12 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 4 16.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 8 32.0%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 9 36.0%
  • Sivasspor - Bursaspor Maçı (ATV)

Oy: 3 12.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Sen de Gitme (TRT 1)

Oy: 1 4.0%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 8.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 8.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Sivas-Bursa maçı aslında iyi giderdi ama Sivas ilk yarıda 3 tane yiyince maçın heyecanı bitti millet kanal değiştirdi :D

Olur böyle düşüşler, Suskunlar toparlar. :D

Biri düştü mü,üstüne basmaya çalışmayalım. :D

İyi dileklerimizi sunalım. :D

Suskunlar tırpanlanmış.:)

1 Erkek 1 Kadın :( Çok iyiydi ama milyoner ve şanslı masa varken izleyen olmamış.

Son düzenleme:
endgame noluo sana istedigimi yazarim saygi cercevesinde

Yazıyorsun zaten. :D

Ben de istediğim mesajı eleştiriyorum. :D

Ben felaket senaryolarını hiç sevmiyorum, bu biliniyor herhalde.

Ayrıca ben mazlumun yanındayım, düşme olayının abartılmasını istemiyorum.

Bu kelime her zaman kullaniliyordu bildigim kadariyla. Ama yine de sorun olmamasi icin degistirdim

Bu hafta suskunlar ve vadi ciddi sekilde düsmüsler bence bunda macinda etkisi var, haftaya ikiside toparlayacaktir

vadi mactan etkilenmis

Vadiye gelince maçtan etkilenmiş, Suskunlar'a gelince "suskunlar share bak .d cok az .d" .

Bana iki mesaj arası büyük bir fark var gibi geldi.

Kısaca eleştirdiğim şu : Bazı dizileri koruyup, bazılarını kötülemeye çalışıyor gibisin.

Muhteşem Yüzyıl, Beni Affet ve Kurtlar Vadisi en çok koruduğun diziler ve bunların rakipleri de en çok kötülediklerin.

Belki yanlış anlamış da olabilirim tabi ama ben tarafsız yorumlar görmek istiyorum, eleştirim bu. :)

Evet vadi mactan etkilenmis ama sadece mactan degil. Günler uzadi ve havalar düzelmeye basladi o yüzden erkek izleyici eve daha gec saatte geliyor, hem suskunlar hemde kvp deki düsüsün sebebi bu!

Evet vadi mactan etkilenmis ama sadece mactan degil. Günler uzadi ve havalar düzelmeye basladi o yüzden erkek izleyici eve daha gec saatte geliyor, hem suskunlar hemde kvp deki düsüsün sebebi bu!

O etki bu hafta geçen haftadan daha az kanımca, çünkü öyle durumlarda tüm diziler düşüyor, sadece birkaçı değil. Mesela yarın tüm diziler düşük olacaktır sıcaklıklar nedeniyle. :)

Vadiye gelince maçtan etkilenmiş, Suskunlar'a gelince "suskunlar share bak .d cok az .d" .

Bana iki mesaj arası büyük bir fark var gibi geldi.

Kısaca eleştirdiğim şu : Bazı dizileri koruyup, bazılarını kötülemeye çalışıyor gibisin.

Muhteşem Yüzyıl, Beni Affet ve Kurtlar Vadisi en çok koruduğun diziler ve bunların rakipleri de en çok kötülediklerin.

Belki yanlış anlamış da olabilirim tabi ama ben tarafsız yorumlar görmek istiyorum, eleştirim bu. :)

tarafsiz görmüyorsun suskunlar tarafli davranion bak share si çok iyi olmasi lazım suskunlar anında tt oldu dün ama share alamamıs share almasını engelleyen tek maç deil geçen hafta show yayinlamamakla suskunlari hata etti

milleti soguttu
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]

[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]7[/TD]
[TD]SUSKUNLAR[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]20:31:47[/TD]
[TD]22:49:00[/TD]
[TD]01:35:32[/TD]
[TD]4,51[/TD]
[TD]11,73[/TD]
[/TR]