12 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 4 16.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 8 32.0%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 9 36.0%
  • Sivasspor - Bursaspor Maçı (ATV)

Oy: 3 12.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Sen de Gitme (TRT 1)

Oy: 1 4.0%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 8.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 8.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
admin bende öyle düşünüyodum da resmen herkes durdu 10 saniye falan müdahele etmedi kimse inşallah ölmez ya isyan çıkar memati ölürse

dizi bitsede o 3 lüden kimse ölmez. cunku buyuk ihtimalle kv nin sinema filmleri devam edicektir . memati olurse sinema filmleri cıkmaz. cıkarsada cok sacma birsey olur.

bu arada tv izlemedim ama internetten suskunlar ve bir erkek bir kadını izledim

En gerçek tahminler şöyle :

1-) Suskunlar A/B'de zirvede yer alacak veya çok yakın olacak zirveye, 2-3 reyting artacak.

2-) Fatmagül çok düşecek, zira dün hiç bir şey olmadı, hiç bir grupta zirvede olmayacak.

3-) Vadi Total'de zirvede olacak, belki A/B'de de zirvede olabilir ama reytingi değişmeyecek.

En gerçek tahminler şöyle :

1-) Suskunlar A/B'de zirvede yer alacak veya çok yakın olacak zirveye, 2-3 reyting artacak.

2-) Fatmagül çok düşecek, zira dün hiç bir şey olmadı, hiç bir grupta zirvede olmayacak.

3-) Vadi Total'de zirvede olacak, belki A/B'de de zirvede olabilir ama reytingi değişmeyecek.

suskunlarin zirvede olmasi için fatma gül ve vadinin olmamasi ve yerine saçma bisey konması lazım bence :) düsük bi ihtimal

Fatmagül ne yapmis öyle. Süper gitmis. Açik ara zirvede yer almis. Seninle gurur duymaya devam ediyoruz Fatmagül..

FGSN zirvede tebrik ediyorum.

KVP dünkü müthis bölüme ragmen düsmüs inanamiyorum, Bursa-Sivas maci beklentilerin üstünde izlenmis belkide o etkilemistir ama bu düsüse anlam veremedim.

Suskunlar iki grubtada baya düsmüs, iki grubtada 4 reytimge Kadar düsmüs, oda mactan etkilenmis olanilir

Fatmagul iki grupta da yukselmis. Acik ara zirvede. Her iki grupta 3 reyting fark var arada
Kurtlar Vadisi Memati takviyesİ ise yaramamis. 8 reytinge dusmus. Demekki AGB'de dogruymus
Suskunlar buyuk olcude dusus yasamis
Beni Affet ataga gecerek AB'de ilk 10a girmis

Son düzenleme: