25 Nisan 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 3 17.6%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 7 41.2%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 23.5%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

Oy: 4 23.5%
  • Bursaspor - Eskişehirspor Maçı (ATV)

• Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 1 5.9%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 5.9%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 2 11.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 11.8%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
bak bakim reytinglere yauv her hafta birinci olmasi bu kadarmı incitio seni beyazsoy söyleyelimde süresini kısaltsinlar :))))))))))

Soylemesıne soylede yalnız senı cıddıye almazlar :))))))). kuzey guney bıtıp 15dakıka fazla yayınlanmasına ragmen reytıng ab de dusuyorsa sen bıde yarım saat az yayınlandıgında reytıng nekadar duser bır tahmın et :))))))))

ıkı haftadır dızıyı 2 saate cıkardılar dususu engeleyemedıler. fener macından sonra muhtesemın felegı sastı bır turlu toparlanamıyor :)))))))))))))

Soylemesıne soylede yalnız senı cıddıye almazlar :))))))). kuzey guney bıtıp 15dakıka fazla yayınlanmasına ragmen reytıng ab de dusuyorsa sen bıde yarım saat az yayınlandıgında reytıng nekadar duser bır tahmın et :))))))))

ıkı haftadır dızıyı 2 saate cıkardılar dususu engeleyemedıler. fener macından sonra muhtesemın felegı sastı bır turlu toparlanamıyor :)))))))))))))

en kötü günümüz en yakın rakibine iki kati fark atiyorsa en iyi günümüz 5 6 kati fark yapar heralde :)))))))))))))

Geçen haftalara göre sönük müydü biraz ? Ben oturup izlemedim ama zapping sırasında hep konuşmalara rast geldim. Fragmanda gördüğümüz çöp konteynırı sahnesi de finaldeydi, yani fragmandaki heyecanı bölümde göremedik. :)

Evet bu bolum sıkıcıydı biraz haftaya daha heyecanli olacak :)

Türkün uzayla imtihina hic olmamıs bir bolumu zor izledim netten,reytingler yine herzamanki gibi gelmiş..

Turkun uzayinen imitianı bu kalıtesını surdururse SON dızısının rekorunu kıracaktır :)))))))) ab reytınglerı yerlerde surunuyor.

Ooooooooooooooooo.....Muhtesem Yuzyil anlet'te napmis oyle ya 400'u gecmis.Kuzey Guney ise hala 115'te.