WesTxCoasT
Favori Üye
Yapma kreys. Sen Star Tv İçin izlemediğin Bir Çocuk Sevdim, Firar, Kalbim Dört Mevsim dizilerini bile savunursun. Fatmagülün 2ci gelmesini istesen de az farkla 2ci gelmesini isterdin kesinlikle buna eminimalakasi yok en az reyting almasi için dua ederdim )))))
hosunami gitti
Dedim memati 10kez ölup ölup dirilsin kimsenin umrumda deǧil kerim iş üstündeyken )))) hele kerim sahilde yarim kalan isini yaparken reytingler gelsin siz ozaman gorun reytingi ))))))
bu arada maç 22:05 de başladi bu anlik reytingte kurtlarin 10reytingine bakmayin mac coktan kurtlari 9lara dusurmustur ))))
Kreys, Star zaafın olduğu ortada. Senin bu huyundan vazgeçmeni çok isterdim.
hosuna mi gidio tnt izlerken kanald fatma gülün az farkla geçmesi bırak endgame nasi sevinion kesin fatma gül izliyordursun
Ya bu mesajın konuyla ne alakası var ? Bana bunun cevabını ver bakayım bi ama mantıklı olsun.
görüyoruz endgame fatmagül savunmalar falan )))))))
Destere' Alıntı:olayı basite indirgeme beyazsoy
fatmagülde süper bir bölüm izliyoruz
yine her karesi özenle işlenmiş
fatmagülün senaryo yazarlarıda çok
mükemmel işler çıkarıyor onlarıda
kutluyorum..
Dedim memati 10kez ölup ölup dirilsin kimsenin umrumda deǧil kerim iş üstündeyken )))) hele kerim sahilde yarim kalan isini yaparken reytingler gelsin siz ozaman gorun reytingi ))))))
bu arada maç 22:05 de başladi bu anlik reytingte kurtlarin 10reytingine bakmayin mac coktan kurtlari 9lara dusurmustur ))))
tüh ya tam saat 11 de kanal d de reklam vardı anlık reytingi fatmagülün 18 den 17 ye düşecek kötü oldu)
maç ilk devresi bitti
vadi fark atacak gibi
Saat 23:00 itibariyla <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>anlikreyting 'ler; 1.) KANAL D : 11.7 , 2.) TNT : 10.54 , 3.) SHOW TV : 2.95