19 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 4 20.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 6 30.0%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 9 45.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 5.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 15.0%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 1 5.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 15.0%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
10 reytingde nedir yalan dolan isler yazık

alakasi yok en az reyting almasi için dua ederdim :))))))
Yapma kreys. Sen Star Tv İçin izlemediğin Bir Çocuk Sevdim, Firar, Kalbim Dört Mevsim dizilerini bile savunursun. Fatmagülün 2ci gelmesini istesen de az farkla 2ci gelmesini isterdin kesinlikle buna eminim :)

Dedim memati 10kez ölup ölup dirilsin kimsenin umrumda deǧil kerim iş üstündeyken :))))) hele kerim sahilde yarim kalan isini yaparken reytingler gelsin siz ozaman gorun reytingi :)))))))

bu arada maç 22:05 de başladi bu anlik reytingte kurtlarin 10reytingine bakmayin mac coktan kurtlari 9lara dusurmustur :)))))

olayı basite indirgeme beyazsoy fatmagülde süper bir bölüm izliyoruz yine her karesi özenle işlenmiş fatmagülün senaryo yazarlarıda çok mükemmel işler çıkarıyor onlarıda kutluyorum..

alemin kralını izledim bnm için bu dizinin reytingi önemli değil türkiye de saçma diziler izlenirken devam etsin yeter:)

görüyoruz endgame fatmagül savunmalar falan :))))))))

Ya Fatmagül düşmüş diye yazmışım, neredeyse linç edecekler beni Fatmagül severler, ne savunması. :D

Ben tarafsızım. :)

Seni de tarafsızlığa davet ediyorum, Star'ı ve izlediğin dizileri savunmayı bırak, sadece gördüğünü yaz. :)

Destere' Alıntı:
olayı basite indirgeme beyazsoy
fatmagülde süper bir bölüm izliyoruz
yine her karesi özenle işlenmiş
fatmagülün senaryo yazarlarıda çok
mükemmel işler çıkarıyor onlarıda
kutluyorum..

bakiyorum diziye .... cannin sıkılmıyorsamiyorsa bire bir can sıkıyor :)))) klasik ece melek senaryosu mustafadan mektup gelmis kerim ona bozulmus :)))))) ne heycanli amanin :))))))

Bak son 5 haftanin senaryosunu yazayim. mustafa hapisten kacacak ve fatmagulu tekrar kaciracak kerim bu kez mustafayi vuracak dizi 3cocukla mutlu sinla bitecek.. (ihlamurlar altinda) :))))))))))

Son düzenleme:
Dedim memati 10kez ölup ölup dirilsin kimsenin umrumda deǧil kerim iş üstündeyken :))))) hele kerim sahilde yarim kalan isini yaparken reytingler gelsin siz ozaman gorun reytingi :)))))))

bu arada maç 22:05 de başladi bu anlik reytingte kurtlarin 10reytingine bakmayin mac coktan kurtlari 9lara dusurmustur :)))))

KARDEŞ EMİN OLMA OKADAR BELLİ OLMAS AZ Bİ FARKLA GEÇEBİLİR YADA GERİDE KALABİLİRİZ. VADİ Bu Hafta azda olsa hareketliydi

tüh ya tam saat 11 de kanal d de reklam vardı anlık reytingi fatmagülün 18 den 17 ye düşecek kötü oldu:))

Son düzenleme:
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD="align: center"]23.00[/TD]
[TD="align: center"]1.) KANAL D : 11.7 , 2.) TNT : 10.54 , 3.) SHOW TV : 2.95[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

fatmagül 1 reyting farkla gene 1. kvp 10lureytinglerde keşke 2 si de 5lere düşşe suskunlar ve alemin kralı yükselse

Fatmagul bu hafta gercektende mukemmeldi.. Romantizmi bayaa yüksekte tuttular bu bölümde, basta fatmagul olmakla beraber bütün izleyenlerinde ihtiyacı vardı böyle "ask'in konuşan" bölümlere, bide sonunuda Sezen aksu'nun o nadide sesiyle ve unutulmayanlar arasında olan şarkısı " tutuklu kaldım " eee daha ne olsun. :)