Besalet bize İstatistik Çalıştır!

heh destere geldi kadro tamamlandı. :F yok uyuduk canım bunlar ikizlerimiz. :d

Çağlar dışladın çocuğu bir özür bile dilemiyorsun, seni Goethe sevenler klübünden çıkarıyorum. :d

hmmm bizim de çarşamba bitiyor sınavlar, ondan sonra rahatız Haziran'a kadar :) Çağlar kaçtı görüyor musun konuyu sana bırakıp. :d

çağların istatistiği sıfır o yüzden kaçtı insan bilmediği bişeyi nasıl anlatsınki:))

matematikle benimde aram yok hatta matematiği çağrıştıran hiç bişeyle aram yok iktisattan bile nefret ediyorum:)

ay biz de aynı durumdayız işte. :T ama Çağlar iktisat okuyor bilmesi lazım. :GDG: sen siyasal bilimler okuyorsun normaldır. :D

evet kurtuldum ya hiç sorma :)

şimdide hukukla boğuşuyoruz çok kazma bir ders insanı çileden çıkarıyor siyasi taihle aram süper keşke hep öyle olsa..

senin bölüm neydi poli

ay o hukuk kitapları ezberlenecek gibi değil, otobüste öğrencilerin halini görüyorum da. :GDG:

benim bankacılık benim de derdim sayısal dersler işte özellikle mat 2. Hiç mat 2 görmemiş birine mat2 gösteriyorlar. :5:

ay o hukuk kitapları ezberlenecek gibi değil, otobüste öğrencilerin halini görüyorum da. :GDG:

benim bankacılık benim de derdim sayısal dersler işte özellikle mat 2. Hiç mat 2 görmemiş birine mat2 gösteriyorlar. :5:

niye derdin neydi o bölümü zorlamı seçtirdiler:)

Vallahi 21 tercih yaptım sadece 2 tanesini bankacılıktı. 18. ve 19. tercihim gitti 19. tercihim geldi, düşün bendeki şansı. :T

ama bitirince mesleğin hazır bitirmeye de bitirirsin öylede biter böylede..

bu arada besalet ben yokken beni savunursun dedide hiç savunamadım ne desemki savunmak için:))

ama bitirince mesleğin hazır bitirmeye de bitirirsin öylede biter böylede..

bu arada besalet ben yokken beni savunursun dedide hiç savunamadım ne desemki savunmak için:))

onun savunulacak bir tarafı yok ne yazık kı avukat bey. :D Resmen Orçun'u dışladı, onu konudan atın o zaman dedi. :d sonrada inkar ediyor. :GDG: neyse ben de artık yatmalıyım geç oldu sabah sınava çalışacağım :( iyi geceler :GDG:

onun savunulacak bir tarafı yok ne yazık kı avukat bey. :D Resmen Orçun'u dışladı, onu konudan atın o zaman dedi. :d sonrada inkar ediyor. :GDG: neyse ben de artık yatmalıyım geç oldu sabah sınava çalışacağım :( iyi geceler :GDG:

besalet süper biridir iyi biridir hiç kimse ona laf söyleyemez:))

giderayak detekleyeyimde görevimi yapmış olayım:)

iyi geceler poli...