7 Nisan 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 5 22.7%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 1 4.5%
  • Survivor (Show)

Oy: 9 40.9%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• İffet (Star)

Oy: 2 9.1%
  • Yeni Bir Hayat (Star)

• Lale Devri (Fox)

Oy: 3 13.6%
  • Şefkat Tepe (STV)

• Elde Var Hayat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
pazar günü star güya kaliteli filmler koyacaktı büyük umutlarla bekledik onlarda hep ıvır zıvır çocuk işi çıktı.. bir tane elle tutulur film yok..
yine pazar günü trt deki western kuşağına kaldık bence sinema açısından hala kaliteli filmler yayınlanıyor özel kanallarda ise eskiden kanald nin cumartesi akşamına koyduğu güzel filmler vardı hatta birini geçen haftalarda izlemiştim.. şimdi cumartesi akşamına aldılar benim keşanlıyı..
kanal d de de film kalmadı sanırım..

Bu Haftaki Film Güzel Demir Adam Kesin izlenir :) hiç olmassa marka

pazar günü star güya kaliteli filmler koyacaktı büyük umutlarla bekledik onlarda hep ıvır zıvır çocuk işi çıktı.. bir tane elle tutulur film yok..
yine pazar günü trt deki western kuşağına kaldık bence sinema açısından hala kaliteli filmler yayınlanıyor özel kanallarda ise eskiden kanald nin cumartesi akşamına koyduğu güzel filmler vardı hatta birini geçen haftalarda izlemiştim.. şimdi cumartesi akşamına aldılar benim keşanlıyı..
kanal d de de film kalmadı sanırım..

Filımler hem pahalı hemde az reytingi var. onun için kanallar filim yayınlamaktan çekiniyor. onun için nerde ucuz oraya yerles mantikla filim seçiyorlar.
gerçi ben 3-4 yıldır film izlemiyorum amerikan filmleri kendini tekrar edip duruyor aynı konuları ısıt ısıt koy. yada robotlu canavarli çocuk karakterleri üret iki efekt yap sinema diye millete sunuyorlar.

ama kesanlı biterse kanal d cumartesi kalite kaybından olmemek için cumartesi iyi filmler koyacaktır :)))))))))

Atv on kez yayinladi. hafif çocuk işi gibi duruyor. ama amerıkanın afganistandaki silah ticaretine iyi eleştiri getiriyor. güzel film

ilginçtir 10 kez yayınlandığı halde ben izlememişim nasıl olmuş hayret..
demekki ben o sıralar akasya durağını izliyormuşum:)

ilginçtir 10 kez yayınlandığı halde ben izlememişim nasıl olmuş hayret..
demekki ben o sıralar akasya durağını izliyormuşum:)

10 Kez dedim 3-4 kez rahat yayinladi ama hep yaz başı yada bayramlarda, onda ızlememıssındir. bide robotlu robotlu olunca çocuk filmi zannetmiş olabilirsin :))))))))

survivor açık ara 1. olmuş bugün reytingleri katlar oyunlar süper :D şefkat tepe yine süper gitmiş 3.olmuş.akasya durağı iyi başlamış.iffet çok kötü oranlar alıyo bu dizi seneye de sürerse 1 reytinge düşer

10 Kez dedim 3-4 kez rahat yayinladi ama hep yaz başı yada bayramlarda, onda ızlememıssındir. bide robotlu robotlu olunca çocuk filmi zannetmiş olabilirsin :))))))))

bak bu ikinci şık daha doğru robotlu mobotlu olunca kesin çocuk filmi sanmışımdır şimdi bu lafı dedin yarın bu filmi izleme isteğim zayıfladı:))
amerikan filmlerinde kalite yok diyorsun ama oscar a aday gösterilen filmler genelde çok gişe yapan uyduruk filmler değil kaliteli filmler.. ayrıca son yıllarda iran filmleride çok büyük başarılar alıyor cennetin rengi diye bir film izledim süperdi sade bir anlatımı var ama 100 tane rambo filmini yanyana koysan o filmin tırnağı yapmaz..

survivor açık ara 1. olmuş bugün reytingleri katlar oyunlar süper :D şefkat tepe yine süper gitmiş 3.olmuş.akasya durağı iyi başlamış.iffet çok kötü oranlar alıyo bu dizi seneye de sürerse 1 reytinge düşer
4 Reyting düsmüs dahada düser gibi :) survivor 6 7 reytinglere kadar düser ab akasya duragi vasat gitmis çok kötü baslamis yakında yayindan kaldırılır bence

iffet hertürlü daha iyi ab reklamcilar önem verdigi için ab grubu çok daha önemli :D

bak bu ikinci şık daha doğru robotlu mobotlu olunca kesin çocuk filmi sanmışımdır şimdi bu lafı dedin yarın bu filmi izleme isteğim zayıfladı:))
amerikan filmlerinde kalite yok diyorsun ama oscar a aday gösterilen filmler genelde çok gişe yapan uyduruk filmler değil kaliteli filmler.. ayrıca son yıllarda iran filmleride çok büyük başarılar alıyor cennetin rengi diye bir film izledim süperdi sade bir anlatımı var ama 100 tane rambo filmini yanyana koysan o filmin tırnağı yapmaz..

Oskar zaten amerikan filmleri yada yahudi filmlerini pazarlama yeri oskari pek ciddiye almamak lazım... iran sınaması iyi bizim nuri bilge ile cagan irmak karisimi filmler yapıyorlar. bazende fazla cagana kaçıp arabex damardan milleti dagitiyor :))))) bak zeki demirkubuzun filmleri tam ıran sınaması gibi özelikle kader ve masumiyet süper filmler ızlemedıysen izle zaten iki film birbirinin devamı

Oskar zaten amerikan filmleri yada yahudi filmlerini pazarlama yeri oskari pek ciddiye almamak lazım... iran sınaması iyi bizim nuri bilge ile cagan irmak karisimi filmler yapıyorlar. bazende fazla cagana kaçıp arabex damardan milleti dagitiyor :))))) bak zeki demirkubuzun filmleri tam ıran sınaması gibi özelikle kader ve masumiyet süper filmler ızlemedıysen izle zaten iki film birbirinin devamı

bizim filmler o ayarı tuttursa bizde ödül alırdık iran filmi bu yıl en iyi yabancı oscarı aldı..bizde tık yok:) oscarlı filmlerin çoğunluğu kaliteli dedim ya bir rambonun oscar aldığını göremezsin yada tamamen aksiyondan oluşan filmlerin oscar aldığını göremezsin oscar verilen filmler arasında bir iki tanesi haksız ödül almış olabilir ama geneli çok iyi filmdir..

şu anda star pazar günleri sadece oscar a aday olan ya da oscarda ödül alan filmleri yayınlasa çok süper bir iş başarmış olur ama onun yerine daha çok saçmasapan aksiyonlardan oluşan yada çocukların bile izlemekten sıkıldığı filmler yayınlıyor.. ama kaliteli fim sanırım pahalıya geliyor o açıdan insanları çerezlik filmlerle oyalayıp duruyorlar..

Süper bi başlangıç cidden bu kadarını beklemiyordum :D

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]4[/TD]
[TD] AKASYA DURAĞI[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 19:58:02[/TD]
[TD] 22:15:27[/TD]
[TD] 01:52:24[/TD]
[TD] 5,82[/TD]
[TD] 16,31[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Şu anda 32 üyemiz bu konuya göz atıyor. (7 kayıtlı üye ve 25 misafir.)

her zaman ki reyting sonuçlarındaki gibi herkes buraya toplanmış :)

survıvor izledim bence yükselecek haftaya az bir şey birinciliğini korurken ab'de düşer haftaya ab'de akasya durağı iyice gerilir totalde aynı sırada nasıl seyrediyorlar o saçma sapan diziyi hala aklım almıyor :F

Survivor superdi hele'ki Bu Aksam en iyi Gonullulerden Sansin hafizasini kaybediyor hic bir sey hatirlamiyor odul oyunu,dokunulmazlik,ada konseyi hepsi var , ayrica Akasya Duragi Survivor'u hayatta gecemez.

Survivor superdi hele'ki Bu Aksam en iyi Gonullulerden Sansin hafizasini kaybediyor hic bir sey hatirlamiyor odul oyunu,dokunulmazlik,ada konseyi hepsi var , ayrica Akasya Duragi Survivor'u hayatta gecemez.
hayatta imkansız diye bir şey yoktur yeğen :D survivor bitsin ondan sonra 50 yıl daha yayınlansın akasya durağı o zaman mutlaka geçer senaristi değişir çünkü :F :F :d :D