12 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 4 16.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 8 32.0%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 9 36.0%
  • Sivasspor - Bursaspor Maçı (ATV)

Oy: 3 12.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Sen de Gitme (TRT 1)

Oy: 1 4.0%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 8.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 8.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Perşembe neler oldu ?

Fatmagül'ün Suçu Ne mi ? Kurtlar Vadisi Pusu mu ? Hangisi zirvede yer aldı ?

Suskunlar bir haftalık aranın ardından nasıl reytingler aldı ?

Sonuçlar belli oldu...

Fatmagül'ün Suçu Ne iki grupta da yine zirvenin sahibi oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu ve Suskunlar bu hafta düşüş yaşadılar.

Kurtlar Vadisi Pusu, ikinci sıradaki yerini korumasında rağmen A/B'de 9 reyting altında kaldı.

Suskunlar hem sıralama hem reyting olarak geriledi.

Sivasspor - Bursaspor maçı aldığı reytinglerle ATV'yi sevindirdi.

Fox'ta Dinle Sevgili'nin çıkışa geçmesi dikkat çekti.

Son düzenleme:
KURTLAR VADİSİ PUSU yu izledim.açık ve net söylüyom bu bölüm 1.olamazsak bile bi daha ki bölüm kesin 1.yiz %100.yok böyle bi bölüm muhteşemdi şamir gitti şahmeran gitti inci gidebilir memati ölecek mi? inanılmaz merakla bekliyorum haftaya perşembeyi böyle yerde biter mi be pana gelde bekle 1 hafta

KVP yi izledim bu hafta gercekten süper ötesi bir bölümdü. Aksiyon sahneleri bomba gibiydi shamir ve sahmaran öldü, pusat ziya nin elini öptü her sahnesi Eski vadi yi andiriyor izleyenler bilirler, Mete ile kara nin arasinda Savas basladi, inci suikaste ugradi ve sonunda memati nin kalbi durdu bence ölebilir cünkü kimse birsey yapmadi 10 saniye boyunca memati yi izlediler ve polat in gözleri doldu

Suskunlar'ı izledim yine çok güzel bir bölümdü.İlk 3'de olur diye düşünüyorum

inanılcak gibi değil ya memati nasıl ölür aklımdan bile geçirmek istemiyorum ama ölme ihtimali var senaristler sakın yapmayın böyle bişey sakın

Memati ölmez finale kadar, dert etmeyin. Ölecek olsa haberi düşerdi zaten. :)
admin bende öyle düşünüyodum da resmen herkes durdu 10 saniye falan müdahele etmedi kimse inşallah ölmez ya isyan çıkar memati ölürse

Kurtlar Vadisi Pusu film tadında bir bölümle karşımıza çıktı herşey güzeldi ta ki son sahneye kadar ama öleceğini sanmıyorum bunlar efsunlu adamlar.

Ozan bazi sitelerde gürkan uygunun önümüzdeki sezon icin baska bir diziyle anlastigi ve bu yüzden ölecegi yaziyor. Bu haberide kv setinde calisan biri paylasmis

Kurtlar Vadisi Pusu dizisini izledim ve yine müthiş bir bölümdü.

memati ölürse nolur düşünmek bile istemiyorum

Şahmeran ve Shamir, Polat Alemdar tarafından öldürüldü. Şahmeran'ı öldüren Mete ve Yaşar'ın katkısıyla Kara ilan edildi ve bu arada Kara'ya gösterilen ilgi müthişti. Memati'nin vurulması ve ölüme yakın olması diziyi iyice heyecanlandırdı.

Memati'ye birşey olduğunu düşündüğümüzde dizinin çok saçmalayacağını düşünüyorum. Polat Alemdar sanki boşlukta kalacak ve Polat Alemdar yanlış kararlar verecektir. Memati asla ölmemeli, ölürse dizinin bir anlamı kalmaz.

Memati'nin ölmesi demek dizinin bitmesi demektir. Polat Alemdar, Memati Baş ve Abdülhey Çoban öldüğünde dizi bitmiş demektir.