25 Nisan 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 3 17.6%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 7 41.2%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 23.5%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

Oy: 4 23.5%
  • Bursaspor - Eskişehirspor Maçı (ATV)

• Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 1 5.9%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 5.9%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 2 11.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 11.8%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
muhteşem artık ab de de düşmeye başladı.kuzey güney idare eder

muhteşem yüzyıl ab resmen ikiye katlamis kuzey güneydeki sevisme sahnesi ise yaramamıs adeta fark yemis

Her hafta olduğu gibi Muhteşem Yüzyıl, Star TV'yi birinciliğe taşıdı... Muhteşem Yüzyıl AB grubu izleyicileri arasında 14.18 reyting ve 37,15 share ile en yakın rakibi Kuzey Güney'i resmen ikiye katladı... Kuzey Güney dizisi 6,84 reyting ve 17,79 share ile Kanal D'yi ikinci yaptı.
Eyvah Düşüyorum programı ise Star TV'ye üçüncülük getirdi. Muhteşem Yüzyıl'ın özet görüntüleri ile dördüncü sırada yer alan Star TV günün kazanan kanalı idi.
Tüm kişilerde de ilk iki sıra değişmedi. Muhteşem Yüzyıl'ın ardından Kuzey Güney ikinci olurken, Sakarya Fırat dizisi ile TRT 1, tüm kişilerde üçüncülüğü elde etti. Fox TV ise bu sıralamada Unutma Beni dizisi ile dördüncü oldu.

iyi iyi resmen ikiye katladi bu kadarda fark beklemiyordum :d :d kuzey güney yakında final yapar

muhteşem yüzyıl ab resmen ikiye katlamis kuzey güneydeki sevisme sahnesi ise yaramamıs adeta fark yemis

Her hafta olduğu gibi Muhteşem Yüzyıl, Star TV'yi birinciliğe taşıdı... Muhteşem Yüzyıl AB grubu izleyicileri arasında 14.18 reyting ve 37,15 share ile en yakın rakibi Kuzey Güney'i resmen ikiye katladı... Kuzey Güney dizisi 6,84 reyting ve 17,79 share ile Kanal D'yi ikinci yaptı.
Eyvah Düşüyorum programı ise Star TV'ye üçüncülük getirdi. Muhteşem Yüzyıl'ın özet görüntüleri ile dördüncü sırada yer alan Star TV günün kazanan kanalı idi.
Tüm kişilerde de ilk iki sıra değişmedi. Muhteşem Yüzyıl'ın ardından Kuzey Güney ikinci olurken, Sakarya Fırat dizisi ile TRT 1, tüm kişilerde üçüncülüğü elde etti. Fox TV ise bu sıralamada Unutma Beni dizisi ile dördüncü oldu.

iyi iyi resmen ikiye katladi bu kadarda fark beklemiyordum :d :d kuzey güney yakında final yapar
saydım 6 kez iki kelimesini kulanmış kryes :)))))))))))))))))) 3kezde muhteşem ikiye katladı kuzey güneyi demiş.

kısacası her perşembe kryesten beklenen performans geldi :))))))))

yaw kryes kimse kuzey güney muhteşemi geçer demiyor diyorki muhteşem 2 saat çekilmesine ragmen reytingi düşüyor

saydım 6 kez iki kelimesini kulanmış kryes :)))))))))))))))))) 3kezde muhteşem ikiye katladı kuzey güneyi demiş.

kısacası her perşembe kryesten beklenen performans geldi :))))))))

yaw kryes kimse kuzey güney muhteşemi geçer demiyor diyorki muhteşem 2 saat çekilmesine ragmen reytingi düşüyor

ne anlation totalde yükseldi reyting amaci güdülseydi 2 saat 15 dakka yaparlardi saati gayet iyi ikiye katlamis fark atmis önemli olan bu tns gelince 25 reytingleri geçer m.yüzyil :D

görecegiz takas sunun surasinda 5 gün kaldi :))))))

fatma gül 3.lüge düsecek

kvp
kvp özet
fatma gül olur artık :D

vadie 25 30 civarlari alir

aga inşallah öyle olurda abartma :D tns 1040 kişiyle ölçecek tüm ülkeyi ölçseler dediğin gibi olacağına %100 eminim

Çocuklar Duymasın a üzüldüm ya aslında güzel bölümdü aslında komik değildi bu bölüm sadece bebekle ilgili konular vardı ve bu bölümde güzeldi ama reytingler epey bir düşmüş:(

İnşallah reytingleri düzelir ve inşallah devam ederse bu yaz yeni bölüm koymasınlar bence

muhteşem yüzyıl yine süper ornlar almış aslında bu dizinin senaryosu 20 civarı reytingde alır ama konu dar bir alanı geçemedi dizide habire haremdeki zehir şişesi dönüp dolaşıyor umarım yeni bölümlerde şu şişeyi artık konuya dahil etmezler ..
daye hatunlu sahneler yine muhteşemdi bu kadın karakterini hakkıyla oynuyor kodumu oturtan cinsten erkek gibi kadın :)) ibrahim zor durumda ispiyoncu casus takipte pargalıyla nigarı valideye şikayet etti..

günün diğer dizileri ne kadarmı reyting almış??? kendilerini geçindirecek kadar reyting almışlar... diğer proğramlarla ilgilenmiyorum zaten çarşamba muhteşem bir gün ...

ne anlation totalde yükseldi reyting amaci güdülseydi 2 saat 15 dakka yaparlardi saati gayet iyi ikiye katlamis fark atmis önemli olan bu tns gelince 25 reytingleri geçer m.yüzyil :D
daha nasıl reyting amacı güdülecek 2 saat çeilmiş :)))))) ab de düşmüş zaten muhteşemin total reytingi 111 fatma gül bile geçiyor muhteşemi totalde

daha nasıl reyting amacı güdülecek 2 saat çeilmiş :)))))) ab de düşmüş zaten muhteşemin total reytingi 111 fatma gül bile geçiyor muhteşemi totalde

beyazsoy sallama yapmayalım 12 üstünde aliyor %99 kimi kandirion kendini bile kandiramion bizimi kandırcan her hafta takipdeyiz ö.b.g.z düstügünde m.yüzyilda düsüo arttıgında m.yüzyilda artiyor :)))))))))

ab 16 dir asil reytingi burda masal okuma her çarsamba deil hafta içi hafta sonu her gün reytingleri takip ediyorum

beyazsoy sallama yapmayalım 12 üstünde aliyor %99 kimi kandirion kendini bile kandiramion bizimi kandırcan her hafta takipdeyiz ö.b.g.z düstügünde m.yüzyilda düsüo arttıgında m.yüzyilda artiyor :)))))))))

ab 16 dir asil reytingi burda masal okuma her çarsamba deil hafta içi hafta sonu her gün reytingleri takip ediyorum

uzun süredir 12yi göremedi muhteşem yahu ne 12si. 11lerde doşaşıyor işte.. ab de 16 muhteşem için hayal 15. bile geçemedi bu hafta

dün kuzey güneyi izledim... güzeldi... reklam aralrında türkün uzayla imtihanına baktım.. yani o da çok güzeldi.. her iki diziyide tbrik ederim..

1040 kısı zaten turkıyeyı yansıtıyor vadıyı 10 mılyon kısı ızlıyosa orda 100 kısı ızleyecek. Vadı sızın sandıgınız kadar guclu degıl gercektede en fazla 13 alır

Muhtesem Yuzyil total'de artmis a/b'de dusmus ama yine'de Kuzey Guney'i 2'ye katlamis.Nedense hep diyoruz dusmeye basladiginda diziler her dizi dusuyor.Bence Muhtesem Yuzyil bu hafta Fatmagul'u gecicek.