onu geçecen işte 6 reytingten aşağısı imkansız sen çok ezbere konuşuyon ordan burdan duyduğun lafları söyleme bana izlenen diziler bunlarbu dizilerin izlenme oranı 3 civarıdır 6-7 reyting yok zirve yarışı falan ütopik şeyler bunlar
onu geçecen işte 6 reytingten aşağısı imkansız sen çok ezbere konuşuyon ordan burdan duyduğun lafları söyleme bana izlenen diziler bunlarbu dizilerin izlenme oranı 3 civarıdır 6-7 reyting yok zirve yarışı falan ütopik şeyler bunlar
onu geçecen işte 6 reytingten aşağısı imkansız sen çok ezbere konuşuyon ordan burdan duyduğun lafları söyleme bana izlenen diziler bunlar
kanal d düşüyor zaten geçen yıl nerdeyse 3 dizisi 20yi geçiyordu bu yıl 20yi görmüşlüğü yok. tabi sbt oranlarıyla..
senden iyi biliyorum o işleri takas sen aileni 20 milyonla falan çarpıyorsun heralde..
sen mi benden iyi biliyon
kardeş survivor mu izliyon sen
bende behzat ç. izliyosundur die düşünüyordum neyse
evet aga beni herkes behzat ç izliyo diye düşünüyodur ama izlemiyorum hafta sonu pek dizi izlemem survivor iyidir
kardeş işine karışmış gibi olmayayım bir vadici olarak bende izlemeni öneririm güzel bi dizi
aga güzel olduğuna eminim ama kaç bölüm izlemedim şimdi izlesem bişey anlamam yine de sağolasın
ya aksiyon komedi fark etmez nasıl olsa polisiye bir dizi olay akışı değişyo haftaya bi aç izle kardeş gülmekten koparsın küfürlü yerleri bipliolar ama komik
o değilde behzat ç. de bu hafta artış var derbi olmasa belki birazdaha artardı