BesaleT
Süper Emekli
Başka bir açık söz konusu değil. Tamamen transfer gelirlerinden kaynaklı...
Sponsor olayı ne olacak
aa yeter artık 50 milyon ceza ne borumu ımf mı sanıyosunuz beni
Oyunda yapılabilecek bir hile yok fakat transferler konusunda bir açık var capslock'ta bu açıktan iyi faydalanmış.
Açık şu 20-25 milyon civarı değeri olan oyuncuları 40 milyon civarından satışa koyduğunuzda mutlaka satılıyor ve kar ediyorsunuz. Fakat bunu daha abartırsanız oyuncu satılmaz. Bu akşam yapacağım düzenlemeyle bu aradaki uçurumu ortadan kaldıracağım ve al-sat işlerinden haksız kazanç elde edilemeyecek. Bilginize.
Adminim o açığı 18 kişiden 1 kişi kullanıp Lig birinciliğini garantiliyorsa şike resmenFenere 7 tane attıKadrosuna bakarsak zaten 50 milyon cezayı 2 oyuncu satarak +ya geçebilecek konumda, statyumu 100bin yaptım seni rezil edicem diye temkinlerde bulunmayada başlamış
Hangi adamın?
bu ağlamalardan sıkıldım artık 50 milyon euroyla messiyi alırdım ama susun diye ödeyecez artık yapçak bişey yok
Lan oğlum sen sus lan artık.Biraz terbiyeli ol lan.Kendini ne zannediyorsun olum sen!
sende kendini guardiolanın adalet bekçisi versiyonu falan sanıyosun galiba
Evet öyle sanıyorum tatlım.Bir sorun mu vardı?
sende var sanırım sorun ?
Tamam bırakın tartışmayı...
Yooo iyiyim ben gayet.Öyle takılıyoruz internette.Güvenli internete geçmeyi düşünüyorum zaten şekerim.İnternette çok statüsü düşük insanlar var.Güvenli internete geçince onları engelliyorlarmış.
kendi kendini engelliceksin ozaman ?
BuraK başladı yine stand-up gösterisine