FF Futbol Ligi 19.Hafta Sonunda En İyi Menajerler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyunda yapılabilecek bir hile yok fakat transferler konusunda bir açık var capslock'ta bu açıktan iyi faydalanmış. :)

Açık şu 20-25 milyon civarı değeri olan oyuncuları 40 milyon civarından satışa koyduğunuzda mutlaka satılıyor ve kar ediyorsunuz. Fakat bunu daha abartırsanız oyuncu satılmaz. Bu akşam yapacağım düzenlemeyle bu aradaki uçurumu ortadan kaldıracağım ve al-sat işlerinden haksız kazanç elde edilemeyecek. Bilginize. :)

Başka bir açık söz konusu değil. Tamamen transfer gelirlerinden kaynaklı...

Adminim o açığı 18 kişiden 1 kişi kullanıp Lig birinciliğini garantiliyorsa şike resmen:)Fenere 7 tane attı:)Kadrosuna bakarsak zaten 50 milyon cezayı 2 oyuncu satarak +ya geçebilecek konumda, statyumu 100bin yaptım seni rezil edicem diye temkinlerde bulunmayada başlamış:)

Adminim o açığı 18 kişiden 1 kişi kullanıp Lig birinciliğini garantiliyorsa şike resmen:)Fenere 7 tane attı:)Kadrosuna bakarsak zaten 50 milyon cezayı 2 oyuncu satarak +ya geçebilecek konumda, statyumu 100bin yaptım seni rezil edicem diye temkinlerde bulunmayada başlamış:)

o adamın ithamlarını görmüyosun sanırım

bu ağlamalardan sıkıldım artık 50 milyon euroyla messiyi alırdım ama susun diye ödeyecez artık yapçak bişey yok

Tamam bırakın tartışmayı...

sende var sanırım sorun ?

Yooo iyiyim ben gayet.Öyle takılıyoruz internette.Güvenli internete geçmeyi düşünüyorum zaten şekerim.İnternette çok statüsü düşük insanlar var.Güvenli internete geçince onları engelliyorlarmış.

Yooo iyiyim ben gayet.Öyle takılıyoruz internette.Güvenli internete geçmeyi düşünüyorum zaten şekerim.İnternette çok statüsü düşük insanlar var.Güvenli internete geçince onları engelliyorlarmış.

kendi kendini engelliceksin ozaman ?

BuraK başladı yine stand-up gösterisine :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...