7 Nisan 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 5 22.7%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 1 4.5%
  • Survivor (Show)

Oy: 9 40.9%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• İffet (Star)

Oy: 2 9.1%
  • Yeni Bir Hayat (Star)

• Lale Devri (Fox)

Oy: 3 13.6%
  • Şefkat Tepe (STV)

• Elde Var Hayat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
- İffet yine 3-4 reytingle yine yaklaşık aynı sıraları almış. Potansiyel bu kadar. Hafta içine alınsa erir gider.

- Akasya Durağı totalde 6 reytinge, 20 share'e dayanmış. Gerçekten çok iyi başladı. Görünüşe göre bu reytingleri devam ettirecek gibi. Kanal D yine ustalığını kullandı, cumartesi gününü kurtardı.

- Survivor A/B'de fazla erimiş.:S Ama yine çok güzeldi.:)

- Star Haber A/B'de ilk 100'e girememiş!!! Total'de ise 75.sırada. Anlaşılan Star Haber'i kimse takmıyor.

iffet ab fark atio akasya durağine 1.5 reyting potansiyal bukadar akasya duraği 5:60 aliyo totalde çok iyi abde berbat ötesi gitmis 3 reyting neki ama yine iyi kazanmak için 1 dakika göre çok iyi :)

- İffet yine 3-4 reytingle yine yaklaşık aynı sıraları almış. Potansiyel bu kadar. Hafta içine alınsa erir gider.

- Akasya Durağı totalde 6 reytinge, 20 share'e dayanmış. Gerçekten çok iyi başladı. Görünüşe göre bu reytingleri devam ettirecek gibi. Kanal D yine ustalığını kullandı, cumartesi gününü kurtardı.

- Survivor A/B'de fazla erimiş.:-S Ama yine çok güzeldi.:)

- Star Haber A/B'de ilk 100'e girememiş!!! Total'de ise 75.sırada. Anlaşılan Star Haber'i kimse takmıyor.

iffetin ve keşanlının gerçek reytingleri 7 civarıdır... sbt de böyle durum malesef..
star haberi kurtarmaları için uğur dündarın tekrar gelmesi lazım..

iffet ab fark atio akasya durağine 1.5 reyting potansiyal bukadar akasya duraği 5:60 aliyo totalde çok iyi abde berbat ötesi gitmis 3 reyting neki ama yine iyi kazanmak için 1 dakika göre çok iyi :)

Sonuçta Akasya Durağı 6 reytinge yaklaşmış. İffet 4 reytingin üzerine zor çıkmış a/b'de.

İffet totalde 3.61 reyting almış.
Akasya Durağı a/b'de 2.99 reyting almış.
Aralarında sadece 0.62 fark var.
Akasya Durağı a/b'de berbat ötesiyse İffet de totalde berbat ötesi oluyor o zaman.

iffetin ve keşanlının gerçek reytingleri 7 civarıdır... sbt de böyle durum malesef..

iffet reytingleri çok iyi ilk 10 çıkmaz agb deyken hatta y.sizsiniz geçiodu ama malesef sbt reytinglerini düsürdü o halde bile

ab kazanc açisindan akasya duragini geçmeyi bilmis yeni bir hayat bile akasya duragini geçmis

Kesinlikle Uğur Dündar'a yaptıkları saçmalığı düzeltip geri almaları gerekiyor.

Kesinlikle Uğur Dündar'a yaptıkları saçmalığı düzeltip geri almaları gerekiyor.

saçmalık değil kendi kasindi ugur dündar çokda fifi o oldugunda stv haberi izlioduk biz o gitti starla atv haber arasi zapit yapiyoruz gerisi beni baglamaz

Sonuçta Akasya Durağı 6 reytinge yaklaşmış. İffet 4 reytingin üzerine zor çıkmış a/b'de.

İffet totalde 3.61 reyting
Akasya Durağı a/b'de 2.99 reyting almış.
Aralarında sadece 0.62 fark var.
Akasya Durağı a/b'de berbat ötesiyse İffet de totalde berbat ötesi oluyor o zaman.

iffet Agb reytinglerini çıkartayım sana :) ilk 3ten istersen bak geçmise sbt reytingleri böle olur tns gelince asıl reytingleri görücez

[TABLE="class: rating, width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 95"]TARIH[/TD]
[TD="width: 271, colspan: 5"]26/11/2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]HEDEF KITLE[/TD]
[TD="colspan: 5"]TOTAL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]S NO[/TD]
[TD]PROGRAM ADI[/TD]
[TD][SUB]KANAL[/SUB][/TD]
[TD]BASLANGIC[/TD]
[TD]SURE[/TD]
[TD]BOLUM[/TD]
[TD](R) AMR %[/TD]
[TD]SHR %[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]YETENEK SIZSINIZ TURKIYE[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]20:59:42[/TD]
[TD]2:01:33[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]8,20%[/TD]
[TD]21,91%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]IFFET[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]20:45:26[/TD]
[TD]1:57:26[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]8,20%[/TD]
[TD]21,43%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="width: 190"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]HEDEF KITLE[/TD]
[TD="colspan: 5"]A/B[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]S NO[/TD]
[TD]PROGRAM ADI[/TD]
[TD]BASLANGIC[/TD]
[TD]SURE[/TD]
[TD]BOLUM[/TD]
[TD](R) AMR %[/TD]
[TD]SHR %[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]8,25%[/TD]
[TD]23,09%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]IFFET[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]7,98%[/TD]
[TD]22,21%
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sbt iffetin reytinglerini eritti :)

Son düzenleme:
saçmalık değil kendi kasindi ugur dündar çokda fifi o oldugunda stv haberi izlioduk biz o gitti starla atv haber arasi zapit yapiyoruz gerisi beni baglamaz

uğur dündarla star arasındaki problemleri bilmediğin için kendi kaşındı diyemezsin, uğur dündar bağımsız habercilikten yana ama artık bağımlı habercilik yapılıyor iktidarın dümen suyunda olmayan gazeteciler işinden oluyor..

o gitmeden stv haberi izliyormuşsun ama o dönem star haber reytingi 6 veya 7 civarıydı şimdi sen star haberi izliyorsun ama reytingi 2 yi geçmiyor .. demekki halkın geneli senin gibi düşünmüyor kreys..

iffet Agb reytinglerini çıkartayım sana :) ilk 3ten istersen bak geçmise sbt reytingleri böle olur tns gelince asıl reytingleri görücez

[TR]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]HEDEF KITLE[/TD]
[TD="colspan: 5"]TOTAL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]S NO[/TD]
[TD]PROGRAM ADI[/TD]
[TD]BASLANGIC[/TD]
[TD]SURE[/TD]
[TD]BOLUM[/TD]
[TD](R) AMR %[/TD]
[TD]SHR %[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]8,20%[/TD]
[TD]21,91%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]IFFET[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]8,20%[/TD]
[TD]21,43%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="width: 190"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]HEDEF KITLE[/TD]
[TD="colspan: 5"]A/B[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]S NO[/TD]
[TD]PROGRAM ADI[/TD]
[TD]BASLANGIC[/TD]
[TD]SURE[/TD]
[TD]BOLUM[/TD]
[TD](R) AMR %[/TD]
[TD]SHR %[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]8,25%[/TD]
[TD]23,09%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]IFFET[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]7,98%[/TD]
[TD]22,21%
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sbt iffetin reytinglerini eritti :)

yahu canım arkadaşım şuan önümüzde sbt listesi var ve sen bu listeye göre akasya durağı a/b'de berbat ötesi dedin. Ben de eğer öyleyse iffet de totalde berbat ötesi oluyor dedim. :D Agb nerden çıktı.

yahu canım arkadaşım şuan önümüzde sbt listesi var ve sen bu listeye göre akasya durağı a/b'de berbat ötesi dedin. Ben de eğer öyleyse iffet de totalde berbat ötesi oluyor dedim. :D Agb nerden çıktı.

neden ozaman agb deyken iffet 7 reyting 8 reyting civarlari aliodu hiç düsmüodu sebebi sbt

stv trt el birliği yaptigini beyazsoy gecen bir haber paylasmıstı orda gördük dikkat et bak geçmise dön stv ilk 100e dahi zor giriodu reytinglerde

sbt geldi 6.Kanal Oldular :) ama bu gecici tns gelince tepe taslak olur stv

totalde akasya ab de iffet geçmis iste birine iyi potansiyeli bu dedinde bende gerçek potansiyelini gösterdim sana

Iffet yükselmis, sevindim. :)

Yeni Bir Hayat da basarilig idiyor.. Show'da 9 dakika yayinlanan "Hayata Gülümse" programi da çok iyi gidiyor.

Endgame , orta yok ama onla geçen hafta iddiaya girmiştik. akasya durağı rahat ilk 5 de olur 5 reyting alır diye oda imkansız demişti.

bu çocuk deneklı sbt de akasya durağının başarısı süpriz değil. hatta geçen hafta demiştik acuna giden çocuk seyirciyi akasya durağı geri alır bu akasya durağı en cok acunu döver diye geçen haftaki tahminler tutmus gözüküyor.

Endgame , orta yok ama onla geçen hafta iddiaya girmiştik. akasya durağı rahat ilk 5 de olur 5 reyting alır diye oda imkansız demişti.

bu çocuk deneklı sbt de akasya durağının başarısı süpriz değil. hatta geçen hafta demiştik acuna giden çocuk seyirciyi akasya durağı geri alır bu akasya durağı en cok acunu döver diye geçen haftaki tahminler tutmus gözüküyor.

ewt benimde tahminlerim tuttu ama abde akasya vasat dedim vasat çıktı

bundan sonra acuna karşı akasya durağını destekleyeceğim gerçi ikiside benim için izlenmeye değecek proğramlar değil ama kötünün iyisinden yanayım:))

neden ozaman agb deyken iffet 7 reyting 8 reyting civarlari aliodu hiç düsmüodu sebebi sbt

stv trt el birliği yaptigini beyazsoy gecen bir haber paylasmıstı orda gördük dikkat et bak geçmise dön stv ilk 100e dahi zor giriodu reytinglerde

sbt geldi 6.Kanal Oldular :) ama bu gecici tns gelince tepe taslak olur stv

totalde akasya ab de iffet geçmis iste birine iyi potansiyeli bu dedinde bende gerçek potansiyelini gösterdim sana

İffet'in AGB'de son ölçülen reytingine bakarsak,

4.İffet 6.38 total
5.İffet 5.38 a/b

yani AGB'de de İffet'in reytingleri erimeye başlamış.:)

ewt benimde tahminlerim tuttu ama abde akasya vasat dedim vasat çıktı

Ab de akasya durağı kötü ama yahşi cazibeyi geçmiş .. sbt ye göre böyle olacağı açıktı ama endgame bi türlü reytıngleri goremiyordu. sanırım kendısıde kötü tahmin yaptigini kabul edip istifa etti siteden :)))))))

bundan sonra acuna karşı akasya durağını destekleyeceğim gerçi ikiside benim için izlenmeye değecek proğramlar değil ama kötünün iyisinden yanayım:))

Acunun karşısında düzgün dizi yok hepsi pörsümüş diziler. yoksa cumartesi survıvor berbat. yine pazar pazartesi kim elenecek diye millet bakıyor. (sbt de bu durum böyle normalde acun daha az izleniyor )sen atv de bir sarkısın senin başladığı vakte bakacan cumartesi acuna kabus olacak :))))))) acunu sevmeyenler için bir şarkısin sen serum olacak :))))))

Acunun karşısında düzgün dizi yok hepsi pörsümüş diziler. yoksa cumartesi survıvor berbat. yine pazar pazartesi kim elenecek diye millet bakıyor. (sbt de bu durum böyle normalde acun daha az izleniyor )sen atv de bir sarkısın senin başladığı vakte bakacan cumartesi acuna kabus olacak :))))))) acunu sevmeyenler için bir şarkısin sen serum olacak :))))))

neden alternatifim bu kadar darki.. ya acun ya akasya durağı yada bir şarkısın sen:) .. hepside bana hitap etmiyor o saate kaliteli sinema koyan bir kanal olsa süper olurdu...

Şefkat Tepe'yi izledim :) Dün akşamki bölüm hakkında yorumum şöyle :

Asvart Arta işi bitti diyebiliriz artık. Dizi artık yeni senaryolara dönmüş. Şimdide önceden astsubay olanların örgüte katılmalarını ele alacak. Dizinin bu bölümü bol çatışmalı ve aksiyonlu olmuş. Bazı yerler duygusaldı. Yine genel olarak çok iyi bir bölümdü :)

Akasya Durağı'nın Totalde ilk 5'e, A/B'de ise ilk 10'a gireceğini tahmin etmiştim. Tuttu :):)

neden alternatifim bu kadar darki.. ya acun ya akasya durağı yada bir şarkısın sen:) .. hepside bana hitap etmiyor o saate kaliteli sinema koyan bir kanal olsa süper olurdu...

Mecbur kanallar hafta sonu büyükler dışında gezmede mecbur kanallar cumartesi çocuklara yönelik işler koyuyor . hele yaz geldi artık buyuklere yönelik hiç bir şey cumartesi tutmaz. sansına küs :))))

Mecbur kanallar hafta sonu büyükler dışında gezmede mecbur kanallar cumartesi çocuklara yönelik işler koyuyor . hele yaz geldi artık buyuklere yönelik hiç bir şey cumartesi tutmaz. sansına küs :))))

pazar günü star güya kaliteli filmler koyacaktı büyük umutlarla bekledik onlarda hep ıvır zıvır çocuk işi çıktı.. bir tane elle tutulur film yok..
yine pazar günü trt deki western kuşağına kaldık bence sinema açısından hala kaliteli filmler yayınlanıyor özel kanallarda ise eskiden kanald nin cumartesi akşamına koyduğu güzel filmler vardı hatta birini geçen haftalarda izlemiştim.. şimdi cumartesi akşamına aldılar benim keşanlıyı..
kanal d de de film kalmadı sanırım..