Ben iktisat okumuyorum![]()
ders çalıştır diyo daha ne okuduğunu bilmiyo
Ben iktisat okumuyorum![]()
Ne okuyosun? İşletme mi? :GDG: İktisat beynim de yer ettı Ufuk Hoca sayesinde herkes İktisat okumalı diye düşünüyorum.![]()
Ne işletmesi yaDirek İstatistik okuyorum ben
![]()
ama istatistik işletme iktisat maliye hep aynı şeyleri çağrıştırıyor insanlarabencede sen işletmeci gibi duruyorsun besalet
![]()
Çağlar abi herşeyden anlar ama bence bunlar için zaman kaybetmeye değmez![]()
Sen şuan üniversitede değil misin??Hepsi yakın gibi ama benden işletmeci olmaz ben halimden memnunun
Sağol ama zormuş galiba istatistik bilmiyorum bende dolayısıyla bayaa bi zaman harcamak lazım istatistiğe![]()
Ne işletmesi yaDirek İstatistik okuyorum ben
![]()
ama istatistik işletme iktisat maliye hep aynı şeyleri çağrıştırıyor insanlarabencede sen işletmeci gibi duruyorsun besalet
![]()
Çağlar abi herşeyden anlar ama bence bunlar için zaman kaybetmeye değmez![]()
Hepsi yakın gibi ama benden işletmeci olmaz ben halimden memnunun
Sağol ama zormuş galiba istatistik bilmiyorum bende dolayısıyla bayaa bi zaman harcamak lazım istatistiğe![]()
Sen şuan üniversitede değil misin??![]()
İstatistikte ne var ya??Üniversitedeyim ama hazırlıktayım
@Polyanna kızım daha bölüme geçmedim hazırlıktayım nasıl anlıyım istatistikten![]()
İstatistikte ne var ya??Mod,medyan,çeyrekler açıklığı,daire grafiği,sütün grafiği vb.
![]()
En kolay bölümü almışsın hala konuşuyonOnlar basit ya onlarda ne varAma tahminimce bunlar yoktur sadece
![]()
En kolay bölümü almışsın hala konuşuyon![]()
Kazanırsın bea kasmaAlmışsın derkenKAzanıp gidiyorsun nereden alacan
![]()
Üniversitedeyim ama hazırlıktayım
@Polyanna kızım daha bölüme geçmedim hazırlıktayım nasıl anlıyım istatistikten![]()
En kolay bölümü almışsın hala konuşuyon![]()
Bu sohbet hala devam ediyor mu ya ?![]()