her hafta aynısıya aga tartışma çıkmasın diye yazmadım ama bunlar sallama vadi nin reytingi 17-18 ten aşağı olamaz bi de şunu söylim vadi nin reytingi düşmedi artmış olabilir fatmagül düştü o kesin ama vadi artmış olabilir
her hafta aynısıya aga tartışma çıkmasın diye yazmadım ama bunlar sallama vadi nin reytingi 17-18 ten aşağı olamaz bi de şunu söylim vadi nin reytingi düşmedi artmış olabilir fatmagül düştü o kesin ama vadi artmış olabilir
her hafta aynısı
siz istiyonuz haremmiş falan daha dizi başlamadan eleştirdilersen bi sakin ol muhteşemini savun sen harem falan devam et
ama bugün iyi susturdum seni her sallamana süper cevaplar vererek seni bu hale getirdim ee vadiyle uğraşanın sonu bu daha bişey değil beyazsoyBugun uçma gunu ılan edıyoruz )))))))) bıgunde fatmagulun kv ya fark attıgını kabul edın yahuu .. fatmagul yıne 2 puan fark attı
ama bugün iyi susturdum seni her sallamana süper cevaplar vererek seni bu hale getirdim ee vadiyle uğraşanın sonu bu daha bişey değil beyazsoy
Ucmaya devam edıyon hala )))))) vadı uefa gs ve fb yı gecemez dedım sen gecer dedın ıspat yok gecmıstekı reytınglerı gosterıon )))) bız bu yıldan bahsedıyoruz.. vadı yıne fatmagulden fark yedı sen onu dusun )))))))))
Beyazsoy bu yildan nasil kanit göstersin FB ve GS avrupada yoktuki muahahahahahahahahaha
Ben kanıt gostermesını ıstemedım kı kendısı ıspıtlayayım mı dedı )))))))) sonra kendınce eskı zamanlardan reytıngler gosterdı )))))) bende ona fenerın en son oynadıgı uefa macının reytıngını gostedım dedımkı kurtlar bu sene bu kadar reytıng aldımı kı konusuyon dedım )))))) olay bu...
takas kendınce takılıyor ıste )))))))
beyazsoy bence sus artık acayip komedisin ya
Komık olan sensın tokezlenmıs her hafta bıtık fatmagulden bıle fark yıyen kv nın 30 reytıng aldıgını ıspata calısıyon ))))) bundan komık sey var mı ))))))))
kvp de fgsn de senaryosu bitti neyse ki 1 i bitiyor öteki de biter inş
sen rahat ol alem buysa kral vadidir senaryo sıkıntısı yok bizde