çarpıyorsun heralde..
sen mi benden iyi biliyon![]()
![]()
kardeş survivor mu izliyon sen
bende behzat ç. izliyosundur die düşünüyordumneyse
evet aga beni herkes behzat ç izliyo diye düşünüyodur ama izlemiyorum hafta sonu pek dizi izlemem survivor iyidir![]()
kardeş işine karışmış gibi olmayayım bir vadici olarak bende izlemeni öneririm güzel bi dizi![]()
aga güzel olduğuna eminim ama kaç bölüm izlemedim şimdi izlesem bişey anlamam yine de sağolasın![]()
ya aksiyon komedi fark etmez nasıl olsa polisiye bir dizi olay akışı değişyo haftaya bi aç izle kardeş gülmekten koparsın küfürlü yerleri bipliolar ama komik![]()
o değilde behzat ç. de bu hafta artış varderbi olmasa belki birazdaha artardı