26 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 2 11.8%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 5.9%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 5 29.4%
  • Suskunlar (Show)

• Karabükspor - Fenerbahçe Maçı (ATV)

Oy: 7 41.2%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 5.9%
  • Kalbim 4 Mevsim - Final (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Valencia - A.Madrid Maçı (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 23.5%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
ya aga tartışma çıkmasın diye yazmadım ama bunlar sallama vadi nin reytingi 17-18 ten aşağı olamaz bi de şunu söylim vadi nin reytingi düşmedi artmış olabilir fatmagül düştü o kesin ama vadi artmış olabilir
her hafta aynısı:F

Bugun uçma gunu ılan edıyoruz :))))))))) bıgunde fatmagulun kv ya fark attıgını kabul edın yahuu .. fatmagul yıne 2 puan fark attı

Bugun uçma gunu ılan edıyoruz :))))))))) bıgunde fatmagulun kv ya fark attıgını kabul edın yahuu .. fatmagul yıne 2 puan fark attı
ama bugün iyi susturdum seni her sallamana süper cevaplar vererek seni bu hale getirdim :d ee vadiyle uğraşanın sonu bu daha bişey değil beyazsoy :D

ama bugün iyi susturdum seni her sallamana süper cevaplar vererek seni bu hale getirdim :d ee vadiyle uğraşanın sonu bu daha bişey değil beyazsoy :D

Ucmaya devam edıyon hala :))))))) vadı uefa gs ve fb yı gecemez dedım sen gecer dedın ıspat yok gecmıstekı reytınglerı gosterıon :))))) bız bu yıldan bahsedıyoruz.. vadı yıne fatmagulden fark yedı sen onu dusun :))))))))))

Ucmaya devam edıyon hala :))))))) vadı uefa gs ve fb yı gecemez dedım sen gecer dedın ıspat yok gecmıstekı reytınglerı gosterıon :))))) bız bu yıldan bahsedıyoruz.. vadı yıne fatmagulden fark yedı sen onu dusun :))))))))))

galatasaray ve fenerbahçe bu yıl avrupada yoktu :d :d :d ya sen ne adamsın ya hey Allah ım ya gece gece krize soktun beni :d

Beyazsoy bu yildan nasil kanit göstersin FB ve GS avrupada yoktuki muahahahahahahahahaha :D

Ben kanıt gostermesını ıstemedım kı Dedıgım besıktasın uefa macını gecmek kolay zaten bjk nın reytıngı pek yok gs nın ve fb nın gecsınde gorek dedım .. takasta gecer ıspıtlayayım mı dedı :))))))))) sonra kendınce eskı zamanlardan reytıngler gosterdı :))))))) bende ona fenerın en son oynadıgı uefa macının reytıngını gostedım dedımkı kurtlar bu sene bu kadar reytıng aldımı kı konusuyon dedım :))))))) olay bu...

takas kendınce takılıyor ıste :()))))))

Son düzenleme:
Ben kanıt gostermesını ıstemedım kı kendısı ıspıtlayayım mı dedı :))))))))) sonra kendınce eskı zamanlardan reytıngler gosterdı :))))))) bende ona fenerın en son oynadıgı uefa macının reytıngını gostedım dedımkı kurtlar bu sene bu kadar reytıng aldımı kı konusuyon dedım :))))))) olay bu...

takas kendınce takılıyor ıste :()))))))

beyazsoy bence sus artık acayip komedisin ya :d :d

Komık olan sensın tokezlenmıs her hafta bıtık fatmagulden bıle fark yıyen kv nın 30 reytıng aldıgını ıspata calısıyon :)))))) bundan komık sey var mı :)))))))))

olayı çarpıtma benden özür dile konu kapansın çünkü acayip köşeye sıkıştın kaçacak yerin yok beyazsoy sıkıştırdım seni :D

tahminim fatmagül 11 reyting vadi 9.50 veya 10 reyting alacak