12 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 4 16.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 8 32.0%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 9 36.0%
  • Sivasspor - Bursaspor Maçı (ATV)

Oy: 3 12.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Sen de Gitme (TRT 1)

Oy: 1 4.0%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 8.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 8.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
tarafsiz görmüyorsun suskunlar tarafli davranion bak share si çok iyi olmasi lazım suskunlar anında tt oldu dün ama share alamamıs share almasını engelleyen tek maç deil geçen hafta show yayinlamamakla suskunlari hata etti

milleti soguttu
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]7[/TD]
[TD]SUSKUNLAR[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]20:31:47[/TD]
[TD]22:49:00[/TD]
[TD]01:35:32[/TD]
[TD]4,51[/TD]
[TD]11,73[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]8[/TD]
[TD]BENİ AFFET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]17:43:06[/TD]
[TD]18:37:50[/TD]
[TD]00:46:57[/TD]
[TD]3,29[/TD]
[TD]15,65[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ben taraflı davranmıyorum, ben ne Suskunlar'ı ne Vadi'yi ne de Fatmagül'ü izliyorum. :)

Hele Suskunlar'ı hiç izlemedim, sadece zapping sırasında. :D

Ama düştü diye de çok eleştirilmesi gerektiğini düşünmüyorum.

Şu anki mesajın oldukça masum ilkine göre, böyle devam et. :)

[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]18[/TD]
[TD]DİNLE SEVGİLİ[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]20:40:02[/TD]
[TD]21:47:51[/TD]
[TD]00:54:42[/TD]
[TD]3,39[/TD]
[TD]8,21[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ve
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]14[/TD]
[TD]ŞANSLI MASA[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]23:14:02[/TD]
[TD]24:42:01[/TD]
[TD]01:13:08[/TD]
[TD]3,59[/TD]
[TD]13,20[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Fena Gitmemişler :)

Şamir'in öldüğü sahneyi nasıl izlemedim ben ya. Neyse haftaya özetinden izlerim.

Memati'nin vurulduğuna üzüldüm. Ama ölmez bence. Polat vurulup denize düştüğü halde bile ölmedi. Memati mi ölecek :D

Reytingler haftaya yükselir bence. Totalde 10 reytingi geçer :)

Vay vay şok şok kurtlar yine dağılmış :)))))))) artık kurtlar çiftli rakamalara bu gidişle hasret kalacak. tns gelse kurtlar iyice allak bulak olacak gibi....

daha öncede dedim Suskunlar ve kurtlar birbirini yiyecek bu iş en çok fatma gule yarayacak diye öyle olmaya devam ediyor :)))))) ayrıca geçen hafta kolaj yayınlamak suskunlari acayip bozmuş. neden geçen hafta böyle bir karar verdiler hiç anlamadim.

ayrıca dikkatinizi çektiği show tv dizilerinin yeni bölümüyle ozetlerı ab de birbirine çok yakın oran alıyor. sanki sbt te show tvnın 3 reytingi var üstüne programın reytingi geliyor. özet ve kendisi bu kadar yakın reyting ilginç. dunde tuı de oldu tekrarla kendisi kadar reyting alıyor. bu işte bir iş var

Vay vay şok şok kurtlar yine dağılmış :)))))))) artık kurtlar çiftli rakamalara bu gidişle hasret kalacak. tns gelse kurtlar iyice allak bulak olacak gibi....

daha öncede dedim Suskunlar ve kurtlar birbirini yiyecek bu iş en çok fatma gule yarayacak diye öyle olmaya devam ediyor :)))))) ayrıca geçen hafta kolaj yayınlamak suskunlari acayip bozmuş. neden geçen hafta böyle bir karar verdiler hiç anlamadim.

ayrıca dikkatinizi çektiği show tv dizilerinin yeni bölümüyle ozetlerı ab de birbirine çok yakın oran alıyor. sanki sbt te show tvnın 3 reytingi var üstüne programın reytingi geliyor. özet ve kendisi bu kadar yakın reyting ilginç. dunde tuı de oldu tekrarla kendisi kadar reyting alıyor. bu işte bir iş var

Az izlenen dizilerde öyle olması normal, hatta Son gibi çok az izlenen dizilerde özet yeni bölümü geçiyor. :)

Bu arada müge anli bir kactır yüksek reyting alıyor yine bir katil mi yakaladı ne :))))))))))

Evet Fatmagul 12 reyting almis Vadi ise 9 reyting.Takas her hafta oldugu gibi yine zirvedeyiz dedi bu hafta 2 reyting fark var.Vadi bundan sonra zirveyi cooooook zor gorur Fatmagul varken gelecek hafta ise zirvede olma sansi hic yok bence.Fatmagul yine cok iyidi.

Endgame' Alıntı:
Az izlenen dizilerde öyle olması normal,
hatta Son gibi çok az izlenen dizilerde
özet yeni bölümü geçiyor.
suskunlar 4.5 reyting alıyor neresi düşük. tuı de 4 reyting civari alıyor.

müge anlı mümkünlüde hersey mümkün :D

vadi süper özeti az kaldi suskunlari geçiomus yok artık fark olurda bukadar fazlasi :D

Son düzenleme: